Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

@mikelo90

Nije to nikakav krik, da ne pomisliš da ne volim obojene ljude, odrastao sam sa njima pa se ja lično ni neme osećam ugroženim u tim sredinama i situacijama jer sam uvek znao da plivam u tome ali sa tačke gledišta nekog autohtonog zapadnjaka ti prizori su poprilično strašni a tek za neke ljude koji dolaze iz Srbije pa se pitaju da li su u Zapadnoj evropi ili u africi ili na bliskom istoku.

Gorih uvek ima i uvek će ih biti. Ali to nije nikakvo opravdanje, i upravo to tešenje "ćuti, ima i goreg" ….

Ali samo zato što su ispod njega gradovi tipa Mogadiš, Kabul, Kairo i slične rupetine.

Ali danas gradovi poput Londona, Pariza, Madrida, Brisela, Berlina, Marseja, Napulja upravo postaju nalik Mogadišo, Kabul, Kairo.

Generalno se bezbednost srozala svuda ukljućujući i kod nas ali preko se srozala mnogo, preterano, i imaju problem zbog nenormalne imigracije koja polako počinje i kod nas da se oseća, naravno u mnogo manjoj meri.

Pomenuo si ghetto, eto zamisli u nekom tom “sredjenom” evropskom velikom gradu 10 naselja veličine NBG koji gravitiraju oko istorijskog centra i koji su baš ultra prljavi i getoizovani.

To je mnogo gore nego ovo u Beogradu.
Da li možeš da zamisliš da u svojoj zemlji budeš stranac, manjina?

O Woke kulturi koju ne podnosiš da ne pričam. Ti bi poludeo tamo u “slobodnom” svetu.

Poslednja izmena:
Vrh