Nagovestio je ovo El Prezidente još onomad kad je rekao da će okolina Naci stadiona biti kao "Ričmond u Londonu".Суштина ове приче, осим неопходних инвестиција што помену Хомер, урбанистички гледано је да ови граде још један градски центар, да не кажемо баш Трећи Београд у Сурчину, али Сурчинград, скромнији српски Dubai South, то да. И стадион је, уз Експо и уз оближњи аеродром, ту централни објект. У томе је и смисао оних речи пројектаната да "стадион треба да живи сваки дан" (што ипак неће бити лако оствариво на предметној локацији).
Gledao sam sad ove kosarkase do 18 godine i nije bilo puno u Nisu sve do polufinala i finala, a ni tada nije bilo krcato. Tako da i taj veciti mit kako bi oni sve gledali i sve bi bilo puno da im se da neki dogadjaj je srusen. A ni polufinale i finale nije bilo krcato. Ja se secam tog nekog prvenstva u Beogradu i Pioniru i sve je bilo puno.онда је најбоље да буде нови Чика Дача стадион у Крагујевцу. има таман довољан капацитет који је потребан за нашу репрезентацију. а и више би људи свакако гледало
Gledao sam sad ove kosarkase do 18 godine i nije bilo puno u Nisu sve do polufinala i finala, a ni tada nije bilo krcato. Tako da i taj veciti mit kako bi oni sve gledali i sve bi bilo puno da im se da neki dogadjaj je srusen. A ni polufinale i finale nije bilo krcato. Ja se secam tog nekog prvenstva u Beogradu i Pioniru i sve je bilo puno.
Ako ga uopste i budu gradili.Чика Дача ће имати капацитет од 20.000
Naravno zasto?гледао си кошаркаше до 18 година, наравно да то неће бити посећено. Чика Дача ће имати капацитет од 20.000, што је просечан број гледалаца утакмице наше репрезентације. уз Лозницу/Зајечар/Лесковац за мечеве против Лихтенштајна и сличних, све је лепо покривено
Napraviće stanove.
Naravno zasto?