Šta je novo?

PSP Farman West 65 - [ Multifunkcionalni kompleks - 152.437 kvm ]

Ne znam da li su nesto petljali oko Beovoza, ali ja sada cujem voz skroz u Belvilu kada prolaze posto idu (od oka) bar duplo brze tu pored GTC Square-a u FDU-a nego sto su isli ranije...

Kako li ce biti ovima u W65 mogu da zamislim. Par puta su trubili bas glasno posto su verovatno cigani prelazili prugu, jer se njihovo divlje naselje proteze na obe strane pruge.

Da, rekonstruisana je pruga pa sada ide brže.
Ja radim tu na 20m od pruge, pa nisam primetio da se toliko glasno čuje. Mislim, čuje se svakako, ali po meni nije nepodnošljivo.

Voz čujem u Airport Cityju, a sada sam u kancelariji koja gleda ka bloku 70 :)
Izem ti takva elitna naselja.

Гага":gw1am1zv je napisao(la):
relja":gw1am1zv je napisao(la):
Možda smo se mimiošli :)
Могуће је ако си пролази туда у суботу поподне око 15-16 часова !
Jesam, ali sam opalio jednu brzinsku turu do Brankovog mosta i nazad, pre odlaska na slavu :)

Kako kad, verovatno zavisi i od kompozicije do kompozicije... Uglavnom, primetno brze idu, konacno brze pruge Srbije :p

Ako Bog da pa jednog dana bude bilo para, i pruga i auto put kroz Novi Beograd se mogu ograditi zidom za smanjenje buke:

http://www.soundfighter.com/photo_gallery.asp?CatId=1

Ja to cesto vidjam po gradovima u Americi, pogotovo kroz autoputeve u gradovima. I ne izgleda lose, s tim sto bi to kod nas istog trenutka postao jedan kilometarski mural sa grafitima (kao ono kod tramvajske pruge ka Banovom Brdu, samo puno vece)... sto mozda i ne bi bilo lose, bilo bi interesantno graficki, a i dalje smanjivalo buku...

offtopic... ali "zvucni zid" je najavljen za autoput kroz BG skoro... Samo da ga ne gradi Mrka i mozda ga i dobijemo relativno skoro. Plan je da se gradi celom duzinom autoputa kroz Beograd.

U buducunosti ce vozovi biti jos brzi a i eventualno cemo dobiti 4 koloseka do stanice NBG.To je ogroman minus za ovo naselje koji skroz zaboravih.

Jel neko u kontaktu, izgleda da je gradiliste konzervirano :) salim se, ali iskopase rupu i sad prodaju vazduh iznad nje :)

relja":1vw09mm4 je napisao(la):
Deluje kao da se nešto čeka...
Eeeeh pa primetili ste sigurno da su krenule reklame svuda o prodaji stambenog i poslovnog prostora u Bloku 65 :)
Čeka se da se neko upeca na rendere, da uplati avanse unapred pa da oni mogu da počnu sa gradnjom :)

Imaju rok da zavrse u martu prve lamele, to je gotovo neizvodljivo u ovom trenutku, veoma neozbiljno...

Rok izgradnje za prve tri lamele je jun 2012. :kafa:
piše na sajtu :)
što se tiče buke, verujem da će se to NEKADA rešiti a do tada postoje naselja koja su mirna, ušuškana, daleko od urbanog života i buke. Malo sam se umorila od toga da ljudi traže dobru lokaciju u gradu ali da je mirno i tiho!
"Dobar dan ja bih kafu sa mlekom ali bez mleka" :bash:

Ni meni nije jasno to sa bukom, ok, auto-putevi i pruge koje prolaze kroz grad se lako obezbedjuju raznim konstrukcijama koje odbijaju buku na gore, a ostatak buke je normalan gradski zvuk....

Kako se meni cini, kasnice zavrsetak te tri lamele minimun 6 meseci

Video sam bilbord za West 65 u Nisu na ulazu u grad (tj izlazu, ne secam se na koju stranu bio okrenut) ne brinem se za njih.

A obradovali ste me sa ovom pricom u buci, ne secam se kad sam zadnji put cuo da neko spominje "jos brzi" i Zeleznice Srbije u istom kontekstu :lol:

Negde mi se zagubi ovaj postČ

na ovom brdašcetu će verovatno satajati neonska reklama "WEST 65", sudeći barem prema broju i rasporedu ovih stubića.

slika0698.jpg

alibaba":3cbyknip je napisao(la):
Ni meni nije jasno to sa bukom, ok, auto-putevi i pruge koje prolaze kroz grad se lako obezbedjuju raznim konstrukcijama koje odbijaju buku na gore, a ostatak buke je normalan gradski zvuk....

Kako se meni cini, kasnice zavrsetak te tri lamele minimun 6 meseci

Ne znam sta pise na site-u, info je od prodavaca gde ce lamele biti gotove do marta, a useljenje u junu.
Garancija rokova je najnoviji softver koji u dizajnirali "momci sa Stanforda" kojim se vodi projekat do u najmanju sitnicu??!!
:) cinjenica je da nema kupaca, a ocigledno su hteli da projekat finansiraju avansom od kupaca sto ne pije vodu, mislim da je najmanje zlo kasnjenje 6 meseci, mozda projekat i ne bude zavrsen ili u najbolju ruku se zavrse samo prve tri lamele koje ostanu u sred nesredjenog gradilista.
Inace gradiliste i dalje izgleda kao da su se radnicu evakuisali pod nekom opasnoscu, sve ostavljeno okolo i nema nikoga vec trecu nedelju.

relja":24dfm19w je napisao(la):
Negde mi se zagubi ovaj postČ

na ovom brdašcetu će verovatno satajati neonska reklama "WEST 65", sudeći barem prema broju i rasporedu ovih stubića.
Значи одгонетнуло се којој сврхи ће да служи ово брдашце. Реља плусићћћ за решен "ребус" !

E to sa ,,softwerom momaka sa Stanforda" me je ubedilo - rok je garantovan, objekat zavrsen u minut tacno..... :lol: :lol: :lol:

Nisu valjda ludi da ovoliki objekat finansiraju iz prodaje?? :o ovakve stvari moraju biti pracene od velikih banaka ako misle da zavrse

Svidja mi se sto prave brdo,makar bilo i za propagandu,red je bio da se malo promeni ta ravnica tu a da nije zeleznicki nasip :)

Moja greška, nije
WEST 65
nego je
W WEST 65

:)

Videh sada prvi put reklamu za west 65,nije losa.Ali je emituju usred prenosa zenske odbojke.Ipak trebaju da izkesiraju vise kao gazda misko za vreme prenosa nekog djokovicevog meca ili meca reprezentacije.Ovako slaba vajda.

Budalastine, umesto da spusti cenu 100e/kvm i da ljudima bankarsku garanciju za projekat prodao bi naselje za 6 meseci, naselje moze da bude referentan projekat za neke buduce investicije u sledecih 5-10 godina, ovako izgledaju smesni, skupi bilbordi i reklame na sve strane, placeni tekstovi po novinama itd, to vreme kad su mogli da manipulisu trzistem agesivnom kampanjom je proslo, ne moz iz suve drenovine iscediti nista...

niki":3m3l02bz je napisao(la):
Budalastine, umesto da spusti cenu 100e/kvm i da ljudima bankarsku garanciju za projekat prodao bi naselje za 6 meseci...

Fali ti jedna nula, mada može i ovako :)

Vrh