Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.319
A ne, i ovde je isprva išla priča da je dobar deĆko koji je samo malo poludeo sad. Na Blicovom blogu je bila prensena izjava nekog lokalca, teško mi je sad da nađem jer su napravili još 10 novih stranica. Ali pisalo je u prvih pola sata baš to, dobar dečko, nije pravio probleme.@Bender Rodriguez ovde je preskočen taj deo da je bio super momak, odmah je išla priča da je bio problematičan, sukobljavao se s policijom... Sad sam odgledao neki snimak gde se bućka u ledu, steže biceps i viče da je Mali Kristijan... Definitivno je debilče, sad kad vidim pokretnu sliku od jedno par sekundi, jasno ti je kakav je tip mozga na fotkama momaka nisam dobar profajler, ali u pokretnoj slici mi deluje kao da mu fali hromozom...
Posle kad je upucao pola Mladenovca, počela su prva otvaranja da ipak nije sve tako divno, da bismo na kraju otkrili da je lokalni deputy-sheriff.
To je stari srbendaški fazon, pogotovu u tim opičenim Šumadijskim krajevima. Prvo ćutologija, onda kao iju pa kako on, on je dobar dečko. Onda bude pa dobro nekad se malo zaboravi... I na kraju se dođe do toga da je lokalni šerif-psihopata, nego su svi ćutali i trpeli ko crvi, pa ih bio blam da isprva priznaju. Ali kako poraste broj žrtava, poraste i bes, a i izgledi da će biti uhvaćen, pa se svi ti ćutolozi okuraže. A do tada bude baronija i ćutologija teška.
Tako je bilo i sa obližnjim leglom fijuka nedaleko odatle, Velikom Ivančom. To su te njihove fore i foliraže.