bgexplorer
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 15.01.2008.
- Pohvaljen
- 322
Ma jok kao da je naš dragi Bobić napravio rekonstrukciju samo fali i neka metalna šipka : (
:lool:creme-nadlle":v83vnveg je napisao(la):Uzas..uzas... U majku mu...Sve vas majke povijale u ..brutalisticke pelene... A guvernante branile da ih mame peru jer bi pokvarile originalnu strukturu istih.
Tako je samo tolerantno !creme-nadlle":v83vnveg je napisao(la):Zexland, slazem se unapred sa svakom tvojom studijom i idejom koju ovde izneses. Studija savskog amfiteatra i perspektive koje si docarao su u potpunosti ono sto sam zamisljao, a nisam ni mogao ni znao da u popunosti definisem.
Cak i ideja sa kanalima ( koja nije inzenjerski previse zahtevna ( Sava plavi, pa sta?) je izuzetna. cak sta vise, kada bi mogao da uticem na ostvarenje te ideje, insistirao bi na ovakvom resenju.
Beograd je grad na dve fantasticne reke. Vreme je da pocne tako i da se ponasa.
A vama kojima su Genex i ostale brutalisticke zgradurine lepe ovakve kakve su.... ne slazem se sa vama. ( hteo sam nesto brutalnije da kazem, ali ne bi bilo u duhu tolerantne razmene misljenja...)
Pa tako nekako...Ambassador":3bker009 je napisao(la):Ja bas htedoh da kazem kako je resenje 2 najlosije od svih... Izgleda kao zabranjeni grad... :creepy:
Da da... komunističkoj....poput Beograda u to vreme, ne? Ili otud taj smajli???jovanovm":bz4iycgf je napisao(la):Resenje koje je odabrano je jos i najbolje od ponudjenih. Ostatak pripada Dusanbeu ili nekoj drugoj komunistickoj prestonici.