Svakako korak unapred i sad postoji šansa da možda i stvarno platim kartu, jer 50 dinara u jednom pravcu je stvarno mala cena, a s obzirom na krš uslugu, to je sasvim okej. U poređenju sa Novim Sadom gde je cena karte za jednu vožnju 65 dinara, a dnevna 265 dinara, ovo kod nas je i dobro, jer tamo busevi u samom centru grada idu na po 20-30 minuta sto mi je neverovatno, a sigurno je da će Beli imati citace qr kodova koje ćemo dobijati kada kupimo kartu, kao sto se dobija u Novom Sadu, e sad za to je neophodno imati vozača koji će prodavati kartu na licu mesta, jer mnogi se neće odmah snaći u novom elektronskom sistemu, ili prosto neće imati telefon kod sebe jer se i meni brdo puta desi da mi se isti isprazni. Zato postoji mogućnost da Beli prodaju karte na licu mesta kao sto je slučaj u pantransportu i da imate mogućnost plaćanja kesom i karticom, a onda dobijete racun sa qr kodom koji će Beli iz drugog vozila samo ocitati kad uđete u to vozila i jasno videti da li je proslo 90 minuta od kad ste kupili kartu.