Ali Autokomanda uopšte nije tako loša lokacija za stadion(e). Nalazi se tik uz auto-put i planiranu deonicu UMP-a, odlično je povezana sa gradskom železnicom, u relativnoj blizini oba stadiona nalaze se i autobuske, i tramvajske i trolebujske linije GSP-a.
I ono što je jako važno jeste ekonomski potencijal lokacije. Naime, i Zvezda i Partizan imaju veliku površinu zemljišta oko stadiona koja se može komercijalizovati i na taj način se kompenzovati ionako preskupa izgradnja novog/novih stadiona. Iskreno, ja ne vidim da se u nekom racionalnom vremenskom roku može povratiti gotovo milijardu evra koji će iz budžeta (i kredita) biti "slupani" u Surčinsko polje.
Ja volim fudbal, od srca navijam za Zvezdu, pa i našu kljakavu reprezentaciju
Delim stav da je Beogradu potreban savremeni sportski objekat, kako za najkvalitetnija fudbalska takmičenja, tako i za organizaciju drugih događaja, pre svega koncerata - ali nisu dosad uspeli da me ubede da je Naci stadion odgovor na te potrebe. Moderan, kompaktan stadion, kapaciteta oko 40.000 mesta na Autokomandi - kao što je Terza pominjao pre nego što je zaćutao (ili su ga naterali da zaćuti) - meni zvuči kao bolje rešenje.
Što se Zvezde tiče, ja jesam uveren da je onaj čiji duh, kako Terza kaže, "lebdi iznad Marakane", naumio da crveno-bele tiho preseli na svoje neimarsko čedo u sremskoj ravnici, bar za utakmice Lige šampiona. Sportski gledano, sledeća sezona je za Zvezdu ključna, jer LŠ menja format, pa ako uspemo da prođemo plej-of (gde ćemo biti nosioci, ali bili smo i protivu Makabija i Omonije onomad), obezbeđujemo sebi finih osam utakmica u najelitijem takmičenju i za nas neverovatnu zaradu od, ako se ne varam, 70-ak miliona evra u startu!