Чим уђем на опцију "обавештења" избаци ме из апликације
jel ima zvučne najave?Proradili su displeji za najavu stajališta i u ponekim zglobnim BMC busevima. Nisam siguran koji je gr. broj ovog konkretno, ali jasno se vidi "Ivo Lola Ribar" (linija 88)
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Za sada samo na displeju piše naziv, ali uskoro će i Doris da progovori hahajel ima zvučne najave?
Ima, obrati pažnju kod svakih vrata stoje one rupice za zvučnikeMeni i dalje nije jasno da li BMC uopšte ima zvučnike, na Solarisu se jasno vide zvučnici na plafonu, dok u BMC-u ja nigde zvučnike nisam video.
verovatno će do kraja meseca da proradi u svim vozilima3376 na 73 i 3421 na 704 su dobili zvučnu najavu stajališta. Vidim da u mnogim zemunskim higerima rade displeji, tako da moguće da u još nekim Doris priča
Ima jedan Higer na liniji 3A, zaboravio sam garažni broj, ali najava radi tek od Ruske u smeru ka gradu. Iznenadio me glas, jer je bilo prejako u tom trenutku. Najava radi još od prošle godine, snimio sam 10.Decembra.Nijedna linija prema Rakovici nema nikakvu najavu, a mahom ni ove uređaje za kupovinu karata.
Istina. Juče sam video u lastinom zglobnom BMC na 491 taj novi tablet sa navigacijom. Za sada sam ih primetio u higerima, BMC, Solarisima, Ikarbusima, od privatnika Arriva (Mobilitas), Strela, Lasta.Почели и у ластиним возилима да постављају ове нове уређаје на којима навигација у питању је темса 9417
Takodje u higeru meni nedostaje ispis linije datuma i vremena...Данас у соларису на 85,нисам гледао који број возила само на дисплеју најава стајалишта, без звучне најаве.
И возила Ластре Лазаревац од пре можда 7 дана имају нови таблет са навигацијом.Istina. Juče sam video u lastinom zglobnom BMC na 491 taj novi tablet sa navigacijom. Za sada sam ih primetio u higerima, BMC, Solarisima, Ikarbusima, od privatnika Arriva (Mobilitas), Strela, Lasta.