Hoce, 21+pSomi303":xryjliw1 je napisao(la):Шта мислите хоће ли се изградити кула?
Ronche":2zhb3z8a je napisao(la):Rekao bih da prilično sporo napreduju...
Nebojsa":2hjohkwi je napisao(la):Alo brate, sta se bre tako primas na ovaj forum i tudje postove? :laugh: ako te nesto iznervira lepo preskoci temu, ima ih na pretek
Somi303":2pleykph je napisao(la):Инвеститори ће као оправдање за не градњу куле искористити забрану градње објеката виших од 150м, а кула има 165м ако ме памћење лепо служи :laugh:
Биће на фору" Ми хоћемо да градимо, али нам Жаклина неда" и ћао Београде опет си извисио :bash:
Друга варијанта је да измене пројекат и скину висину на 150 метара. Све је то ако буде пара. Видећемо. Ионако кула иде на крају.Somi303":hi6re05x je napisao(la):Инвеститори ће као оправдање за не градњу куле искористити забрану градње објеката виших од 150м, а кула има 165м ако ме памћење лепо служи :laugh:
Биће на фору" Ми хоћемо да градимо, али нам Жаклина неда" и ћао Београде опет си извисио :bash:
Somi303":2qv26ywj je napisao(la):Инвеститори ће као оправдање за не градњу куле искористити забрану градње објеката виших од 150м, а кула има 165м ако ме памћење лепо служи :laugh:
Johnest_Hon":34y1ptep je napisao(la):Somi303":34y1ptep je napisao(la):Инвеститори ће као оправдање за не градњу куле искористити забрану градње објеката виших од 150м, а кула има 165м ако ме памћење лепо служи :laugh:
146m je predvidjena visina. Just for the record.
Somi303":vua0sgg3 je napisao(la):Инвеститори ће као оправдање за не градњу куле искористити забрану градње објеката виших од 150м, а кула има 165м ако ме памћење лепо служи :laugh: