Ne znam koliko je taj argument jak, i koliko je pametno insistirati na njemu, jer kad sad organizuje Vucic neki referendum tamo mogu biti iznenadjujuci rezultati.Људи из тих села НЕЋЕ да се селе због рудника. Шта ту није јасно?
Народ из места у околини НЕЋЕ руднике. Шта ту није јасно?
Народ се оправдано плаши Рио тинта због његове истороје. Шта ту није јасно?
Народ нема поверења у наше институције, посебно инспекције и локалне самоуправе. Шта ту није јасно?
Зар су потребни неки јачи аргументи против?
Generalno sa ovim emotivnim ispadima i neproveravanjem argumenata koje bacate samo njemu idete na ruku. Ako se pravi odbrana napravite je da valja.
Ne znas ali ocekujes, ok.Ne znam. Ja očekujem da Vlada radi cost benefit za svoje strategije i projekte.
Ne znam kako drugačije voditi zemlju, donositi bilo koju odluku. Elizabet se poziva na to i ja bih voleo to da vidim. Da vidimo kako je Vlada procenila i gubitke.
Deo je pravne procedure, samo nezavrsen. Rade ga po resenju ministarstva, ne na sviju ruku, bukvalno sam okacio resenje par postova izmad.Neformalni = Nije deo pravne procedure, neobavezujuće
Manje histerije, vise citanja. Bar odgledaj raspravu u SANU na koju se zbornik poziva.To što ti misliš jasno se videlo ovde, iz silnih postova koje si napisao u odbranu ovog kriminalnog projekta čiju realizaciju zdušno zagovarate, kao da vam život od toga zavisi.
Hteli ste stručna mišljenja, dobili ste ih. Šta piše kao zaključak Zbornika SANU?
,,Grupa eminentnih istraživača ustanovila je da bi realizacija projekta "Jadar" dovela do masovne devastacije prostora, trajne degradacije šuma, zemljišta, biodiverziteta, degradacije površinskih i podzemnih voda itd. i uspostavljanju stanja permanentnog rizika po zdravlje stanovnika obližnjih sela i grada Loznice".
Zdravo, doviđenja.
Neće biti rudnika, a ako vam je do kopanja i uživanja u blagodetima litijumskog rudarenja-možete slobodno da se odselite u pustare Čilea, Argentine ili Australije pa tamo kopajte do mile volje.