mihajloboric87
Advanced
- Učlanjen(a)
- 24.02.2021.
- Pohvaljen
- 4.898
Skoro sve zgrade ovde imaju imena na engleskom...
A ako ide sa Gazele lepo se okrene glava pa gleda most na Adi i reka. Ma milina.Срећом са друте стране се лепо види Победник на тврђави
Kako misliš osim novih zgrada? Pa ovi preprodavci sa APP(ako prodje prodje)cenama spuštaju na oglasima, ako hoće stvarno da prodaju.Iskren da vam budem ja mislim da ene u bg na vodi padaju,osim novih zgrada,svi su prepumpali cene i mislim da niko ne može da dobije ono sto su tražili,vidim sve vide da spustaju cene ..iako velike cene spustaju ih
Odlična fora od strane države. Nisam znao za ovo.Preprodavci kako ih zovete moraju da prodaju za keš jer mnoge zgrade nisu uknjižene. Potrebno im je po nekoliko godina da dobiju upotrebnu dozvolu. Zgrade koje mogu na kredit drže fine cene. To je trenutno samo 6 zgrada + veći stanovi u izgradnji direktno od BnV-a. Za sve ostalo mora da se skupi novac na gomili ili da se stavi hipoteka na drugu nekretninu.
Onaj ko kupuje stan direktno od BnV ima mogucnist da plati u 7 rata na 2.5 godine. Znaci ne moras sve odjednom da platis. Ako se desi da platis npr 4 rate i nemas vise para za ostale BNV zadrzava 10% od ukupne sume sto si uplatio a ostatak ti vraca. Naravno gubis i stan.
to se jako retko desava obicno su spremni da te prebace u manji jeftiniji stan u nekoj drugoj zgradi za onoliko koliko si dao dotle ili tipa nova zgrada pa da imas jos 2 godine.Onaj ko kupuje stan direktno od BnV ima mogucnist da plati u 7 rata na 2.5 godine. Znaci ne moras sve odjednom da platis. Ako se desi da platis npr 4 rate i nemas vise para za ostale BNV zadrzava 10% od ukupne sume sto si uplatio a ostatak ti vraca. Naravno gubis i stan.
Ostatak je na italijanskomSkoro sve zgrade ovde imaju imena na engleskom...