Busloverbk
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 29.11.2023.
- Pohvaljen
- 616
verovatno će uskoro da proradi i u zglobnim bmc
U više Solarisa na raznim linijama taj prednji dispej ne prikazuje ništa jer je u toku povezivanje sa najavom stajališta. Ne znam samo zašto i zadnji ne povezuju, nego samo prednji.Danas u jednom Solarisu na 31 zadnji displej vrtio liniju, datum i vreme kao normalno. Prednji displej nije ni radio sto znaci da je bio vrv povezan na sistem ali iz kog razloga su nesto sje*******ali. A i samim tim je bilo ukljuceno grejanje
najverovatnije.Danas na 21A isto displej radi dok zvucna ne radi. Takodje sam video da su montirali onaj novi tablet. Mozda se zvucna vrati kad svi busevi, trole i tramvaju budu imali te tablete ?.
Eventualno od svih privatnika vidim Strelu da ce prva ugraditi novi zvucni sistem i displeje. Njihov vozni park je relativno nov i postuju nesto vise pravila u poredjenju sa ostalim poput cvrcka i banbusa. Mene samo zanima kako li ce ti displejevi izgledati na obicnim starim Katicama (ne racunajuci one s plavim sipkama i one koja jedino vozi na 6) i u Svajcarcima.Prolazi se kroz test faze i očigledno će uskoro poceti da radi najava na svim linijama gsp-a, kos privatnika ćemo videti, ja sam još pre par meseci video novi displej u Saginoj Cobri sa sve najavom, ali od tad ni u jednom drugom vozilu privatnika.