Gle, na stanici sa koje smo pošli ima samo 27E i 79. Odakle polazi 27 nemam ideju.
Drug je posle išao na 65 na NBG, a 79 i 65 imaju zajedničku stanicu.
Da smo išli na 27E, završili bi na Trgu, pa pešačenje do Z.Venca i opet izađe bar 30min
Pa sve linije u Mirijevu su isprepletane (27,27e,27l, 20,46 i 79) i nijedna ne ide istom trasom u samom Mirijevu. A okrecu na tri razlcite okretnice. Svaka se sa svakom sece (zajednicke stanice) u jednom momentu. 27e i 27 (bivsa 27A) dele trasu od glavne ulice u Mirijevu pa sve do Bogoslovije, mogao si presesti bilo gde.
Ali ako ti je ortak bas morao na 65 a bio si skroz gore na vrhu naselja i nisi toliko lose postupio, nuzno zlo.Da ne bi presedaox puta.
Sa 27E ne bi pesacio do zelenjaka vec do zgrade Politike
(ako mora 65), ako ne izlazis u 29 Novembra pa hvatas 16, 95.
Kako stižeš do sajma, B.Brda autokomande i generalno do delova grada južno od autoputa?
Kolima hahahaha. Nisam mislio bukvalno. Mora tu da se koristi 46 ili 27e pa na 23 (ali se zaglavis u Takovskoj) ili 27 pa na tramvaj.
Leti ima super linija ada4 valjda (ide kroz Kneza Milosa). Nikad nije puna a brzo se stize.
Inace 46 nikad ne ide na 5 min, to je samo na papiru.
20 pokriva Medakovic, mozes sa nje na 17, ali samo ako imas spisak polazaka jer ide na 20 minuta. Uvek je prazna i brzo ide.
Iskreno, čini mi se da Mirjevo ima koliko toliko pristojnu vezu samo prema Trgu i Vuku, a za sve ostalo je čini mi se prilično problematično.
To je cela poenta. Jer ove linije sto moraju da idu na potez Karadjordjeva, Kluz (Mite ruzica), Cvetkova pijaca su u velikom problemu.
Od sad kad dolazim u tvoj kraj, prvo tebe kontaktiram pa da razvijemo strategiju dolaska i izvlačenja.
hahaa dogovoreno, ali evo strategije unapred.
27E je zlatna linija Mirijeva po meni. (jos da ide malo cesce). Sa njom si jako brzo u centru grada a ima zajednicku stanicu sa linijama sa Karaburme (16,23, pa i 25) pa tako pokrivas veci deo grada.
27 takodje, malo je sporija (bila nekad mnogo brza dok je isla kroz 27 marta) ali pokriva vazan deo grada sa dosta opcija za presedanje.
Strategiju baziraj na njima
uz ponekad nuzno koriscenje 46.