Busloverbk
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 29.11.2023.
- Pohvaljen
- 961
verovatno će uskoro da proradi i u zglobnim bmc
U više Solarisa na raznim linijama taj prednji dispej ne prikazuje ništa jer je u toku povezivanje sa najavom stajališta. Ne znam samo zašto i zadnji ne povezuju, nego samo prednji.Danas u jednom Solarisu na 31 zadnji displej vrtio liniju, datum i vreme kao normalno. Prednji displej nije ni radio sto znaci da je bio vrv povezan na sistem ali iz kog razloga su nesto sje*******ali. A i samim tim je bilo ukljuceno grejanje![]()
najverovatnije.Danas na 21A isto displej radi dok zvucna ne radi. Takodje sam video da su montirali onaj novi tablet. Mozda se zvucna vrati kad svi busevi, trole i tramvaju budu imali te tablete ?.
Eventualno od svih privatnika vidim Strelu da ce prva ugraditi novi zvucni sistem i displeje. Njihov vozni park je relativno nov i postuju nesto vise pravila u poredjenju sa ostalim poput cvrcka i banbusa. Mene samo zanima kako li ce ti displejevi izgledati na obicnim starim Katicama (ne racunajuci one s plavim sipkama i one koja jedino vozi na 6) i u Svajcarcima.Prolazi se kroz test faze i očigledno će uskoro poceti da radi najava na svim linijama gsp-a, kos privatnika ćemo videti, ja sam još pre par meseci video novi displej u Saginoj Cobri sa sve najavom, ali od tad ni u jednom drugom vozilu privatnika.