mekbejn
Advanced
Joj, kad vidim ovu Tvorničku prosto mi nije dobro... Gde oni misle da tu uvale čak ni stanicu uopšte mi nije jasno, a da ne pričam o depou.N-ST":2smwk1yv je napisao(la):preliminarne trase beogradskog metroa. Prva bi povezivala Tvorničku ulicu u Zemunu sa Ustaničkom, dok bi druga išla od Banovog brda do Pravnog fakulteta. Takođe, ove dve linije bile bi spojene preko novog mosta na Adi ciganliji, sa mogućnošću produžetka ove trase do Bloka 45.
A sve i da uvale stanicu u Tvorničkoj ulici, nema apsolutno nijednog smislenog razloga da metro ne ide makar do Avijatičarskog trga / Keja / Gospodske takoreći da veza sa centrom Zemuna bude makar pristojna...

a samo da nam sutra na gradskoj skupštini još i kažu da je i visokokapacitni i onda je sve ok! :kafa: A ovo da će studija da se radi 15 meseci je na izgled čudno jer mi odavno imamo projekat za M1,ali naravno Francuzi u tom slučaju ne bi dobili ni euro za projekat od donacije njihove vlade što je i logično,A za ovih drugih 500 od Ebrd je dobar potez,nadzor će biti jako dobar kao i za most na Adi ,pa se možemo nadati završetku M1 u zadatom roku,naša preduzeća kao podizvođači jesu konkurentna i trebaju da učestvuju u gradnji jer tako ćemo dobiti i know how tehnologiju,pa bi u daljem razvoju Metro mreže naša preduzeća mogla se pojaviti i kao glavni izvođači.