Данас смо изгледа били вредни са сликањем моста Земун-Борча и будуће Т6, само што сам ја, за разлику од Декца, био касно поподне, а сликали смо са истих места (мање више).
Поглед са, већ прозване „земунске терасе-видиковца“, на мост и предивну панораму "плавог" Дунава са пуно чамаца. „Тераса“, са делимично постављеном дрвеном оградом, је увек пуна људи и кибицера на радове и леп поглед. Радника на грађевини, касно поподне 18:50, није било сем обезбеђења.
Ту је и пецарош, да на миру пеца док грађевинци и грађевинске машине не раде.
Ове две „рупе у мосту“, као неки „улази у тунел“ ми личи као да ће мост имати два нивоа, односно горњи са саобраћајницама, а доњи са овим „тунелима“ за железнички саобраћај, ах кад би тако и стварно било ! Мало сам „зумБирао“ снимак :lol:
Две слике преко плаве металне ограде која ограђује градилиште, а према мосту и бетонским носачима на обали. Иза мене ће бити будућа саобраћајница Т6.
У овом правцу ће бити будућа саобраћајница Т6 од моста према улици Цара Душана и даље према постојећој „лакат кривини“.
Ово ће бити траса будуће Т6 (правац према Цара Душана), све уџерице, бараке и кућице и са леве и десне стране постојеће саобраћајнице су исељене и већина срушене, а још јако мали број треба да се руши.
Сликано у правцу моста, са леве стране је салон аутомобила Субару, коме је један део зграде срушен, па су возила преместили у онај други мањи салон који је удаљен неких 50 метара улево. Са десне стране ће се рушити и она кућа бордо боје.
Окрет за 180⁰, показује правац од улице Цара Душана према садашњој лакат кривини. Мислим да се овде неће рушити или делимично рушити, ни ова пословна зграда са десне стране, а ни са леве стране ауто салон кинеских возила Чери. Са десне стране, а иза ове беле пословне зграде има још један пословни објекат, а мислим да ће се он делимично рушити
Овде ће чак доћи до сужења будуће саобраћајнице Т6 у односу на део ове саобраћајнице од садашње „лакат кривине“ до сужења, а нешто пре раскрснице са цара Душана. То се види и на цртежу
Овде се види та зграда, са зеленим кровом, која ће се делимично рушити, јер је баш близу саме садашње улице