Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 28.694
Ako Užice pobedi kome onaj Davidić Firer "nije fašista"

Ako Užice pobedi kome onaj Davidić Firer "nije fašista"
Došao kući napokon
Čitajte Ćirjakovića da se posle ne bi osećali kao majmuni.
To ova?
Забранити јој излазак из земље.
Sve kreće od misli. Kakve su ti misli, takav ti je život. Otac Tadej.
Легендарним речима Керен Вокер - Смешно је зато што је жалосно
Pazi kad završiš medicinu, jedan od najtežih fakulteta i onda prospeš sav trud da bi bila voditelj...kakav mozak
Nemam video zapis da dokažem, ali sam je sočno pljuvao i dok je bila na N1.To ova?
![]()
E, sad, da sam je pljuvao tada, onda bi bio smarac koji sve mrzi, a sada je ok pljuvati je?
Moramo cekati na sranje da bi reagovali?
![]()
CINS: Procureli mejlovi - Rio Tintu izdati uslovi zaštite prirode bez saglasnosti stručnjaka
Zavod za zaštitu prirode Srbije izdao je u avgustu prošle godine Rio Tintu uslove za projekat Jadar koji određuju šta je sve na tom području važno da se zaštiti.n1info.rs
Zasto zabrana kopanja lituijuma nije jedan od studentskih zahteva?
Ja mislim da studentski proces moralno i psiholoski razara kult licnosti Vodje, ali da jos ne utice na drzavni aparat koji treba da sprovede zakon, jer tu nemamo nikakvih pukotina. Tek ako neko krupan da ostavku ili odbije poslusnost mozemo biti sigurni u to.Зато што би додавањем јоз захтева сада било неозбиљно и опасно. Треба само истрајати у постојећим захтевима. Постојећи захтеви су довољни да када би се исупнили кула од карата се руши.
Када се то деси онда је императив успоставити фер и поштене услове за нове изборе.
Na kraju će se penzionisati i zbrisati iz države.Ja mislim da studentski proces moralno i psiholoski razara kult licnosti Vodje, ali da jos ne utice na drzavni aparat koji treba da sprovede zakon, jer tu nemamo nikakvih pukotina. Tek ako neko krupan da ostavku ili odbije poslusnost mozemo biti sigurni u to.
Pola naseg tuzilastva kontrolise jedna strana drzava, kao sto deo MUP-a kontrolise ejdna druga strana drzava. Ambasada SAD je pravo mesto za blokadu, vidi se i iz ovoga. Sve nase, mlade, urbane i uspesne tuziteljke i tuzioci nisu pod kontrolom Hulje, ali ipak ga stite. Zasto se studenti plase protesta ispred Ambasade?
Данијела Несторовић, народна посланица Еколошког устанка, објавила је на друштвеним мрежама да би Загорка Доловац, републички јавни тужилац, могла да поднесе оставку на ту функцију до краја недеље.
Загорка подноси оставку до краја недеље? Разлог – истрага о УСАИД парама?
уколико поднесе оставку, разлог за то можда неће бити актуелна политичка криза у земљи и пад надстрешнице, већ најава отварања истраге за трошење средстава УСАИД-а, која је најављена у Америци.
– Њен проблем је прање пара за УСАИД и њихове комбинације а не надстрешница – објашњава упућен извот.
Onda ce podneti ostavku jer je lojalna SAD, a ne zbog svega sto se desilo u Srbiji, a da nije reagovala.
Ovo nam pokazuje u kojoj meri smo dno sveta i sta znaci nesuverenost.
Cak i sa smenom Hulje, ovakvi kadreovi ce ostati u pravosudju.
Nadam se da sada vecina ovde razume sustinu srpskog problema.
Sustina je u potkupljivosti i jeftinoci ljudi koja dovodi do toga da su ljudi lojalni bilo domacim kriminalcima (Hulja) ili stranim drzavama.
U oba slucaja suverenitet nije kod gradjana, nego protiv gradjana.
Vidimo da je E. Musk bio u pravu kada je rekao da je USAID leglo korupcije.
Naravno.Na kraju će se penzionisati i zbrisati iz države.
I opet neće imati ko da je procesuira jer će i naredni tužilac biti zapadnjačka marioneta.
Ajde, bre, smiri se.Владимир Билчик: Поздрављам Вучићев позив на дијалог, Универзитет има велику одговорност
Evo kome treba Hulja.
Evropi treba Hulja. Smrdljivoj Evropskoj uniji.
Da li cemo videti bedne profesore kako se preokrecu?
Sad je prevojna tacka.
Da li ce profesorsi imati snage da se bore sa Evropom koja je duboko u njima?
Sat ce sada da radi briselska gamad? Da sankcionise fakultete?
To je podrska Hulji u ovom trnutku.Nekadašnji izvestilac lol
Jel to sve što ti i vukadinovic mozete da izvučete protiv eu?