Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Moderatori na srpskim forumima i mrežama zatvaraju jednu po jednu kontroverznu i osetljivu temu, ali Vučićeva Srbija ne prestaje da niže nove događaje i incidente:
WiltedWarlikeHousefly-max-1mb.gif

Bukvalno svaki dan novo njesra. Kako je krenulo, za vikend mogu da planiram da spustim roletne i zakucam daske preko prozora i vrata.

P.S.
Nakon svega ovoga, savršeno ću razumeti ljude koji će jedva čekati da odu iz Srbije. Ja lično neću, bar još nemam nameru, iz više razloga. Ali savršeno ću razumeti svakoga ko počne da se pakuje. Mislim razumeo sam ih i pre (nisam ih osuđivao), ali nakon ovoga... biće to sasvim očekivana odluka za mnoge.

1683244836980.png

Možeš misliti, “ne želi da se preda” :rolleyes::mad:

I kad sagledas da li je ispravo da se detetu ne sme udatiti ni vaspitna? Da li je ispravno da dete zna da nema kazni, da nema autoriteta? Eto na svim medijima se vice nema odgovornosti, nema 14god. A ti cik napisi na fejsu tviteru gde vec vcc pdr. A opet ni on nije kriv sto roditelji idu da se obracunavaju sa profesorima jer je njihovo dete lose.

Ja sam za vaspitne u ovakvim situacijama, nažalost pošto vertikalnih autoriteta nema, a tome je društvo veoma doprinelo, klinci nalaze horizontalne među esktremnim vršnjacima pre svega...

Брате мили хоће ли га убити или ухапсити више, подигли су све што имају, једино ако је узео таоце, а полиција стандардно мутава не износи никакве информације, људи који живе у околини морају да прате друштвене мреже да би сазнали да ли им се тај лудак мота око куће.

Toliko zla i pokvarenosti je ovde nagomilano u poslednjih 30, a naročito u poslednjih 10 godina, da je to moralo da eksplodira. Bolesno društvo, sve je zatrovano i poremećeno. Ili ćemo potpuno propasti, ili će ovo biti povod za potpuni reset. Narod će sada morati na ulice.

I da čujem sad one što su se bunili kada sam pre mesec dana pisao da smo najbolesnije društvo u regionu i da imamo najviše kriminala? Jeste li sada konačno otvorili oči i suočili se sa stravičnom istinom?

Da, i meni su rekli da mnogo mracim.
Verovatno je sve samo plod moje bolesne maste, zapravo je jako dobro kod nas.

Narod ce Vucicu sada dati vise vlasti, da istrebi zito od kukolja, a mi da se skoncentrisemo na pozitivne stvari, na skyline, na to sto se svuda gradi, na naseg Novaka, na sve ono u cemu smo bolji od Svaba i Hrvata. Sve ove lose stvari se desavaju jer nas Vucic ima premalo vlasti.

Poslednja izmena:
Jbt gledam ga sad na IG neću da prosleđujem slike... lepo građen, lepa visina, jak biceps, kaže "na keca prangija"... šta mu se mota u mozgu, koja paučina, koja crna rupa, i sad će ili mrtav ili doživotna, šta će nekom to?

Ne kapiram uopšte da te serije toliko utiču, vidim isto gleda/sluša Južni vetar Gas coby mili... pa ja sam gledao dosije X kao klinac pa nisam ubijao okolo umišljene vanzemaljce... Šta će mu to, mislim žao mi je nedužnih, stradalih ljudi, al kad vidim mladog muškarca, 21 godina, kako neko nije prepoznao da radi s njim da mu kaže da ima život ispred sebe pa i nek je mali mangup al ne ubica i manijak... Neverovatno... Mnogo mi žao bude, nekako uvek želim da verujem da je bilo prostora za preventivu i rad sa njim... 😕 Baš bezveze... Ne znam ni koga je sve ubio, žao mi je svih ljudi... ali eto njega sam za sad video, pa mi je to utisak...

Ne opravdavam ništa naravno, ne doživljavam ga kao žrtvu, daleko od toga, nego eto na prvu mi prosto žao bude da nije prepoznato na vreme, da postoji rizik da eksplodira i da se nešto na vreme uradi da se to spreči... Uništeni toliki životi uzalud...

Meštani Dubone kažu da je napadačev otac bio pukovnik i da je „bio dobar dečko“.

Do sukoba je došlo u školskom dvorištu, nakon čega je U. B. otišao do kuće po pušku, a potom otvorio vatru.

3449432_uros-blazic-stori2_ff.jpg

Čekam opet one sa izjavama ''šta ste se obrušili na Tužni vetar i Crni cerak, kakve veze oni imaju sa svim ovim!?''

nebitno je sve to4
ovo je prevršilo, sutra svi moramo na ulice, sutra mora da sve krene, moramo se suprotstaviti ovom zlu, prvo izvori zračenja koji se odbijaju od objekat na avali...

Негде сам прочитао да је међу помагачима и девојка.

Kako se "šuška" po selu, napadač se ponašao čudno i prošle godine je udario šamar policajcu dok je jednog starijeg čoveka jurio da "ga nabode na ražanj".

Klasični šablon za pucnjave i incidente u Srbiji, pogotovu u tim šenutim krajevima oko Mladenovca. Prvo se svi prave ćutolozi. Onda ide priča kako je bio super dečko (ili čovek, u slučaju onog Ljubiše), i kako su svi iznenađeni i u neverici. E onda kako se odvija istraga i odmotava klupko, mic po mic krene priča ''pa dobro, ipak nije sve bilo tako bajno... ipak je bilo i nekih incidenata... i poneke mentalne bolesti... i ponekog dosijea...''

Je l' moguće da ovog ludaka sedam sati ne mogu da uhvate? Au...

Ti si baš kratko spavao noćas 🙂

@Bender Rodriguez ovde je preskočen taj deo da je bio super momak, odmah je išla priča da je bio problematičan, sukobljavao se s policijom... Sad sam odgledao neki snimak gde se bućka u ledu, steže biceps i viče da je Mali Kristijan... Definitivno je debilče, sad kad vidim pokretnu sliku od jedno par sekundi, jasno ti je kakav je tip mozga 🙂 na fotkama momaka nisam dobar profajler, ali u pokretnoj slici mi deluje kao da mu fali hromozom...

nebitno je sve to4
ovo je prevršilo, sutra svi moramo na ulice, sutra mora da sve krene, moramo se suprotstaviti ovom zlu, prvo izvori zračenja koji se odbijaju od objekat na avali...
Evo, evo, sad ce, svi krenuli. Kao kad se Oluja desila, objasnjeno je sve u Profesionalcu.

Poslednja izmena:
"Опсенар тачка ком" се већ пожалио свом верујућем стаду, како се ово догађа у нашој најбољој години. Наравно, тиме представља себе као жртву, и, наравно, проћи ће му, јер је стадо онако баш повеће.

Но, има ту превише фактора, превише ствари око којих сви морамо да се преиспитамо. Најгоре је кад експлодира онај тих, миран и културан део народа, а опет, изгледа да нам је баш то потребно, каналисано у правом смеру.

1. Ripple effect онога што се десило на Врачару. Мали је изазвао ланчану реакцију болесника којих је на жалост наше друштво пуно
2. Коста који се ложио да буде астрофизичар и који је све дуго планирао и извео хладнокрвно са намером да се извуче и овај павијан који се ложио да је мали Кристијан и почео да пуца после свађе су два тотално различита профила убица и не може бити исто објашњење и исти узрок за оба случаја
3. Овај павијан се уклапа у причу појединих од јуче - Кристијан, Црни Церак, испирање мозга и слављење криминалаца, поп култура која промовише насиље
4. Да не долази сва болест у Србији само из једног извора потврђује и следећи линк:

”Уважени” господин Фатић са Института за практичну хуманистику на предлог да се граница кривичне одговорности спусти на 12 година каже следеће:
“Ovaj predlog je simptom jedne patologije koja vlada u mentalnom prostoru naše političke klase”, rekao je Fatić u emisiji Newsnight....
”Prema Fatićevim rečima, dečaka K.K. treba vratiti majci i ocu, podvrgnuti ga “ozbiljnoj psihoterapiji”, obezbediti savetovanje roditeljima, videti za promenu škole, a sa decom u OŠ “Vladislav Ribnikar” razgovarati na kvalitetan način......

Дакле малог монструма вратити мами и тати и ВИДЕТИ за промену школе! Значи човек би га чак и вратио у исту школу, евентуално пребацио негде другде, само да би контрирао Вучићу. И тај диван предлог долази са прогресивне N1 телевизије. Да смо болесно друштво, јесмо апсолутно, али да код нас постоји само један извор проблема, е па то очигледно није тако.

@vsn jos gori slucajevi od toga su ovi sto pozivaju na promenu vlasti u takvim trenutcima. Kao da im je du*e zinulo samo da dodju na vlast. Cekaju bilo kakvu nesrecu samo da opljuju po vlasti. To je isto neki vid bolesti.

Narod ce jos cvrsce da se zbije uz Hulju.
Ovo mu je doslo kao kec na 11.

Sve ovo je pobune nesvesnog, u prvom slucaju su roditelji svojim ambicijama uz najgoru skolu u Srbiji gurnuli klinc au patologiju.
U drugom slucaju je bolesnik eksplodirao.

I dok su ljudi svesno, raznim racionalizacijama, spremni da i dlaje slede Vodu, da i dalje zive u bolesnoj zemlji, nesvesno u njima vristi. Do eksplozije.
Gradjani Srbije u svom beskrajnom kukavicluku, u svojoj sumanutoj ljubavi prem Njemu, ne usudjuju se da bilo sta zamere vlasti i ubijaju jedni druge,

St.oka cka i nada se efektu "Vucicevih mera". Sve to pokazuje da je vecina gradjana Srbije danas ispod nivoa normalnog.

Према сазнањима "Новости" први човек Србије и министри изнеће у згради Председништва конкретне мере како да се сузбије суманута спирала насиља која прети да дестабилизује земљу.

Narod figurativno i realno kleci pred Njim. Ne mogu da priznaju sebi da je on uzrok svog zla.

Председник Србије Александар Вучић и чланови владе обратиће се јавности данас у 10.30, после монструозног убиства деце у школи "Владислав Рибникар" у Београду и терористичког акта у ноћи између четвртка и петка у Младеновцу током којег је Урош Б. убио осморо људи, а ранио више од десет.

Иначе, председник Вучић и чланови кабинета Ане Брнабић, као и шефови безбедносних служби ноћас су до ситних сати помно пратили акцију наше полиције у потрази за помахниталим убицом из села Доња Дубона.

do duboko u noc....... ahhha

samo cekajte da vidite sta sledi..... ili bollje bezite i ne cekajte

Poslednja izmena:
Vlast ništa nije kriva! Institucije nisu zakazale! RRA se neopravdano napada! Kakve veze sve ovo ima sa... oh...

Uroš Blažić (21), koji je jutros uhapšen pod sumnjom da je u okolini Mladenovca ubio osam osoba, a ranio 13, na društvenim mrežama se hvalio imidžom "žestokog momka", idol mu je bio osvedočeni kriminalac Kristijan Golubović, a najbolji drug učesnik rijaliti programa.

Blažić je najbolji drug bivšeg zadrugara Nikole Đorđevića.

Na Instagramu su objavljivali zajedničke fotografije, a pre samo šest dana Blažić se sa Đorđevićem hvalio snimcima divljačke vožnje po gradu.

Nikola Đorđević je na Instagramu pre izvesnog vremena objavio snimak na kojem se vidi kako se Uroš Blažić kupa u ledenom jezeru i govori da je on "mali Kristijan Golubović", bivši robijaš koji mu je očigledno i bio uzor.

- On je nenormalan, kao i njegova porodica. Jednom ga je zaustavila policija, on je izašao iz auta i napao policajca. Znam da je jednom hapšen i zbog municije. On je voleo splavove, idol mu je bio Kristijan Golubović. Vozio je motor, upadne u selo i vozi 200 kilometra na sat. Tako smo ga jedino viđali - pričaju poznanci Blažića.

Vrh