@Fedor i ostalima
Kao prvo zelim da se izvinim svima koje je moj, mozda primitivan, komentar uvredio.
Jeste, tek sada kada ga opet citam, sa vremenske distance, uocavam da jeste vulgaran i nije dosledan ni meni, a ni Vama kao ucesnicima ovog foruma.
Mada, malo smesan jeste bio
Ali, ali, ali... jedno me ipak odusevljava. Prepoznali ste moj primitivizam, a primitivizam Amerike i naseg isuvise smesnog politickog vrha, u svemu ovome, niste???
Fedor ovde prica kako po celom svetu prica hvalospeve o Beogradu, a mogu da se kladim da u istom ne zivi!
ili ima dovoljno para da obilazi ceo svet, dok 80% studenata Srbije nisu istu napustili, ni jednom u celom zivotu.
To me potseca na nase Gastarbeitere, sto vole da pricaju lepo o nama i nasoj zemlji, a ni jedan ne zeli da zivi ovde.
I uzasno me nervira shvatanje da si dobar za svoju drzavu i za svoj grad ako pricas lepo o njemu.
Da si tada pravi patriota.
Ne, nisi!!! Potpisacu ti da nisi, da imas i pismeno!
To rade i losi roditelji koje hvale svoju decu, a ne primecuju da je sin narkoman a cerka promiskuitetna.
Ne zelim da po svetu pricam kako je Beograd divan, vec zelim da postane takav, i da se u isto mogu uveriti i drugi koji dodji u isti.
A to se moze postici samo kada postanemo svi realni i pocnemo da se opiremo nepravdi i korupciji.
A ovaj bunker, ambasada, na vrhu brda je- ne znam da li veca nepravda ili veca korupcija.
Naravno, ne treba biti primitivan u toj borbi, za sta sam se izvinio na pocetku ovog posta.
Mada, zar je moguce da si mi napisao "ne pricaj o njihovim zenama, ne poznajes ih..." ?
Ma daaaaaj, toliko bukvalan nije ni sluzbenik na salteru.
npr. Kada nekome opsujes majku. Ne aludiras tada na njegovu majku, ne znas ni kako izgleda :laugh:
Zato, ne budi bukvalista za casne supruge nasih politicara
I ja te molim da ne napustas nas forum, kao sto si, najverovatnije, napustio i nasu zemlju
P.S. Po treci put, izvinjavam se svima koje je moj vulgaran komentar uvredio. Ali i hrabroj osobi koja mi je dala jedan plusic