Ne spinuj, ne radiš za SNS ali si odradio taj posao za njih. Izgubio si kredibilitet jer ako se sutra pojaviš da braniš nešto bitno ne može ti se verovati.Sva sreća da me je ovaj genije politike blokirao pa ne mogu da vidim objavu. A za onu prozivku da radim za SNS zbog metroa ćemo posebno da diskutujemo na odgovorajućoj temi.
Ako smem da se umesam,peticije koje sam npr ja potpisivao su uvek imale opciju da stikliras da li zelis da primas dodatna obavestenja, ne moras ako ne zelis. Nikakve spamove nisam dobio. Jedini koji su zloupotrebili moj mejl i telefonski broj jeste gradska opstina ,predali Bastacu i Zujovicu da me spamuju mejlovima i porukama, i to su iskoristili verovatno podatke koje sam ostavio kad sam klinca prijavio na besplatne sportske aktivnosti preko opstineNiti jedan kontraargument na ove stvari iz teksta, baš lepo. Bitno je da si ga nazvao klovnom kojem ništa ne trebam da verujem ali ću zato da verujem osobi koja je završila u Ne davimo Beograd (lažna opozicija), važi.
Pominješ peticije? Da li mogu znati kada su peticije bilo šta promenile, možda nisam upućen? Znam da su oni iz K-P koristili peticije samo da bi imali bazu kontakata, da nisi i ti možda?
Pogledajte prilog 205392
Tuži ga ako misliš da će ti proći. Tražio sam tvoje stare poruke na forumu i ovo si predstavio kao polu-pobedu, sramota.
Raskrinkavanje onih koji su protiv naroda = širenje mržnje. E svašta..
Dodao bih ne bez razloga još dva važna linka:Prvo, udruženje se zove Po meri metro. Drugo, prethodni plan metroa iz 2013. godine je prevdiđao trasu Ibarskom magistralom. Ništa od predloga nismo izmišljali i igrali se misaonog urbanizma već se pozivali na pretodne planove metroa. Treće, skupili smo 5.000 potpisa za peticiju za temu koju je veoma teško približiti prijateljima.
Pozdravi svog nepismenog prijatelja koji samo ume da rovari i širi mržnju ka ljudima koji pokušavaju nešto da promene. Propustio sam da ga tužim zbog ličnih uvreda i klevete, ali neka mu je na čast jer ne sme da se suoči samnom već samo ume sa svojih 4 i kusur banke da piše po grupama i proziva sve druge kako rade za vlast.
Na slici je plan metroa iz 2013. godine:
BG Metro | Prva Linija - Beobuild
Najnovije građevinske vesti, projekti, nekretnine, infrastruktura, ekonomijabeobuild.rs
Ako nije tajna, iz koje je ovo godine?
5000 potpisa?Prvo, udruženje se zove Po meri metro. Drugo, prethodni plan metroa iz 2013. godine je prevdiđao trasu Ibarskom magistralom. Ništa od predloga nismo izmišljali i igrali se misaonog urbanizma već se pozivali na pretodne planove metroa. Treće, skupili smo 5.000 potpisa za peticiju za temu koju je veoma teško približiti prijateljima.
Pozdravi svog nepismenog prijatelja koji samo ume da rovari i širi mržnju ka ljudima koji pokušavaju nešto da promene. Propustio sam da ga tužim zbog ličnih uvreda i klevete, ali neka mu je na čast jer ne sme da se suoči samnom već samo ume sa svojih 4 i kusur banke da piše po grupama i proziva sve druge kako rade za vlast.
Na slici je plan metroa iz 2013. godine:
BG Metro | Prva Linija - Beobuild
Najnovije građevinske vesti, projekti, nekretnine, infrastruktura, ekonomijabeobuild.rs