Busloverbk
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 29.11.2023.
- Pohvaljen
- 617
3329 i 3199 dobili one nove ekrane sa navigacijom. Samo još da proradi zvučna najava.
Jedan od najnekvalitetnijih HIgera #3428 (SP Kosmaj), je dobio zvucnu najavu i displej prikazuje napokon ono sto i treba (a ne pogresno vreme).3329 i 3199 dobili one nove ekrane sa navigacijom. Samo još da proradi zvučna najava.
Videh to jednom, ne znam šta se desi da se aktivira spoljni zvičnik. On bi trebalo da služi za obaveštavanje putnika na stajalištu o liniji i smeru, ne za to.Šta se desilo sa najavom na jednom CAF-u?
Blejim ispred univerzitetske biblioteke, prolazi Španac i samo čujem "Sledeće stajalište Vukov Spomenik", ono kao cigani kada idu sa "stari akumulatori, stare veš mašine"..
mene mnogo nervira kako izgovara slova Š, Ž, Z, S i sličnoU Higeru je čak i preglasna najava, da me na trenutke štrecne. Nikako ne mogu da svarim glas ove Doris, iako se mnogo bolje razume kako izgovara stanice od Nevene, opet me nervira to akcentovanje, umesto da izgovara to prirodnije.
uvekkk, ali UVEK kod Vuka krene naglas ta najava, ne znam stoŠta se desilo sa najavom na jednom CAF-u?
Blejim ispred univerzitetske biblioteke, prolazi Španac i samo čujem "Sledeće stajalište Vukov Spomenik", ono kao cigani kada idu sa "stari akumulatori, stare veš mašine"..
Snimio sam ja juce kad sam isao osamdeset trojkom.Nema neko da snimi najavu da čujem kako to izgleda
Vi koji ste u političkim strukturama, imate li informaciju o finansijskom efektu Šapićeve reforme naplate. Da li se povećala naplata?
Znaci krenuo je taj sistem i na autobusima sa Karaburme. Za zvucnu najavu znam da u nekim Solarisima se skroz cuje dok u nekim samo blizu vozaca (to mozda zavisi i od samog vozaca koliko zeli da pojaca). Jel ti busevi na 43 u kojima si se vozio imaju one nove tablete kod vozaca ? Ja jos mislim da je neko vec napisao na forumu da su videli i spoljni displej povezan na ShitLogic sistem.Juče se vozio u Solarisu i Higeru na 43, zvučne najave nema, ali uredno ispisuje sledeće stajalište na unutrašnjem displeju.
E sad naravno zamerke:
-Koja bu*ala je smislila da se konstantno ispisuje sledeće stajalište, zašto je izbačeno vreme i datum, kao i broj linije?
-Dok vozilo stoji na terminusu, displej ne ispisuje apsolutno ništa, idealno bi bilo da se ispisuje vreme i vreme do polaska autobusa
-Glupa odluka da se ispisuje debljim fontom, dok je BusPlus bio, unutrašnji displej je ispisivao slova debljine jedne diode, sve je bilo čitljivo, a dobijao se dodatni prostor
-Spoljašni displeji pretpostavljam da nisu uvezani, pošto ispisuju ćirilicom terminus, a tako su fabrički kodirani, pa mi deluje da ne vuku informacije iz ShitLogic sistema
Nisam obratio pažnju iskreno.Jel ti busevi na 43 u kojima si se vozio imaju one nove tablete kod vozaca ?
Kako to misliš "odluka"? Pa samo tako su umeli da sklepaju.Juče se vozio u Solarisu i Higeru na 43, zvučne najave nema, ali uredno ispisuje sledeće stajalište na unutrašnjem displeju.
E sad naravno zamerke:
-Koja bu*ala je smislila da se konstantno ispisuje sledeće stajalište, zašto je izbačeno vreme i datum, kao i broj linije?
-Dok vozilo stoji na terminusu, displej ne ispisuje apsolutno ništa, idealno bi bilo da se ispisuje vreme i vreme do polaska autobusa
-Glupa odluka da se ispisuje debljim fontom, dok je BusPlus bio, unutrašnji displej je ispisivao slova debljine jedne diode, sve je bilo čitljivo, a dobijao se dodatni prostor
-Spoljašni displeji pretpostavljam da nisu uvezani, pošto ispisuju ćirilicom terminus, a tako su fabrički kodirani, pa mi deluje da ne vuku informacije iz ShitLogic sistema