spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 17.471
da, na taj sam mislio
U temi "Mostovi" smo već razmatrali ideju mosta baš na toj lokaciji. Mislim da "pada u vodu" zbog investitora kih planova za pojas uz Dunavsku.Ту фали мост. Могу и два.
Luka BeogradФранцуске-Жоржа Клемансоа.
Obradovic je mogao da potencira stanicu na prokopu, kcs kao i da su zapravo to republicki novci pa da bi i drugi trebalo da imaju koristi od tog projekta..Prvih pola sata emisije je rasprava o metrou. Nikodijević lupeta ko Maksim, "svuda u svetu se prvo gradi depo, pa tek onda podzemni delovi", "rupe za stanice se kopaju krticom", "izgradnja ide ispred zacrtanih rokova", i još zamera sagovornicima iz opozicije što mu se smeju, čovek zaista ne zna dal da se smeje ili plače dok ga sluša
Jedina opipljiva stvar u vezi metroa koju su uradili za 10 godina svoje vlasti je ugovor o izgradnji depoa na Makišu od septembra ove godine. A i tu je rok nadrealnih 60 meseci, nije mi jasno kako onda misle da prvu fazu M1 puste do kraja 2028. to je godina kojom i dalje besramno mlataraju. Jel vozovi mogu saobraćati bez završenog depoa? Ili je možda naš veliki pronalazač Željko Mitrović izmislio neku vremensku mašinu, pa će moći da ubrza prostor-vreme i depo iz 2032. prebaci u 2028-u ?
Da video sam naknadno da je to pulen onog nesretnog Boska Obradovica.. Prosto neverovatno u kakvu stranku je zalutao. Pristojan, odmeren, zna o cemu prica.. bash steta..Непознати лик из опозиције је познатији од Обрадовића.
И компетентнији, и упућенији.
Није пулен већ професор шумарског факултета и човек познат свима који прате причу о мини хидро електранама и литијуму од почетка.Da video sam naknadno da je to pulen onog nesretnog Boska Obradovica.. Prosto neverovatno u kakvu stranku je zalutao. Pristojan, odmeren, zna o cemu prica.. bash steta..
I Zoran Radojicic, je isto profesor, obrazovan covek, velika strucnost u domenu onoga sto je izucavao i radio ali kao politicar je ostao upamcen po onoj nesrecnoj kucici za ptice i po svom shefu njegovom zameniku. A ovaj Ristic cim je kod Boska sa njim nesto nije u redu..Није пулен већ професор шумарског факултета и човек познат свима који прате причу о мини хидро електранама и литијуму од почетка.
Двери имају сасвим пристоју екипу у Београду, и госпођа Радмила је пристојна и школована жена. И ако о Бошку немам лепо мишљење уопште им јачу екипу од СПН.
СПН је ту где пуца као на најјаче подбацила, лик је тотални анонимус и даље.
Najava buduceg gradonacelnika. Mozda nece biti nista od Makisa, stize novi plan metroa i na leto 2024 pocinje izgradnja:
za šest meseci ce biti revidiran projekat metroa, tako da, kako je dodao, “povezuje ljude, a ne livade”, te da će se odmah nakon toga krenuti u izgradnju prve linije.
Ima jos mnogo toga o montaznim garazama, novim garniturama za Beovoz, novi most u centru, nabavke novih tramvaja, trolejbusa i autobusa na vodonik.
izvor:
https://n1info.rs/vesti/izbori-2023...-da-sns-nije-odustala-od-prethodnog-projekta/