nmilic
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 26.01.2012.
- Pohvaljen
- 110
Gorstak89":1r9qb96t je napisao(la):Ja ni u jednom mediju nisam video neki dokaz o ceni vec samo spekulacije.
ink":2hjkadvv je napisao(la):Izvinjavam se za off-topic ali me cudi (ili mozda ne toliko) da ove informacije nisu dostupne javnosti s obzirom na to da je EBRD finansirao projekat, a da ne pricam o tome da je grad ulozio nase pare - tj. pare poreskih obaveznika. Posle se clanovi DS-a cude kad ih optuzujemo da nisu dovoljno 'demokratski'.Gorstak89":2hjkadvv je napisao(la):Ja ni u jednom mediju nisam video neki dokaz o ceni vec samo spekulacije.
Gorstak89":2vqvqnb1 je napisao(la):Mi na mnogim mestima nemamo konkretne prevode, u novim tramvajima pise "Mind the door", na aerodromu pise pay on foot itd
vladaxy":2vqvqnb1 je napisao(la):Evo još jednom da ne bude više špekulacija:
Project Cost
Total project costs are estimated at EUR 343.2 million. European Investment Bank has provided a loan of EUR 70 million for the approach roads. link
a ima još i nekih 220 miliona za poboljšanje infrastrukture od prošle godine, tako da smo za saobraćaj zaduženi preko pola milijarde evra
ink":vubro440 je napisao(la):Oprostite sto cu da ispadnem mozda previse pedantan ali pravilniji prevod naziva mosta bi mogao da bude "Belgrade's Chinese Bridge" ili "The Chinese Bridge, Belgrade" jer "Belgrade - China Bridge" ne samo sa odaje utisak da je most izmedju Beograda i Kine nego nije korektan prevod prideva "kineski". Po meni bi takodje, eventualno, bilo okej prevesti kao "The Kineski Bridge, Belgrade" ali je diskutabilna ispravnost ovakvog prevoda.
Борчанац":2ya4h7to je napisao(la):Ако нећемо о цени, можда о називу??? Дуго нисмо
Ne radi link?bojank83":1thbb61u je napisao(la):Most Borča – Zemun sa Dunava
Dok je većina portala danas objavila vest kako napreduju radovi na Kineskom mostu i dokle su isti stigli, mi vam SPECIJALNO prikazujemo video reportažu “Most Borča – Zemun sa Dunava”. Most Borča – Zemun ili kako ga svi iz milošte zovemo „Kineski most“ iz dana u dan smanjuje razdaljinu između Zemuna i naselja na levoj obali Beograda.
Izvor: http://www.lobi-info.rs/most-borca-zemun-sa-dunava/
Uskoro će biti i slike sa ove reportaže...
Kartograf":yzpawyxh je napisao(la):Petak, 26. jul 2013, sa oko 750km visine: