Šta je novo?

Naplata karata i kontrola - [ Beograd Plus,... ]

Prigradske linije su na Maps-u 🎉

Vreme da se briše Šapić Plus

Veseli se Srpske rode!

Screenshot_20240419_211638_Maps.jpg
 
E sad, 408 je plava, dok je potez 600 zut, zna li iko zasto? Posto zute ne vidim na mapi, plave da...
 
Au koji bug... 😬

Posle 100 godina mi poslali #3212 (kvari se često izgleda), i ima na unutrašnjem displeju stajališta... I samo se zabaguje odjednom i piše npr kombinacija dva stajališta (čardakadmilovac, Oš Kirsa...) 😁

#šitlogic
tako je bilo i u 3394 (Fontanaska), ali je sutradan normalno pisalo Fontana
 
И уместо да су паре које су дали на "смарт" стајалишта дали лепо на валидаторе на којима би била убачена и најава стајалишта свима би било лепше,овако имамо најаву на свакој десетој градској линији и на сваком двадесетом возилу и имамо смарт стајалишта која су све само не смарт.
#shitlogic
 
Evo 77 ponavlja "sledeće stajalište KBC Bežanijska kosa" nakon svakog i onda 10 puta kaže "stajalište (pravi naziv)". Na displeju vrti "KBC Bežanijska kosa". Ne razumem zašto je ovoliko loše sve.
 
Verovatno zbog nesposobnosti onih koji treba da implementiraju taj sistem. Mesecima petljaju i ništa. Ja to stvarno ne mogu da shvatim. Mnogo toga ide kod nas jako traljavo i sporo. Da nismo imali ništa pre ovoga sad, pa da čovek kaže uvode to prvi put od nule. Treba vremena i iskustva svakako. Al uništiti kud i kamo solidan informacioni sistem, pa nakon toga uvoditi godinu dana nešto poput ovog nedorađenog čuda, baš liči na nas.
 
A da ne pričam da u vozila privatnika nije ni počela ugradnja najave stajališta... Jel realno da im treba godinu dana i više...

Sent from my RMX3710 using Tapatalk
 
Realno, nije to ni do ShitLogic-a, veći je problem što javno preduzeće rukovodi naplatom, zna se koliko su naša javna preduzeća inertna po pitanju uvođenja bilo kakvih digitalnih usluga.

Sede u foteljama piju kafu i primaju platu. Da su hteli itekako su mogli da pritisnu ShitLogic da bude brži, ovako ShitLogic-u se može da razvlači. Boli ih uvo.
 
A da ne pričam da u vozila privatnika nije ni počela ugradnja najave stajališta... Jel realno da im treba godinu dana i više...

Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Eventualno vidim samo najavu u Strelinim, Bamironovim i Saginim autobusima do kraja godine. Cvrcak, Tamnava i Bane nece ne krenuti sa ugradjivanjem pre prve metro linije.
 
Sve je pitanje koliko ih pritiskaju za uvodjenje. Ono sto je meni interesantno je do busliguc-a, a to je da im se novi aparati (ili kako god pratili voxila po nekom id-u/garaznom broju koji sadrzi uredjaj) nema u app, ni na gmaps ni na tablama a vizac uredno bira liniju i polazak i vozi trasu gde mu njegova "kasa" najnormalnije radi i ocitava rutu, pocetak, trasu kao i njen zavrsetak... Ja se pitam da li ce do kraja godine uopste sva vizila biti izlistana u sistemu...
 
Vrh