Zasto naravno da nece biti poseceno? Stalno kukaju dajte nama zenski hokej, mi cemo napuniti halu, nismo ko oni Beogradjani... Zasto EP u kosarci do 18. godina naravno da nije poseceno, to je super dogadjaj?
Prvo treba proveriti informacije, i ovi iz Danasa su jako neozbiljni. Trava se oporavlja, slikao je čovek pre 3-4 dana, izmišljena vest.Kad je ovako prošla Loznica sa relativno malim stadionim, sta može očekivati Beograd sa nacionalnim stadionom?
Uvek neki problem na svim njihovim projektima.
Travu pojela bakterija, svlačionice potopljene, stolice pogrešne boje, a troškovi uveliko veći od predviđenih: Umesto ponosa Srbije novi stadion postaje srpski fijasko
Novi Stadion u Loznici još nije završen, a kad će - ne zna se. Iako je otvaranje bilo zakazano za februar, nema dileme da se fudbal na novom "Lagatoru" neće igrati ni ove sezone.www.danas.rs
Od čega se oporavlja ako je izmišljena vest?Prvo treba proveriti informacije, i ovi iz Danasa su jako neozbiljni. Trava se oporavlja, slikao je čovek pre 3-4 dana, izmišljena vest.
Najbolje je otići i uživo videti travu, da vidite da nije kao na slici koju je uz vest postavio danas. Da ju je pojela bakterija, trave ne bi ni bilo.Od čega se oporavlja ako je izmišljena vest?
Па не да се ослања на урбани део, него је на пешачкој дистанци од центра... као и наши стадиони. И двоструко већи, фудбалски стадион "Ференц Пушкаш" налази се на сличној позицији, а уз то га опслужује једина пештанска метро станица са 4 колосека (ваља се кад сва та маса може да уђе и у понеку празну композицију). Не треба сумњати да у Пешти знају урбанизам - то је један од најмонументалнијих градова из 19. века.Pogledajte na mapi gde se nalazi taj mađarski stadion. Oslanja se na urbani deo.
Ne vidi se na mapi, ali verujte mi da je tu jer je nov. Vidi se na Google Earth kada se ukljuci timeline
Hajde da sačekamo da se sve završi, isprave nedostaci itd, pa ćemo videti da li će dobiti dozvolu. Mislim da se svuda dešavaju greške, propusti i da nijedan nije savršeno urađen. Ja prvi ne volim ovu vlast ali dok se god bude opozicija bavila trivijalnim stvarima kao što je stadion itd neće nikad doći na vlast.Odlicno izgleda da li ispunjava standarde ili ne ispunjava o tom se radi
Спартак Ждрепчева крв
Trivijalno je da smanjis dubinu bazena i da on više ne može da služi za takmicenjeHajde da sačekamo da se sve završi, isprave nedostaci itd, pa ćemo videti da li će dobiti dozvolu. Mislim da se svuda dešavaju greške, propusti i da nijedan nije savršeno urađen. Ja prvi ne volim ovu vlast ali dok se god bude opozicija bavila trivijalnim stvarima kao što je stadion itd neće nikad doći na vlast.