@dejanbg88 Sta se cudis Dejane, ja sam isto obrisao kolege koji su u SNS, svasta bih rekao svakome ko podrzava ovaj projekat, uopste nisam nasilan lik, nisam se nikada tukao, ali ako se krene u realizaciju sa ovim prijektom iskreno ne znam na sta bih sve bio spreman, jer ja ovo vidim kao napad na zdravlje moje dece i mene. Ne zanima me da li je to utemeljeno ili ne. Znam jos mnoge dobre momke koji isto razmisljaju kao ja.
Izvini molim te, cenim te kao sagovornika i clana foruma, imas dosta korisnih postova na forumu.
ALi sta ti znaci ovo sto si napisao?
1. Konkretno, SNS, pa zar nisi svestan koliko je ljudi danas u SNS-u preslo iz ostalih stranaka, da pojedini menjaju partijske knjizice kao carape... Za mene je to samo drugo pakovanje, SPS, SRS, DS, SNS... (nastavi niz slobodno). Mislim jesi li stvarno ozbiljan?
2. "Ne zanima te da li je to umeljeno ili ne". Cekaj, kako te ne zanima, zamisli pobijes se s nekim, uvredis prijatelja, rodjaka, na kraju se ispostavi eto slucajno da je mozda on bio u pravu? Sve ok, roditeljski instikt, treba da branis porodicu ali cemu takav iskljuciv stav?
3. "Znam mnoge dobre momke koji razmisljaju kao JA". Namerno sam ovo JA pojacao jer ovako govori samo neko ko misli da je uvek u pravu i da nikad ne gresi. Ovo je u psihologiji skolski primer egocentricnog ponasanja, ja pa ja.
Ovo uopste nema veze sa Rio Tintom, jeste li svesni koliko se ostrasceni i agresivni u svojoj borbi za ekologiju koja je sve samo to nije? By the way i mi ostali valjda imamo neke porodice ili mislite da imamo rezervnu drzavu. Mozda smo mi losi momci...?