Šta je novo?

PSP Farman West 65 - [ Multifunkcionalni kompleks - 152.437 kvm ]

Najjace je sto je uvek sve ''rezervisano'' ''kaparisano'' ''rasprodato u rekordnom roku'' bilo da je zgrada u izgradnji ili sveze zavrsena. U ovom slucaju nezapoceta!!! Sve foliranti.
A da je dosta dosta je, za kvadrat u izgradnji ili taj na Bezaniji. Cene moraju ici dole ma koliko se trudili da ih drze na visokom nivou.
Imam prijatelje koji su u procesu prodaje i izdavanja na lokacijama koje se smatraju vrhunskim pa im nikako ne ide.
Para nema to se zna, a sad se vala nema ni za kredit, da se tako izrazim.
Ja u sali kazem da samo hiperprodukcija Grand Zvezda moze spasiti stanogradnju!
Daleko bilo!

majk":2zldrqab je napisao(la):
Hvala na odgovorima.Evo jos nekih informacija koje sam licno proverio a koje me malo bune,s obzirom da svi pricaju zamrlom trzistu nekretnina.Isao sam do prodajne sluzbe da licno vidim sta se nudi i koji materijali i oprema ce biti kofisceni u gradnji i opremanju.S obzirom da me interesuje trosoban stan(DO 85M2)receno mi je da je sve rezervisano,ima samo onih preko 100m2,ja kazem dobro dajte onda da vidim neki manji dvosoban(eventualno za rentu)i tu isti problem,sve rezervisano(konkretno dvosoban od 48m2).Odem onda do Bezanije da vidim zgradu koju je gradio Neimar,kod maxija,zovnem prodaju,kazu sve prodato a cena bila 1850/1950e.Ej bezanija!!!!!Pitanje:Da li to znaci da je ponuda toliko mala pa oni mogu da se gadjaju cenama ili su kvalitetniji projekti toliko deficitarni da se za njih odmah nadju kupci?Sto se mene tice pre bih uzeo stan u novom naselju nego u nekoj starijoi zgradi,pa da razmisljam da li ce komsiji iznad mene puci cev ili ne!
A sta bi ti rekli u Belvilu?

Nisu mi jasne te krajnosti, po jednima u Belvilu ima puno toga neprodatog, a ovamo evo sve rezervisano/rasprodato. Ne moze i jedno i drugo da bude istina, pa nije ovaj blok u Londonu a Belvil u Kursumliji pa da to budu odvojena trzista. Ili je Belvil pun, ili su ovi procenili da treba da se radi na PR-u pa ne govore istinu.

Ja samo prenosim ono sto su mi kao potencijalnom kupcu saopstili.Ako mislis da lobiram odnosno da forsiram neciji interes idi sam proveri pa onda svima nama predoci cinjenicno stanje,a ne ovako svi pricaju kako je nesto nepovoljno ili obrnuto bez i jednog pravog argumenta.Sto se tice Belvila kao prvo tamo su ostali samo stanovi preko 100m2,a oni uopste nisu merodavni meni sto sam i rekao u proslom postu,a kao drugo ako nekao kupi koji nesto po ceni od 2100e po m2,pa onda 1950e a sad 1600+PDV=1728e ako sam dobro informisan normalno da ce svi potencijalni kupci cekati jos nizu cenu da ne bi imali gorak osecaj u zeludcu kao oni koji su kupovali po startnim cenama(govorim o kupcima vecih stanova).Sve ovo sto sam napisao moze se lako proveriti pa ko misli da sam neciji PR neka proveri pa onda neka nastupa kriticki!

majk":3sbe3pp5 je napisao(la):
Ja samo prenosim ono sto su mi kao potencijalnom kupcu saopstili.Ako mislis da lobiram odnosno da forsiram neciji interes idi sam proveri pa onda svima nama predoci cinjenicno stanje,a ne ovako svi pricaju kako je nesto nepovoljno ili obrnuto bez i jednog pravog argumenta.Sto se tice Belvila kao prvo tamo su ostali samo stanovi preko 100m2,a oni uopste nisu merodavni meni sto sam i rekao u proslom postu,a kao drugo ako nekao kupi koji nesto po ceni od 2100e po m2,pa onda 1950e a sad 1600+PDV=1728e ako sam dobro informisan normalno da ce svi potencijalni kupci cekati jos nizu cenu da ne bi imali gorak osecaj u zeludcu kao oni koji su kupovali po startnim cenama(govorim o kupcima vecih stanova).Sve ovo sto sam napisao moze se lako proveriti pa ko misli da sam neciji PR neka proveri pa onda neka nastupa kriticki!
Ne pada mi na pamet da tebe za nesto sumnjicim. Zato i kazem: "ili su ovi procenili da treba da se radi na PR-u pa ne govore istinu". Znaci neko je tim sluzbenicima rekao da nesto govore. Druga mogucnost je da je to zaista istina u kom slucaju su glasine da je Belvil poluprazan. Ja zapravo NE ZNAM sta je tu istina, samo kazem da ne moze i jedno i drugo da to bude. Mozda neko od stanovnika Belvila ako ih ovde ima moze da nam kaze da li imaju utisak da je tamo puno praznih stanova?

Na ogradi prema Aiport City-ju su postavljena reklamna plana za novi projekat.

"DHLova zgrada" još nije iseljena, ali se prazni.

Inače, sa vremena na vreme su se pojavljivali radnici i mašine za ispitivanje zemljišta, na onom travnjaku iza zgrade, prema hangaru.

Možda na proleće budemo svedoci prvih radova.

Pa, ako Gruji stvarno ide tako dobro prodaja stanova kao sto tvrdi onda bi bio i red da pocne da ih gradi :D

Ako nekoga interesuje nesto u vezi ovog projekta, moze slobodno da pita na info@west65.rs
...odgovor stize za manje od 24sata.

Uvek su najbolje informacije iz prve ruke :kk:

Vidi, stvarno počelo :)

Kula? Ček bre, tek su jutros počeli da kopaju za temelje...

ps - eno mi ga auto :)

Da nije ovo slikano iz Orhideje? :)
Komšija, meni se auto ne vidi, tačno je ispod prozora :D

offtopic: da li se zna sudbina poluzavršene zgrade ka pruzi, ako sam razumeo tuda treba da prođe UMP?

Jedina zgrada koja stvarno smeta je Inex Ukus. Te nezavršene zgrade - staklena ćoškasta bliže T Bunaru i ona duž pruge, u produžetku ITM-a nisu na trasi (vidi se i sa Google Eartha)

Kad pogledam render, sme mi se čini da DHL neće biti rušena, kao da će da je adaptiraju...
DHLovka se uklapa u gabarite na renderu...malo proširenja, malo nadtiđivanja, ali to je manje/više to.

U nedelju bio Grujic gost kod Jugoslava. Dotakli su se malo i Westa 65. Grujic kaze da pocinju radovi (kao sto vidimo), naravno nahvalio je svoj projekat, ali je rekao i nesto u fazonu da je kriza i da stambeni prostor ima neku svoju logiku nezavisno od nje dok ce izgradnja poslovnog prostora zavisiti od stanja u ekonmiji. Pa, vi sad desifrujte kako se to odnosi na planove za kulu.

@relja,

Zar nije poslovno-komercijalni prostor u Westu 65 planiran uz sam trotoar u Omladinskih brigada, dok je DHL malo vise uvucen u unutrasnjost bloka?

EDIT - moderatori, prebacite temu u Projekti u izgradnji :vops:

Homer Jay":xy2nks2g je napisao(la):
@relja,

Zar nije poslovno-komercijalni prostor u Westu 65 planiran uz sam trotoar u Omladinskih brigada, dok je DHL malo vise uvucen u unutrasnjost bloka?
Tačno. Zato sam i napisao "malo proširenja, malo nadziđivanja".

Moram da primetim da spoljne jedinice klima uređaja još uvek stoje na zgradi.

U krajnjem slucaju, racionalno bi bilo da je koriste kao office tokom izgradnje prve faze kompleksa.

glupshi":2flsg0c4 je napisao(la):
to pocinju radovi? :kafa: da l' ce i ovi da ispale za kulu? :rolleyes:
Ако и не испале, вероватно ће је зидати на крају. Мада немам илузија да ће икад више да никне нешто са двоцифреним бројем спратова (не дај боже преко 20).

Iskopavali su ceo dan, dok je bilo dnevnog svetla...

Ovaj deo BG za 20 godina nece liciti na sebe. Bice Novi Novi Beograd.
Hvalim te kukuruzu da su poceli.
Nego Kula se isto gradi?

:gobb: :gobb: :gobb:

edit: Sad videh onaj sajt na proslim stranama. Sobzirom da se stanovi u toj kuli reklamiraju, a taj post je iz prosle godine, verovatno da ce se graditi, ako nista drugo kao sto rece @ Kojot na kraju. Samo da ne skrate kulu, sto nije iskljucivo.

majk":2d9cfq9h je napisao(la):
Hvala na odgovorima.Evo jos nekih informacija koje sam licno proverio a koje me malo bune,s obzirom da svi pricaju zamrlom trzistu nekretnina.Isao sam do prodajne sluzbe da licno vidim sta se nudi i koji materijali i oprema ce biti kofisceni u gradnji i opremanju.S obzirom da me interesuje trosoban stan(DO 85M2)receno mi je da je sve rezervisano,ima samo onih preko 100m2,ja kazem dobro dajte onda da vidim neki manji dvosoban(eventualno za rentu)i tu isti problem,sve rezervisano(konkretno dvosoban od 48m2).Odem onda do Bezanije da vidim zgradu koju je gradio Neimar,kod maxija,zovnem prodaju,kazu sve prodato a cena bila 1850/1950e.Ej bezanija!!!!!Pitanje:Da li to znaci da je ponuda toliko mala pa oni mogu da se gadjaju cenama ili su kvalitetniji projekti toliko deficitarni da se za njih odmah nadju kupci?Sto se mene tice pre bih uzeo stan u novom naselju nego u nekoj starijoi zgradi,pa da razmisljam da li ce komsiji iznad mene puci cev ili ne!
znas kako prodaja uvek ima neku svoju pricu tako da uzmi ovo sa rezervom

oni cak mogu i da kazu rezervisano je sve i da kazu istinu jer su recimo u trom trenutku pustil u u prodaju samo jedan ulaz ili samo odredjene spratove a da su ostale ostavili za kasnije

sto se tice lokacije jos jednom izrazavam svoju rezervu
ali je pravo pitanje sta ti hoces

meni realno ovo nije lepa lokacija za mladi bracni par koji bi tu trebao da odgaja decu

i po projektu zgrade su preblizu jedno drugom (bar na redneru) voleo bih da vidim maketu ili nesto detaljnije
nekeko su mi stari blokovi na nbg po tome mnogo bolji
kao da je tada ipak gledano da se napravi dosta zelenih povrsina

sa druge strane lokacija je dobra zbog blizine office prostora u kome ces mozda raditi ili radis
trznih centara (rodic, idea, delta city)

ono sto mene privlaci projektu je unutrasnje uredje stanova (raspored) i oprema i konfor koji nude (makar u reklami) i mislim da je to ok
to je za dve klase bolje nego sto je u belvillu gde je unutrasnje uredjenje stana na nivou jus standarda kao i sve ostalo

cena

mislim da je cena odgovarajuca i da nece padati

i ne savetujem nikome da kupuje stan za rentu ako imas viska kapitala imas pametnijih nacina da obrnes ziv novac

BOKI SMOKI

U kuli ce se nalaziti poslovni prostor i hotelski servisirani apartmani, odnosno kula nece posedovati stambeni prostor.

mislim da će ovo biti super, al sudjelujem u skepticizmu beobildovaca što se tiče kule. nadam se da neće ispaliti.

Vrh