spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 17.440
Promenili su estetiku tog objekta ranije je bio drugačiji
Упропастише Ложионицу са овим накарадним анексом.Veliki turnir na Padel Terenina u subotu zato su montažne tribine, inace jos uvek nije pocelo iznajmljivanje terena, ako posluzi vreme u oktobru krenuce sa radom, ako bude lose vreme krecu sa radom na prolece...
Kad postanes matorac i u nogama, manje ce ti biti glupostMeni taj padel deluje kao ozbiljna glupost, ali to je verovatno indikacija da sam malo postao matorac u glavi...
Упропастише Ложионицу са овим накарадним анексом.
Kada? Juce sam bio tamo sve je izgledalo normalno.zašto niko ne piše da su navijači išarali selfie most??
Изгледала је слично осим дела ближе Газели оштећеног у пожару, али није била заграђена и заклоњена од погледаA ranije je inace izgledala super.
Lepa zgrada. Nadam se da će koristiti fasadnu keramiku na svim spratovima, kao na renderu što mi se čini. Jedino mi je ogavan ovaj novi trend povučenih spratova koji izgledaju kao divljačka nadogradnja. Izgleda nabudženo, kao da ne pripada zgradi.Mislim da kužim šta su 'teli sa ovom novom zgradom na mestu BAS-a, ali ne znam baš koliko su uspeli:
Pogledajte prilog 212973
Ne znam meni ovo deluje okej, ja sam se nadao da će na celom BnV biti ovakve zgrade, niže spratnosti, a ne oni šifonjeri.
Ovaj hotel desno moze i da prodje a ova zgrada u sredini ispod prosecna, jedino visinu nisu probili.
Nova je i dalje pobednik
Mislim da kužim šta su 'teli sa ovom novom zgradom na mestu BAS-a, ali ne znam baš koliko su uspeli:
Pogledajte prilog 212973
Cuj pad potraznje. U BW Divi nema stanova ispod 250.000e. Spratnost je niza zato sto po GUP-u tu nije dozvoljeno graditi vise.Posto se ovi sigurno ne brinu o urbanizmu, izgledu, narodu... rekao bih da je manja spratnost dobra stvar je ipak ukazuje na pad potraznje.
Lepa zgrada. Nadam se da će koristiti fasadnu keramiku na svim spratovima, kao na renderu što mi se čini. Jedino mi je ogavan ovaj novi trend povučenih spratova koji izgledaju kao divljačka nadogradnja. Izgleda nabudženo, kao da ne pripada zgradi.
Kupe stan sa ogromnom terasom da bi zastaklili jer su alergični na spoljašnost haha. Nagledao sam se toga u Mileve Marić, mada to nije neko lux naselje.To ima smisla uglavnom za "penthause"... Nema drugog načina da se doda ogromna terasa, a takav stan se ionako prostire na većem delu sprata... Jedini problem je kada seljak kupi takav penthouse, pa mu lupi pergolu ili zastakli... Šta si ga kupovao onda.