[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=508469#p508469:lptd0z1w je napisao(la):
Žika » Ned Jan 14, 2018 8:16 pm[/url]":lptd0z1w]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=508457#p508457:lptd0z1w je napisao(la):
Bumbarevo brdo » Ned Jan 14, 2018 7:48 pm[/url]":lptd0z1w]Moja guza, fala bogu, ne puca ni od cega, ja ne zalazim u apex. :lool:
PS: Malo mi je glupo da se, zbog razlicitih stavova, vredjam sa tobom, dobijao sam mnoge korisne informacije. Kako hoces...
Šta ću kad su šoferi navikli da se dovijaju na razne načine.
Inače razočarao sam se u tvoje stavove i tvoj način borbe. Meni je uvek bilo draže da udarim u sam vrh a nisam imao potrebu da se iživljavam na obične radnike.
Tako i kontrolori, ljudi rade svoj posao gledaju da izbegnu konflikte. Uvek im pokažem kartu bez obzira što me izbegavaju.
Zasto bih se izivljavao, uglavnom mi se ni ne obracaju, a preko mire jovanovic i sina, znam dosta njih koji su presli iz gsp u apex, cak i to njihovo ponasanje je posledica prisile poslodavca, zenta od gubitka posla i sl, a ima malo i provincijske neotesanosti i nedostatka asfalta u genima.
A moji stavovi i nacin borbe su takvi jer je manevarski prostor prilicno suzen, mozes da bojkotujes, ili da cutis i trpis, ne znam za trecu opciju, udaranje po vrhu jeste najsladje, al nije svaki dan 5. oktobar :wink:
A i to udaranje po vrhu je nista drugo do 'sjasi kurta da uzjase murta', lopovi se samo smenjuju, a kradja se nastavlja.
Nisam seka persa i ne zalim se na stara i razdrndana vozila, grejanje, hladjenje, wifi, neispravne displeje, curenje klime, cak ni na izduvne gasove unutra, ali u tom slucaju cena ne moze biti sadasnja jer poslovni odnos pruzaoca usluge i onog koji tu usluga placa mora da bude reciprocan, a ne da neko nekome prodaje muda za bubrege.
Razlozi zbog kojih bojkotujem su sledeci:
1. za******* putnika u vidu neostvarenih polazaka, posebno u periodima kada je interval sledjenja inace veliki
2. za******* putnika u vidu drasticno smenjenog broja polazaka uvece i vikendom
3. za******* putnika u vidu namernih ranijih polazaka koje niko ne sankcionise iako postoji satelitsko pracenje
4. za******* putnika u vidu namernog zatvaranja vrata 'ispred nosa'
5. za******* putnika kada se u inernet bus plus aplikaciji prikazuju vozila koja nisu u saobracaju, vec se iskljucuju za garazu, pa putnici jureci za tim vozilom ispadnu budale
6. KRAĐA 10% plate punih 39 meseci, kao materijalno najvazniji razlog, dok su ovih pet prethodnih vise principijelne prirode, jer sto da placam nesto za toliku kolicinu zaje*******ancije, da placam a nerviram se i ispadam bu**** na svakom koraku.
Tolika kolicina zaje*******ancije se ipak psihicki daleko bolje podnosi kada koristis nesto besplatno.