Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

@Bender Rodriguez ovde je preskočen taj deo da je bio super momak, odmah je išla priča da je bio problematičan, sukobljavao se s policijom... Sad sam odgledao neki snimak gde se bućka u ledu, steže biceps i viče da je Mali Kristijan... Definitivno je debilče, sad kad vidim pokretnu sliku od jedno par sekundi, jasno ti je kakav je tip mozga 🙂 na fotkama momaka nisam dobar profajler, ali u pokretnoj slici mi deluje kao da mu fali hromozom...
A ne, i ovde je isprva išla priča da je dobar deĆko koji je samo malo poludeo sad. Na Blicovom blogu je bila prensena izjava nekog lokalca, teško mi je sad da nađem jer su napravili još 10 novih stranica. Ali pisalo je u prvih pola sata baš to, dobar dečko, nije pravio probleme.

Posle kad je upucao pola Mladenovca, počela su prva otvaranja da ipak nije sve tako divno, da bismo na kraju otkrili da je lokalni deputy-sheriff.

To je stari srbendaški fazon, pogotovu u tim opičenim Šumadijskim krajevima. Prvo ćutologija, onda kao iju pa kako on, on je dobar dečko. Onda bude pa dobro nekad se malo zaboravi... I na kraju se dođe do toga da je lokalni šerif-psihopata, nego su svi ćutali i trpeli ko crvi, pa ih bio blam da isprva priznaju. Ali kako poraste broj žrtava, poraste i bes, a i izgledi da će biti uhvaćen, pa se svi ti ćutolozi okuraže. A do tada bude baronija i ćutologija teška.

Tako je bilo i sa obližnjim leglom fijuka nedaleko odatle, Velikom Ivančom. To su te njihove fore i foliraže.

Ne znam ne mogu da generalizujem za Šumadince i sam imam polovično poreklom odatle, doduše južno, čarapani, oni su ti nadam se ok 😄

Verujem da je prvo išla priča da je i on bio dobar i miran čkode, propustio sam to... Ali krivo mi je tek sad vidim da su i ovde žrtve jako mladi ljudi, deca... od 15 - 22 godine... Baš ogromne tragedije i jedna i druga 😕

Znam neke ljude iz Mladenovca, neki su uvek bili suzdržani kada bi se povela priča o lokalnom mentalitetu(što je razumljivo u neku ruku) ili pak o Velikoj Ivanči, a neki su pak bili u fazonu - brate ceo taj kraj (oko Mladenovca) ti je komcentrat ludila, posebno Ivanča i Pružatovac. Ja nijednom kad sam bio tamo nisam imao problema. Ali ovi neki lokalci kažu da je ko Bermudski trougao. I to, da mmogi ćute i kriju nešto, spolja gladac i osmeh a unutra jadac i zloba, ili prećutane muke.

Svo to ludilo, rijeliti, kriminal..
Huljino beskrajno laganje,
prljavi, beskrajno pokvareni ljdui na vlasti
cutanje elite
to je bilo seme.

Seme je niklo, drvo zla je iraslo
plodovi su crveni, krv se sa plodova cedi

ambicije elite cija su deca
u onoj prokletoj skoli,
kriminalic, Kristijan,
Baka prase
obozavanje sile,
turbo folk
obogotvorenje Americkog fasizma
i trka pacova.
Smrad Vracara.

sve to ide u paketu.
sve je to isto,
sustina Zla

i sta smo posejali,
to sada imamo

@vsn jos gori slucajevi od toga su ovi sto pozivaju na promenu vlasti u takvim trenutcima. Kao da im je du*e zinulo samo da dodju na vlast. Cekaju bilo kakvu nesrecu samo da opljuju po vlasti. To je isto neki vid bolesti.
Ne citam vesti ovih dana, previse mi je teska tema da pratim. Ali kao gradjanin svakako krivim najvise vlast sto je dozvolila da smo jedina zemlja u istoriji koja je imala dva masovna ubistva za dva dana, i to sa manje od 7 miliona stanovnika. Jedno moze da bude slucajnost, ali 17-18 mrtve dece za 24h je teska patologija drustva. A ti brani vlast i dalje ovde.

Sve će biti bolje kada/ako se uvedu vanredno stanje i/ili policijski čas. A sve ostalo ostavi suštinski isto kao što je bilo. :)

Blic-rešenja i policijski punktovi su najbolje metode za rešavanje duboke sistemske višedecenijske korupcije i visoke stope kriminala i srozanih institucija.

Smenjivanje poštenih tužioca i policijskih inspektora takođe dosta pomažu.
Državni javni tužilac koji beži od novinara i odgovornosti takođe.
Predsednik i vrhovni komandant oružanih snaga (a realno i Murije i DBa) koji javno priznaje da je nelegalno slao batinaše da ruše i biju usred centra, takođe šalju jake poruke i pomažu borbi protiv kriminala i korupcije.

E da, i ukidanje darknet-a i možda restrikcije i kontrole pristupa internetu, kao u Severnoj Koreji.

Sve su to odlične efektivne mere kod situacija kada cela država sklizne u haos i bezakonje.

ON će od ponedeljka, najkasnije utorka, da se obračuna sa svima koji podstiču nasilje.. neka se spreme Mitrović & Marić.. oh wait.. :unsure:

Gledam ovu poluusmenu iza njega i vidim..
tenor (2).gif

Znam neke ljude iz Mladenovca, neki su uvek bili suzdržani kada bi se povela priča o lokalnom mentalitetu(što je razumljivo u neku ruku) ili pak o Velikoj Ivanči, a neki su pak bili u fazonu - brate ceo taj kraj (oko Mladenovca) ti je komcentrat ludila, posebno Ivanča i Pružatovac. Ja nijednom kad sam bio tamo nisam imao problema. Ali ovi neki lokalci kažu da je ko Bermudski trougao. I to, da mmogi ćute i kriju nešto, spolja gladac i osmeh a unutra jadac i zloba, ili prećutane muke.
Da. Bas tako. Cela Sumadija ti je to "precutane muke". Vec od Valjeva na jug malo je bolje, zdravije.

Svaku situaciju koristi da učvrsti svoju apsolutnu vlast. Teško nama... Samo način na koji se obraća kao da je on lično ispitivao optuženog, samohvalisavo, infantilno, svaki detalj je saznao pre svih, već je doneo presudu na konferenciji za štampu za obojicu i malog i velikog monstruma...

Teško nama s njim... Sve čekam Miodraga Majića da se negde ponovo obrati on mi najbolje stavi stvari u perspektivu... Teško nama s njim... On nema nameru da pusti vlast nikako. Mi nemamo sposobno opoziciju al da je imamo imali bi građanski rat. To se jasno vidi, ovo će nam biti nagora diktatura ikada, u istoriji Srbije.

Da, baš je problem u Mladenovcu. I to toliko da ponavljaš tu geografsku orijentaciju već stoti put.
Da, baš je to bermudski trougao. Zato u Diznilend trouglu Dorćol, Vračar, Zemun sve je u 3pm. Milina.

Ne znam, šta god da se desi, ljudi vuku na svoju stranu i agendu.

Ovaj je tipičan predstavnik Srbije koji može da živi od Pirota do Subotice u bilo kom mestu bez razlike.

Još da se jave ostali dežurni da povežu sa vakcinama, imigrantima, Kosovom, Halkidikijem i to je to.

Битно је да је председник, а претходно и министар унутрашњих послова, окарактерисао ово као "терористички чин". Колико знам то онда подразумева политички, верски или идеолошки циљ. За сад нису дали ниједан аргумент за овакву тврдњу, али не би ме изненадило да се изађе са идејом да је све ово што се дешава завера против председника лично, дал са запада ил истока свакако преко Шолака и осталих који не сматрају нашег врховног комаданта месијом.

Da, baš je problem u Mladenovcu. I to toliko da ponavljaš tu geografsku orijentaciju već stoti put.
Da, baš je to bermudski trougao. Zato u Diznilend trouglu Dorćol, Vračar, Zemun sve je u 3pm. Milina.

Ne znam, šta god da se desi, ljudi vuku na svoju stranu i agendu.

Ovaj je tipičan predstavnik Srbije koji može da živi od Pirota do Subotice u bilo kom mestu bez razlike.

Još da se jave ostali dežurni da povežu sa vakcinama, imigrantima, Kosovom, Halkidikijem i to je to.

Pa jes vala, i Velika Ivanča i pokolj 4.5.2023. su se desili na Dorćolu.

Inače ja rekoh šta sami ljudi u Mladenovcu kažu za tamošnji region. Ali kapiram, to su sve laži i izmišljotine zlih zavidnih Beograđana. XD

Ali dobro de, evo neću više, treba posle da krenete da se polivate benzinom iz protesta ili da se i vi pridružite u Kalašisanju... XD

Idemo dalje, šta kaže Predsednik, oće l' rasporediti batinaše širom zemlje da uspostave red? I jel se zna nešto o Zagorki Drolovac? Jel živo?

Битно је да је председник, а претходно и министар унутрашњих послова, окарактерисао ово као "терористички чин". Колико знам то онда подразумева политички, верски или идеолошки циљ. За сад нису дали ниједан аргумент за овакву тврдњу, али не би ме изненадило да се изађе са идејом да је све ово што се дешава завера против председника лично, дал са запада ил истока свакако преко Шолака и осталих који не сматрају нашег врховног комаданта месијом.
To je teroristicki udar na naseg Vucica.
Mudro je to uradio. Narod masta o tome. To su srpske fantazije o zaverama protiv Imaginarnog Oca.

Zasto bi dali objasnjenje. Narodu nije potrebno objasnjenje. Narodu treba Vucic, da ga obozavaju dok ih unistava.
Vera u Vodju je cvrsta i nepokolebljia.
Samo da ih cujete.

Inače ja rekoh šta sami ljudi u Mladenovcu kažu za tamošnji region. Ali kapiram, to su sve laži i izmišljotine zlih zavidnih Beograđana. XD

Ali dobro de, evo neću više, treba posle da krenete da se polivate benzinom iz protesta ili da se i vi pridružite u Kalašisanju... XD
Postoje ludaci, kao što postoje svuda. Navedena lica nisu sa Dorćola i "Kruga dvojke". Ali zato mali kosta jeste, verovatno je on svakog dana putovao iz Šumadije za Beograd. Nema veze što se godišnje u Beogradu ubije više ljudi nego u celoj Srbiji, što saobraćajkama, što mafijaškim obračunima, što raznoraznim osvetama, ali to nema veze, nisu iz Šumadije. No da ne dužimo temu.

Idemo dalje, šta kaže Predsednik, oće l' rasporediti batinaše širom zemlje da uspostave red? I jel se zna nešto o Zagorki Drolovac? Jel živo?

Pa kad pominješ Beograđane kad im nije mesto to pokazuje šta ti je na prvom mestu.

Važi, Dorćol idila, ostalo sve nenormalno. Podignite nos i uživajte.

Da je neko napisao u četvrtak to je Vračar, svi su oni takvi nije ni čudo, najblaže rečeno bilo bi odvratno za pročitati.

На фотографији која је јуче почела да кружи а која је и овде објављена, на којој се наводно види Коста К. са двојицом другова, налази се дечак из Румуније. Дакле, то није Коста.

Према речима др Мирослава Паровића, Грци су после железничке несреће између Солуна и Атине масовно изашли на улице, а министри су поднели оставке.

Vrh