Koliko god tvoje pitanje bilo šaljivo formulisano, opaska ti je apsolutno na mestu. Mogu misliti koje ce biti smrzavanje na gornjem nivou kada opali vetar na onoj ledini. Iz iskustva mogu da potvrdim da sedenje na takvoj tribini nije nimalo prijatno, čak i na puno "ušuškanijim" stadionima u šta sam lično više puta mogao da se uverim.Au, pa jel ove nesrećne arhitekte znaju kakav problem srbi imaju sa promajom
И умјетна интелигенција је направила стадион у грааду, а ЕХПО планери ће у њивама иза Сурчина.
“Potpuni kolaps i zastoj u Bulevaru oslobodjenja zbog utakmice Zvezde i Mancestera. Ni pesake ne pustaju da prodju niz Bulevar ka Autokomandi.”
See translation
I onda se nadju pametni koji pljuju nacionalni stadion i njegovu lokaciju.
Nije lokacija kriva nego neodgovarajuca infrastruktura za pešake iako ima više nego dovoljno prostora za to.I onda se nadju pametni koji pljuju nacionalni stadion i njegovu lokaciju.
Meni su hit ljudi koji idu kolima na utakmicu a znaju da nemaju gdje da parkiraju prvenstveno bg table
Pa, bar iz Batajnice postoji direktan, brz i pouzdan prevoz do Marakane
Питао бих те да се теби затвара аутокоманда када се враћаш уморан са посла због државних пројеката и неколико десетина хиљада људи који немају паметнија посла до гледања 22 човека који јуре лопту.Не би се то ни играло на Националном.
Преживеће нежне душице неколико дана смањеног комфора годишње; стадион је ту већ 90 и кусур година, па ће још толико.
Nisam znao da ne ide posle 20h. Ali neka, što bismo mi poboljšavali postojeći sistem BG voza i investirali u njegovu optimizaciju, bolje je da napravimo stadion za milijardu evra u Surčinu i novu prugu do njegaBG:VOZ posle 20h ne saobraća.
Jedino na Regio vozove, al moraš da se žrtvuješ i propustiš zadnjih 20 minuta kao što je na kraju dobar deo ljudi odradio.
Batajnica je samo banalni primer, gde su tek ostala naselja i mesta van Srbije.
Kada se javni prevoz prilagodi sportskim dešavanjima onda možemo da pričamo o tome kako ne treba ići kolima.
Znate i sami da sam uvek za javni prevoz, ali ovo trenutno je i više nego neadekvatno.
Sa druge strane, sportski objekat kao Marakana mora da ima veću garažu, ovo je neprihvatljivo.