proradiće vrlo brzo opet, sad verovatno ispravljaju bagove u zvučnoj najavi kao što ovde neko reče. Ja sam po tom pitanju optimističanTakođe, u vozilima u kojima je najava dobro radila, sada su pokvarili... Ili više uopšte nema glasa već samo na displeju ili najavi svaku desetu i preskače...
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Takođe i nadam se da će ispraviti bagove koje sam uočio. U gotovo svim vozilima je isključena najava i ne znam kad će je konačno pustiti.proradiće vrlo brzo opet, sad verovatno ispravljaju bagove u zvučnoj najavi kao što ovde neko reče. Ja sam po tom pitanju optimističan
ja mislim da će kompletna najava stanica proraditi do izboraKod Kentkarta jedina mana vezana za sistem informisanja putnika je bila to što validatori nisu bili sinhronizovani i uvek se pravio onaj "eho" odnosno zvučalo je kao odjek kad krene najava stajališta. Svaki validator za sebe, a vidim da 12 godina koliko je trajao bus plus nisu mogli to da isprave. Ali svakako današnji informacioni sistem je čista 0. Najavu stajališta komplentu ne očekujem sve do kraja leta, možda i kasnije...
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
znači da zvučna najava radi sporadično?Danas sam bio na Banovom brdu (i geografsom i investitorskom). Vozio se u Solarisu na liniji 88 i tamo je samo displej sa nazivom stajališta radio, do je u Higeru na 57 radio i displej i zvučna najava.