Jelancha
Advanced
- Učlanjen(a)
- 15.11.2022.
- Pohvaljen
- 21.808
Sa metroom ništa novo već decenijama: mnogo crtanja, nimalo radova.
Sa metroom ništa novo već decenijama: mnogo crtanja, nimalo radova.
Потенцијално би могло да слути на преокрет да се трећа линија гради пре друге; прва је неупитна, пошто повезује Београд на води са самим собом.Ovo mi se čini kao lagana priprema za potpuno novi projekt. Ja se nadam.
Stav u Urbanističkom zavodu da je najbolje da se linija 3 gradi prva. Da podsetim i na predlog linije 3 koji su imali.Потенцијално би могло да слути на преокрет да се трећа линија гради пре друге; прва је неупитна, пошто повезује Београд на води са самим собом.
То је вероватно и најбоље што можемо добити.
Зашто Урбанистички завод не жели метро кроз Славију ( Мањеж), КЦС, Прокопа и Аутокоманде?Stav u Urbanističkom zavodu da je najbolje da se linija 3 gradi prva. Da podsetim i na predlog linije 3 koji su imali.
Ja imam isto pitanje za centar Zemuna. (Znam da ovo nije ta linija ali kad si odatle iznerviraš se)Зашто Урбанистички завод не жели метро кроз Славију ( Мањеж), КЦС, Прокопа и Аутокоманде?
Stav u Urbanističkom zavodu da je najbolje da se linija 3 gradi prva. Da podsetim i na predlog linije 3 koji su imali.
Какви малоумници седе у Урбанистичком Заводу.Stav u Urbanističkom zavodu da je najbolje da se linija 3 gradi prva. Da podsetim i na predlog linije 3 koji su imali.