Hvala na dobrodošlici
Ja sam malo iznad Mirijevskog cveta... čak . Dobra stvar je što imamo padinu za sankanje :lol: i dobru, povoljniju, cenu kvadrata, i čist vazduh, vetar pirka non stop iiiiiii čist vazduh sam beše pomenula? Ma biće dobro. Nije strašno. Obećala sam mužu da ako mu se ne svidi da ga vraćam za 5 godina u Novi Beograd ili Zemun. Ma i nije loše, sa Save na Dunav :kk: Optimista, nema šta
Sin je do skoro mislio da je Mirijevo van Beograda. To sam shvatila tek kada me je pitao kada se selimo iz Beograda. A ćerka i dalje povraća u kolima kada se "penjemo" na Zvezdaru
Toliko o razlici novobeogradskih širokih bulevara i Zvezdare
10 godina Zemuna, 10 godina Novog Beograda, sada je red da upoznam i Zvezdaru :kk: (raniji "staž" nije bitan).
Što se tiče prevoza, spazih 27-icu, a mnogi pešače do Karaburme na 16, pretpostavljam da im je brže, kraće i lakše. Ja se samo nadam da ću uspeti da dobijem mesto u vrtiću preko puta škole zbog lakšeg ostavljanja i preuzimanja dece. Inače... biće veselo, tj. gusto.
Škola, vrtić, mesto za vikend šetnje, odmor, pijaca - to mi je najbitnije. Za ostalo ćemo se snaći. Vremenom.
Da, rekoše da nešto rade oko grejanja, gasa, čega li već. Za sada sve ide koliko-toliko OK.