Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Oвакви ликови буквално гурају народ у Вучићев загрљај.

A ti ne guraš... Meni si podjednako daleko sa svim što pišeš... pa te trpim...

Ajde da stvorimo institucije pa posle ako na demokratskim izborima pobedite ti, Delija, Užice i ostali... Neću se ni oglašavati, samo ću spakovati kofere i odoh... Ja kao frilenser mogu da radim od bilo gde 🙂 naravno da je Rusija agresor, pa samo je svojih preko 800000 momaka odvela u smrt. Nepotrebnu smrt i nepotreban rat. Zabole me gde guram, koga guram i u čiji zagrljaj... baš ću s takvima da pravim kompromise.

Али ја нисам неко ко жели да наметне свој став као политику, за разлику од човека са тортом лобањом. Он не разуме политику и народ у Србији, и ради по пројекту фонда.

Ma čime bre nameće, nema ga nigde godinu i po dana... kakav fond, ni čuo za njegov fond ni nvo... najbolje da se ne čuje nigde i nikako da je Rusija agresor a Putin Zločinac. Taj scenarijo nećete gledati. 😉

A ti ne guraš... Meni si podjednako daleko sa svim što pišeš... pa te trpim...

Ajde da stvorimo institucije pa posle ako na demokratskim izborima pobedite ti, Delija, Užice i ostali... Neću se ni oglašavati, samo ću spakovati kofere i odoh... Ja kao frilenser mogu da radim od bilo gde 🙂 naravno da je Rusija agresor, pa samo je svojih preko 800000 momaka odvela u smrt. Nepotrebnu smrt i nepotreban rat. Zabole me gde guram, koga guram i u čiji zagrljaj... baš ću s takvima da pravim kompromise.
A NATO nije agresor? Ne razumem. Jednog agresora voliš, a drugog ne? Ja evo recimo mislim da je NATO izvor skoro sveg zla na svetu, ali mi ne pada na pamet da idem okolo i ubeđujem ljude u nešto. Volim u kafani da trolujem i da se zezam i prozivam s društvom, ali da pakujem kofere zbog NATO režima ili proruskog režima, pa nisam dozvolio da mi toliko uđu u glavu i jedni i drugi.

104488_222222222_iff.png
104489_eeeeeeeeeeeeee_iff.png

Pune gaće, a?

A NATO nije agresor? Ne razumem. Jednog agresora voliš, a drugog ne?

Uopšte ne želim da se bavim whataboutizmom. Hoćeš sad celu istoriju međunarodnih odnosa ovde da otvorimo...

Došljak je rekao je da gura ljude priča o Rusiji kao zlocincu.

A nisam ja rekao da priča o NATO kao agresoru gura ikoga igde. Tako da se njemu obrati.

Samo smatram da je pogrešno uzimati bilo koju stranu. Ako ne volim NATO, ne znači da volim Rusiju, a to mi se redovno dešava da ljudi pomisle po automatizmu. Kao ovo ludilo s Trampom koji će da oslobodi Kosovo. Ako ne volim Bajdena, znači da sam Trampovac. Nije sve crno i belo. I zato mislim da su studenti u pravu što guraju političare od sebe i ne dozvoljavaju im da se uključe, jer kod nas nema normalnog političara, samo neki ekstremi.

Od toga nema ništa jer niko normalan neće staviti paraf na krivično delo.
Možda neki kupac diploma ili plagijator, ali stručnjak nema šanse.

Zato više ne spominje pokret jer je video da ne može nikog novog da privuče.
Mozda ce naci profesora koji je vec ukljucen u neko krivicno delo kome to nije problem.

Sto se tice pregovora sa Huljom, ni na kakve razgovore se ne sme pristati jer on nije predsednik, on nije nista.
On je samo Hulja.
Sa Huljom se ne razgovara.
Ocigledno mu je najteze upravo to palo.

On zeli pregovore da bi sebi dao vaznosti, a uspeh protesta se upravo temelji na oduzimanje vaznosti tom lopovu i ubici.
On hoce da se pojavi kao vrhovni arbitar, da pokusa da posvadja ljude, da spletkari.
Ne sme mu se dati to pravo, ne smemo da ulazimo u sibicarenje tog sljama.
Njegov poziv treba javno ismejati, to je samo besmislen papir.

Daleko veci problem je sto je sada jasno da ce institucije da rade po njegovom diktatu cak i kad svim postane ocigledno da su on i njegovi pobili ljude u NS. Sud, policija tuzilastvo. To su institucije koje u odredjenoj meri kontrolisu stranci direktno.
Zavesa legalnosti svoje vlasti koje mu potvrdjuju USA/EU/Rusija/Kina.

Zato bi trebalo onemoguciti tim drzavama da ostvaruju svoje interese ovde.
Kad te pas ujede ne ides da se zalis psu nego vlasniku dzukele.
Zato treba blokirati pomenute ambasade.

Poslednja izmena:
Када сам се повукао са теме Избори најискреније сам желео да престанем да коментаришем политику генерално али људи...
Зар заиста постоје људи који адвоката Стојковића и карикатуре из Гласа-а, "покрета" који је имао више потписа него гласова на изборима схвата озбиљно?

"Ali ljudi", da li je moguće da neko Putina drži na zidu kao sveca poput Đuke koji se time hvalio... 🙄

ajde odbij Sever...

da, moguće je da nisam ti, hvala bogu.

@1111 Priča se na milion mesta u Srbiji o NATO kao agresoru, opšte je mesto u Srbiji, neprećutana istina i niko u Srbiji nije rekao da to nije agresija, niko to ne negira... Jel sad ok? Jel moram uvek kao disklejmer kad govorim o nekom zlu sa istoka i to da napišem, da stavim u potpis?

Hoćeš me opomenuti i kad napisem da je rat u Vijetnamu bio američki zločin, da ne mogu da prenebregnem da je NATO bombardovao SR Jugoslaviju...

Naravno da ne, nego mislim da ni jednom ni drugom nije mesto u priči oko protesta. Mada sad vidim da se o studentima piše na drugoj temi. Tako da sam na neki način promašio temu. Šta ću kad ih je tri.

Kako prevazici podele. Algoritmom najmanjeg zajendickog sadrzaoca.

recimo, ako na promeni sistema u Srbiji Saradjujem sa X koji misli da je Putin zlocinac, a ja ne mislim, zapisacu tu stavku, sa X cu da se dogovorim da je to tacka neslaganja ostavljena za kasnije i zapravo stvar licnog afiniteta.
Ili recimo ako mislim da je strasno dobro da Srbija sutra vec udje u NATO.

U dogovoru sa X napravicemo spisak ovih pitanja za kasnije, i skoncetrisati se ne primarni cilj.

KP Kine i Kuomin tang su zajendo ratovali protiv JApanaca, a medjusobne racune su resili ratom kad su isterali Japance.

Tu ima jedan mali problem oko priblizavanja ili barem maskiranja suprostavljenih stavova. Nisam ja dosao u zanzibar pa da korigujem svoj stav u vezi uticaja plime i oseke na njihov turizam . Mi imamo konstantno jednu grupu ljudi koja mrzi sve sta ima veze za srbijom, crkvom i generalno sa svim nacionalnim, a pritom zive u srbiji. Samo su igrom slucaja, trenutno na istom trotoaru kojim idu studenti i ostali nezadovoljni. Po svim parametrima su zestoka manjina a agresivni su do zla boga. Tesko je sa takvim ljudima bilo sta praviti da iole valja.

Tu ima jedan mali problem oko priblizavanja ili barem maskiranja suprostavljenih stavova. Nisam ja dosao u zanzibar pa da korigujem svoj stav u vezi uticaja plime i oseke na njihov turizam . Mi imamo konstantno jednu grupu ljudi koja mrzi sve sta ima veze za srbijom, crkvom i generalno sa svim nacionalnim, a pritom zive u srbiji. Samo su igrom slucaja, trenutno na istom trotoaru kojim idu studenti i ostali nezadovoljni. Po svim parametrima su zestoka manjina a agresivni su do zla boga. Tesko je sa takvim ljudima bilo sta praviti da iole valja.

Napravimo eksperiment.
Evo ja mrzim crkvu zato sto su njeni velikodostojnici kriminalci.
Kad bi bila druga ekipa u njoj, ne bih mrzeo SPC.
SPC mi je odvratna koa bilo koja druga korumpirana institucija, ne zato sto je srpska ili sto je pravoslavna.
I RKC u Hrvatskoj mrzim iz drugih razloga.

Da li bi ti sada mogao da saradjujes sa mnom na rusenju Hulje?

Zamisli sada da smo ja i ti dva vojnika u rovu.
Ti volis SPC, ja je mrzim,
I dolazi zajednicki neprijatelj.
Mislim da ces ipak pucati na neprijatelja, kao i ja.

Ja ne volim organizovanu religiju kao takvu.

SPC je samo lokalna ekspozitura. Nema ništa ljudskije od toga da jednom u istoriji zatremo sve crkve i manipulatore iza tih zlatnih zidova.

To je to.

Napravimo eksperiment.
Evo ja mrzim crkvu zato sto su njeni velikodostojnici kriminalci.
Kad bi bila druga ekipa u njoj, ne bih mrzeo SPC.
SPC mi je odvratna koa bilo koja druga korumpirana institucija, ne zato sto je srpska ili sto je pravoslavna.
I RKC u Hrvatskoj mrzim iz drugih razloga.

Da li bi ti sada mogao da saradjujes sa mnom na rusenju Hulje?

Zamisli sada da smo ja i ti dva vojnika u rovu.
Ti volis SPC, ja je mrzim,
I dolazi zajednicki neprijatelj.
Mislim da ces ipak pucati na neprijatelja, kao i ja.
Prvo tebe pa neprijatelja:cool:
Šalu na stranu, drugo je ovo što ti kažeš u vezi crkve imas svoj stav i to je u redu, mislim da donekle svako od nas vidi da crkva nije idealna i da ima dosta mana. Ali pričam o ljudima koji mrze crkvu zato sto je pravoslavna, mrze srbiju, mrze rusiju, iz inata su na strani hrvata i siptara, velicaju srebrenicu, i samo zato sto su se protesti omasovnili njih stotinjak se utopilo u masu 100.000 ljudi I misle da se nesto pitaju. Nas i rusa nikada nece biti 200 miliona, vec nas je 6-7 miliona tako i njih nikada nece biti 100.000 makar bili u koloni od 200.000 ljudi. Pokusavali su oni da masu sa svojim zastavama i ideologijom pa su jedva skupili na kraju 50 duša.

Prvo tebe pa neprijatelja:cool:
Šalu na stranu, drugo je ovo što ti kažeš u vezi crkve imas svoj stav i to je u redu, mislim da donekle svako od nas vidi da crkva nije idealna i da ima dosta mana. Ali pričam o ljudima koji mrze crkvu zato sto je pravoslavna, mrze srbiju, mrze rusiju, iz inata su na strani hrvata i siptara, velicaju srebrenicu, i samo zato sto su se protesti omasovnili njih stotinjak se utopilo u masu 100.000 ljudi I misle da se nesto pitaju. Nas i rusa nikada nece biti 200 miliona, vec nas je 6-7 miliona tako i njih nikada nece biti 100.000 makar bili u koloni od 200.000 ljudi. Pokusavali su oni da masu sa svojim zastavama i ideologijom pa su jedva skupili na kraju 50 duša.
Vjerice Radeta jesi to ti?

Ovo nema smisla komentarisati. Težak šešeljizam. Ti si druže __žrtva__ ove "države".

Bez šale, ovo je čisto fašistički narativ o ugroženosti nacije koji srpski nacisti (radikalski šljam) propagiraju već 35 godina.

Ovi koji vole rusiju su zapravo najveci saveznici hrvata i šiptara koji postoje...

Kurtiju bi bilo ostvarenje sna da pravi i iskreni rusofiličari preuzmu vlast u srbiji jer bi bukvalno odmah dobio sve što želi,
zato se jadan toliko i trudi da predstavi srbiju kao jedinog ruskog saveznika u evropi posle belorusije...

Pročitajte kad nađete vremena:

5. Ljudima koji osjećaju da im je otet njihov vlastiti socijalni identitet fašizam dodjeljuje kao jedinu privilegiju da su rođeni u istoj zemlji.To je izvor nacionalizma. Osim toga, jedna nacija dolazi do svog identiteta samo preko svojih neprijatelja. Stoga, u korjenima fašističke psihologije, leži opsesija zavjerom, najbolje je, međunarodnom zavjerom. Sljedbenici se moraju osjećati opkoljenima. Toj zavjeri najlakše je doskočiti pozivom na mržnju prema strancima. Ali zavjera mora takođe doći iznutra: Jevreji (IZDAJNICI, KOMUNOUSTAŠE, HRVATI, STRANI PLAĆENICI...) su obično najbolji cilj jer imaju tu prednost da su istovremeno i unutra i spolja. U SAD prominentna instanca opsesije zaverom može se naći u "The New world Order", Peta Robertsona, ali ima i mnogo drugih.

Vrh