Šta je novo?

PVC i ALU stolarija iskustva i preporuke

Deka pomaze ovde svima i nesebicno deli svoje znanje i savete sto je danas nazalost jako tesko naci.... Verujem da su svi clanovi zahvalni :)

Postoji li jos neka komponenta koju mogu dodati dvoslojnom staklopaketu koja ce malo uticati na popravljanje zvucne izolacije ?

Deka pomaze ovde svima i nesebicno deli svoje znanje i savete sto je danas nazalost jako tesko naci.... Verujem da su svi clanovi zahvalni :)

Postoji li jos neka komponenta koju mogu dodati dvoslojnom staklopaketu koja ce malo uticati na popravljanje zvucne izolacije ?
Umesto unutrašnjeg 4mm float extra clear da se stavi pamplex 3.3.2 ili eventualno 4.4.2 sa oba stakla float extra clear, ali sa antifonskom folijom.

Gde kod nas mogu da se kupe rezervni delovi za okov prozora, mislim naravno na maloprodaju?
Meni konkretno je preminuo deo dole na slici, Siegenia si2000 je okov, izgleda da im je to slaba tacka pa da uzmem par komada za rezervu dok ih ima...

20250924_211437.jpg

Gde kod nas mogu da se kupe rezervni delovi za okov prozora, mislim naravno na maloprodaju?
Meni konkretno je preminuo deo dole na slici, Siegenia si2000 je okov, izgleda da im je to slaba tacka pa da uzmem par komada za rezervu dok ih ima...

Pogledajte prilog 252838
Skinite deo koji se pokvario (napomena - gornja i donja rigla nisu iste!!) i probajte u
DBT OKOVI Altina
SI LINE Altina
INFOMARKET Batajnički put

Ponuda firme Danito iz Panceva :
Profil : VEKA SOFTLINE petokomorni (70mm), sa čeličnim ojačanjima.
Okov : MACO
Vrsta Stakla : GUARDIAN LowE+442 SOUND REDUCTION (4+16+8) – THERMIX DISTANCERI STAKLA - 4mm ClimaGuard Premium (LowE) + 16mm medjuprostor 90% argon + Pamplex 4.4.2 sa oba stakla FLOAT GLASS ExtraClear i antifonskom folijom
Roletna ,AL. vođice) sa aluminijumskim zastorom – BELA BOJA
Kutija za roletnu kao i roletna VEKA

Cena : 370 evra.

Ponuda firme Tempoplast iz Beograda (novi staklopaket - ponuda3 sa prethodne strane) :
Serija profila:: VEKA SOFTLINE 70 AD
Sistem štoka: 101.214 Štok 70 AD
Sistem krila: 103.232 Krilo 70 AD
Okovi: Roto NX
Boja: Bela siva guma
Stakla: Ne4+L12+4.4.2 Guardian
Rw: NaN dB
P: 1,12 m²
PVC ROLETNA 200 ALU LAMELE
000113 PP PROFIL IVIC

P.S. Trazio sam da u ponudu ubace Veka kutiju jer su rekli da moze, ali izgleda da to nisu uradili....

Cena : 310 evra

Kako Vam se cini ova ponuda dragi clanovi ?

Vrh