To čujem na više mesta. Da li oružje ubija ili osoba, pitanje je sad.Treba razoražati narod, pokupiti oružje, samo ne znam da li je to moguće.
Poenta je bila da su Mladenovac i okolina poznati po vrlo nezgodnim ljudima, i da sami neki lokalci to kažu. Nego si se ti tu pronašao, pa se aktivirao bez potrebe, isto kao i tvoj istomišljenik koji se više puta istovarivao po meni i mom gradu, a ranije i po mom bivšem zanimanju. Vi se ovde kočoperite i vređate kad neko pet puta godišnje napiše nešto o unutrašnjosti, a ja i drugi, pljuvačine, i po našem rodnom gradu, i po našim krajevima grada, slušamo i čitamo svaki dan. Pa ne kmečimo zbog toga, uglavnom jer smo digli ruke, pošto vas ima previše.Pa kad pominješ Beograđane kad im nije mesto to pokazuje šta ti je na prvom mestu.
Važi, Dorćol idila, ostalo sve nenormalno. Podignite nos i uživajte.
Da je neko napisao u četvrtak to je Vračar, svi su oni takvi nije ni čudo, najblaže rečeno bilo bi odvratno za pročitati.
prosto ne verujem da se ovo moglo dogoditi. Zlo se uvuklo u narod i teško će da izađe.
KOmpleksan problem koji neće biti lako rešiti.
Treba razoražati narod, pokupiti oružje, samo ne znam da li je to moguće.
Taj istomišljenik se istovaruje samo kada se ti istovaruješ po ostatku Srbije. Nadji mi negde da je napisano da se nešto dešava samo u Beogradu. Koliko vidim kada je KK pucao niko nije spomenuo ni Vračar, ni Beograd, ali si ti brže bolje okarakterisao celu Šumadiju tj ti i MC Stojdžan. Malo malo, pa pomeneš kako je sve glupo i zatucano sem centra Beograda. I dok se ne promeni ta svest, mi smo najbolji ostatak Srbije neka crkne, kao i suprotna mišljenja gde je Beograd glavni krivac, neće nam nikada biti bolje, i vladaće ovi još duuugo jer nema ujedinjenog glasa. To je generalno najveći problem društva, nema sloge, nema empatije, nema morala.Nego si se ti tu pronašao, pa se aktivirao bez potrebe, isto kao i tvoj istomišljenik koji se više puta istovarivao po meni i mom gradu, a ranije i po mom bivšem zanimanju.
Obija čovek, ali da ne pravimo sad mentalne gimnastike. Ako čovek nema oružje ne može da ubije. Isto kao što pudlica ne može da izujeda čoveka na smrt, iako može da ga ujede.To čujem na više mesta. Da li oružje ubija ili osoba, pitanje je sad.
Moja iskustva sa izrazitim Sumadincima su jako losa. Na zalost. Zasto da krijem to.Taj istomišljenik se istovaruje samo kada se ti istovaruješ po ostatku Srbije. Nadji mi negde da je napisano da se nešto dešava samo u Beogradu. Koliko vidim kada je KK pucao niko nije spomenuo ni Vračar, ni Beograd, ali si ti brže bolje okarakterisao celu Šumadiju tj ti i MC Stojdžan. Malo malo, pa pomeneš kako je sve glupo i zatucano sem centra Beograda. I dok se ne promeni ta svest, mi smo najbolji ostatak Srbije neka crkne, kao i suprotna mišljenja gde je Beograd glavni krivac, neće nam nikada biti bolje, i vladaće ovi još duuugo jer nema ujedinjenog glasa. To je generalno najveći problem društva, nema sloge, nema empatije, nema morala.
Nemoj brate, pusti samo i produži dalje. Uvući će te u beskrajnu raspravu i zamke u kojima ćeš ispasti bezosećajna štetočina i parazit nacije, i na kraju će tvoja i srodna mišljenja biti ekskomunicirana. Pogotovu na ovom apologetskom forumu. A oni će opet progurati svoje i navesti 90% foruma da misli i kaže kako niko nije kriv za sve ovo (za Ribnikar i Mladenovac) već da se to desi samo od sebe, a ko tvrdi drukčije on je ludak i psiho koji koristi situaciju da gura svoju političku stranku ili je prosto štetočina i kancer društva. (ja ponosno nosim oba zvanja koja su mi razni uručili tokom svih ovih godina)Moja iskustva sa izrazitim Sumadincima su jako losa. Na zalost. Zasto da krijem to.
Bolje da ovde ne pisem kakva, ali ona potvrdjuju Benderovo misljenje.
Poenta je bila da su Mladenovac i okolina poznati po vrlo nezgodnim ljudima, i da sami neki lokalci to kažu. Nego si se ti tu pronašao, pa se aktivirao bez potrebe, isto kao i tvoj istomišljenik koji se više puta istovarivao po meni i mom gradu, a ranije i po mom bivšem zanimanju. Vi se ovde kočoperite i vređate kad neko pet puta godišnje napiše nešto o unutrašnjosti, a ja i drugi, pljuvačine, i po našem rodnom gradu, i po našim krajevima grada, slušamo i čitamo svaki dan. Pa ne kmečimo zbog toga, uglavnom jer smo digli ruke, pošto vas ima previše.
Na dnevnoj bazi se priča i izmišlja sve i svašta o Beogradu i njegovim krajevima i nikom ništa. Onda neko posle drugog masakra u istom malom mestu u 10 godina prenese reči tamošnjih lokalaca da ima mnogo oružja a mnogo fijuka, i odma kreće kukanje. Evo mogu da vam prosledim emailove tih par ljudi odande koje znam, pa ih pitajte sami da li su rekli to, da ne bude opet da to lažu ovi iz Beograda.
Ali dobro, nema veze, rekli ste šta ste imali, neka bude po vašem. Idemo dalje.
Ne znam da li znate, skola Ribnikar vec godinama je u EU projektu protiv nasilja u skolama.
Dicili su se time.
Da li je ovaj sistem iz EU zapravo los u nasim uslovima i uz nas mentalitet?
Gde god da pogleda isplivava kombinacija onog najgoreg kod nas u kombinaciji sa imitiranjem zapadnih modela.
Osamnaestogodišnjak u Leskovcu ranjen iz vazdušne puške, vršnjak koji je pucao uhapšen - JUGPRESS
LESKOVAC U Leskovcu je noćas iz vazdušne puške teško ranjen osamnaestogodišnji mladić a JUGpressu je u policiji rečeno da je njegov vršnjak, koji je pucao, uhapšen. Naši izvori u policiji navode da je, prema prvim...jugpress.com
Sve to stoji nego kako će običnom čoveku pomoći to što nema oružje, a kriminalci i psihopate imaju? Znači rešenje je dodatno naoružati policiju i vojsku, kriminalce i bolesne umova, a razoružati narod. Ne daj bože da treba psihološki test na 6 meseci jer su svi zdravi i uravnoteženi. Kako će se čovek boriti štapom i kanapom kada mu u kuću udje ludak sa automatskom kao juče?Obija čovek, ali da ne pravimo sad mentalne gimnastike. Ako čovek nema oružje ne može da ubije. Isto kao što pudlica ne može da izujeda čoveka na smrt, iako može da ga ujede.
Neke države su smanjili ubistva razoružavanjem posle masovnih ubistava, Novi Zeland, Australija, itd (osim amerike). Naravno da će kriminallci uvek imati oružje, ali masa ljudi neće.
Sve to stoji nego kako će običnom čoveku pomoći to što nema oružje, a kriminalci i psihopate imaju? Znači rešenje je dodatno naoružati policiju i vojsku, kriminalce i bolesne umova, a razoružati narod. Ne daj bože da treba psihološki test na 6 meseci jer su svi zdravi i uravnoteženi. Kako će se čovek boriti štapom i kanapom kada mu u kuću udje ludak sa automatskom kao juče?
"sposobna opozicija" ?Ko god da je tu u pravu, šef države je nervno oboleo i to nije pokazatelj da je jači nego ikad, naprotiv. Čim se pojavi sposobna opozicija - gotov je.
Nerviraju me ova razmišljnja na nivou ljubitelja oružja u americi. Ne može svako da ima oružje, naoružan narod je opasan sam po sebi i za sebe.Sve to stoji nego kako će običnom čoveku pomoći to što nema oružje, a kriminalci i psihopate imaju? Znači rešenje je dodatno naoružati policiju i vojsku, kriminalce i bolesne umova, a razoružati narod. Ne daj bože da treba psihološki test na 6 meseci jer su svi zdravi i uravnoteženi. Kako će se čovek boriti štapom i kanapom kada mu u kuću udje ludak sa automatskom kao juče?
Има СББ и Гранд канале.Пакао, на СББ је -IDJ, а Телеком има своју варијанту - Toxic
Апсолутна истина, може да се неко љути али тако је милијарду посто.A ne, i ovde je isprva išla priča da je dobar deĆko koji je samo malo poludeo sad. Na Blicovom blogu je bila prensena izjava nekog lokalca, teško mi je sad da nađem jer su napravili još 10 novih stranica. Ali pisalo je u prvih pola sata baš to, dobar dečko, nije pravio probleme.
Posle kad je upucao pola Mladenovca, počela su prva otvaranja da ipak nije sve tako divno, da bismo na kraju otkrili da je lokalni deputy-sheriff.
To je stari srbendaški fazon, pogotovu u tim opičenim Šumadijskim krajevima. Prvo ćutologija, onda kao iju pa kako on, on je dobar dečko. Onda bude pa dobro nekad se malo zaboravi... I na kraju se dođe do toga da je lokalni šerif-psihopata, nego su svi ćutali i trpeli ko crvi, pa ih bio blam da isprva priznaju. Ali kako poraste broj žrtava, poraste i bes, a i izgledi da će biti uhvaćen, pa se svi ti ćutolozi okuraže. A do tada bude baronija i ćutologija teška.
Tako je bilo i sa obližnjim leglom fijuka nedaleko odatle, Velikom Ivančom. To su te njihove fore i foliraže.
Nerviraju me razmišljanja koja nemaju veze sa napisanim. Trudi se da se što pre odgovori bez da se razume napisano.ner
Nerviraju me ova razmišljnja na nivou ljubitelja oružja u americi. Ne može svako da ima oružje, naoružan narod je opasan sam po sebi i za sebe.
Е сад пријатељу лепо прочитај оно што си сам поставио и видећеш да је исказ број 1 дала комшиница његовог ујака из села где је ухапшен, не где је живео. Сасвим је могуће да није правио никаква сра??а кад је долазио код ујака у госте и да је зато та комшиница имала такву слику о њему. Исказ број два су дале комшије из села где је живео, које су на жалост добро познавале тог дечка.Iskaz 1:
13:37 - "Ne možemo da verujemo da je Uroš ovo uradio"
Specijalna antiteroristička jedinica (SAJ) uhapsila je jutros masovnog ubicu iz Mladenovca Uroša Blažića u selu Vinjište gde se krio kod rodbine na farmi. Komšije koje smo zatekli jutros u selu koje je bilo pod policijskom opsadom, za porodicu koja živi na farmi gde se Blažić krio, imaju samo reči hvale, a ubicu Uroša Blažića "pamte kao dobro dete".
U 2 masovna ubistva za 2 dana ubijeno 17 osoba: U SRBIJI GORI NA HILJADE SVEĆA, prvi lekar na mestu školskog masakra opisao šta je proživeo (FOTO, VIDEO)
Posle masakra u školi "Vladislav Ribnikar" u sredu u Beogradu, sinoć se dogodilo novo masovno ubistvo u Srbiji! Kod Mladenovca je Uroš Blažić u ponoćnom napadu automatskim oružjem ubio 8 osoba, a ranio 14. Tako je u ova dva jeziva krvoprolića u Beogradu i okolini u manje od 48 sati ubijeno čak...www.blic.rs
Iskaz 2:
Komšije o porodici Blažić nemaju reči hvale.
- Ljudi su dno dna! Cela porodica - majka, otac, valjda ima i brata i snaha i dedu koji sa njima živi su stalno maltretirali. Čovek ima preko 80 godina, sam peške šeta, ode od kuće u voćnjake da pobegne od njih. Sramota me je što su iz ovog sela. Komšija ih je pre nekoliko godina prijavio za pucnjavu, oduzeli su im oružje i vratili posle tri dana. Stalno su pucali, ubijali su komšijske kerove. Uroš je bahato vozio kroz selo, nije mario ko mu ide u susret, svi su morali da mu se sklanjaju - kaže komšija porodice.
"SVI SU MORALI DA MU SE SKLANJAJU" Ovde je živeo masovni ubica iz Mladenovca, komšije tvrde: "Užasna porodica, stalno su pucali, ubijali su pse!"(VIDEO)
Ispred kuće Uroša Blažića, muškarca koji je osumnjičen da je ubio 8, a ranio 14 u dva sela - Orašju i Duboni kod Mladenovca, trenutno se nalazi policija i u toku je uviđaj.www.blic.rs
Čekajte, jel ovde piše "u šepšinu je ubijen Uroš, nek počiva u miru"?A da li je i ovaj iz Šumadije? Izgleda da su samo Beorgadjani čisti rasni zdravi Srbi.
Evo još jedan klinac kaže dobar lik, plaćao nam piće, kupio prase za vaskrs
a ćale radi u generalštabu
U pravu si, pogrešio sam.Е сад пријатељу лепо прочитај оно што си сам поставио и видећеш да је исказ број 1 дала комшиница његовог ујака из села где је ухапшен, не где је живео. Сасвим је могуће да није правио никаква сра??а кад је долазио код ујака у госте и да је зато та комшиница имала такву слику о њему. Исказ број два су дале комшије из села где је живео, које су на жалост добро познавале тог дечка.
Допуна:
Та два села су удаљена преко 80 километара једно од другог, тако да људи из тог другог села нису морали да знају ништа о томе шта се дешава у селу одакле је убица.
Šalim se, pitanje je retoričko. Znam da tebi to ništa ne znači.Komšija ih je pre nekoliko godina prijavio za pucnjavu, oduzeli su im oružje i vratili posle tri dana. Stalno su pucali, ubijali su komšijske kerove.
On je prema nezvaničnim saznanjima hapšen zbog krađe, potom zbog oružja, ali i zbog toga što je ošamario policajca, ali nikada nije bio osuđivan.