Nije mi dobro ceo dan. A što se ovog drugog tiče, mislim da MC, ovaj Cotra i ja u ovome nismo na istoj strani.Bendere ja sam mislio da si tamo i da si poveo @Cotra da ti cuva ledja dok akcijas![]()
Taj plan i taj rok bi imao uspeh kao i svaki drugi do sadSlušajući govornike, ako sam dobro razumeo, plan je bio da trojica gradsih odbornika predaju zahteve i daju rok od 48 sati, nakon kojih bi, ako se zahtevi ne ispune, bio veliki protest u Beogradu. Videli smo da su momci sa palicama potpuno razbili taj plan.
Не можеш тако да резонујеш.Slušajući govornike, ako sam dobro razumeo, plan je bio da trojica gradsih odbornika predaju zahteve i daju rok od 48 sati, nakon kojih bi, ako se zahtevi ne ispune, bio veliki protest u Beogradu. Videli smo da su momci sa palicama potpuno razbili taj plan.
Sto su razbili?Slušajući govornike, ako sam dobro razumeo, plan je bio da trojica gradsih odbornika predaju zahteve i daju rok od 48 sati, nakon kojih bi, ako se zahtevi ne ispune, bio veliki protest u Beogradu. Videli smo da su momci sa palicama potpuno razbili taj plan.
Јбг сад факултет кошта. Чеда блејао по улици о трошку буџета.Koliko je moja generacija bila srećna sa liderima stundentskih demonstracija od kojih je dosta stvari kretalo. Ovi klinci sve neki jeftino prodati... propali studenti probisvetovi i pizde. Za ove je Čeda ...Čegevara lično.
Ovi klinci sve neki propali studenti probisvetovi i pizde. Za ove je Čeda ...Čegevara lično.
Kriminalci u plavom. Policija je saučesnik u ovom tamnom vilajetu.Da, da, sigurno je baba nastradalog sa bejzbol palicom nasrnula na fasadu gradske kuće. Evo, izašla govna da hapse ljude koji se mirno vraćaju kući, a nije im palo na pamet da hapse one koji su razbijali stakla i palicama lomili. Sto puta viđen scenario. Što pizde nisu izašle da hapse dok je još trg bio pun...
Da li se zna ko je pravio nered?a nije im palo na pamet da hapse one koji su razbijali stakla i palicama lomili
A zasto narod nije imao iste ciljeve kao likovi sa bejzbol palicama? Onda ne bi bilo problema. A delovalo je kao da imaju.Da, da, sigurno je baba nastradalog sa bejzbol palicom nasrnula na fasadu gradske kuće. Evo, izašla govna da hapse ljude koji se mirno vraćaju kući, a nije im palo na pamet da hapse one koji su razbijali stakla i palicama lomili. Sto puta viđen scenario. Što pizde nisu izašle da hapse dok je još trg bio pun...
Kako su se materijalizovali u onolkom broju sunce tiEno ga, daje izjavu ispred neke zgrade. N1 pokušao da ga snimi. Zaustavili ih i odbili ujedinjene i složne SNS Srbende.
Ko god da je, trebao je biti uhapšen. A ne da se hapse ljudi koji mirno idu kući u nekim sporednim ulicama.Da li se zna ko je pravio nered?