ima jer ako citas izmedju redova mozes videti da kazu, sta god da djilas i ovi njegovi odluce, ako mi dodjemo na vlast to je podlozno promenamanova":1dsw80df je napisao(la):^Ova vest ima veze sa gradnjom metroa koliko i vanzemaljci sa
(udje kontrolor u prevoz i kaže karta, ti kažeš bojler, on kaže kakav bojler, ti kažeš kakva karta...)
Још кад то не би биле само предизборне приче... :kafa:2012":1lmrfgs7 je napisao(la):Da, trudimo se da izbegnemo direktnu politiku na forumu (barem većina nas) ali,ipak je dobro što smo došli do tačke da sve veće ozbiljne stranke stave Metro kao prioritet na svoju listu,tako dobijamo svi bilo bi bolje da je do toga došlo ranije,ali nikad nije kasno..zato je kao i ranije izjave DS ili DSS sada SNS dobro prenositi.Beograđani žele da u narednom mandatu glavna teme bude gradnja Metroa,Prokopa,Obilaznice.. :kafa:
JohnnyLee":32q1agkm je napisao(la):монорејл је ужасно спор
Da si se vozio nekad monorailom, ne bi to govorio. Isprobao sam metro od LA-a, New Yorka i Londona do Pariza, Budimpešte, Barselone, mnogih nemačkih gradova i mnogih drugih, a monorail u Tokiju mi je bio veoma zanimljiv i fantastično je brz! Ono što mislim da bi Beogradu odgovaralo je nezavisni šinski sistem poput onoga u Kopenhagenu. Imaju fantastične dve linije. Sve je automatizovano, vozovi nemaju vozače, peroni su odvojeni od vozova sistemom staklenih pregrada i vrata koja se poklapaju sa vratima voza koji staje na tačno određenom mestu. Ne znam kako se zove taj sistem, ali bi bio fantastičan za Beograd!JohnnyLee":6vlsdiha je napisao(la):монорејл је ужасно спор (нађи негде на овој теми где смо га спомињали). и Н-СТ прекини више са тим набуџеним трамвајом, овде су сви, ако већ ниси схватио, против ЛРТ-а и БеЛаМ-а
b_tuta":39v8ii1z je napisao(la):Monorail ne bi bio ruzan na bulevaru i na nbg. Jos tipa kad bi bila akcija da ide popreko preko autoputa od Arene do Buvljaka ili tako nesto
Ali kako ga provuci kroz grad?
2012":1qlp4yqo je napisao(la):Jednostavno ,napraviš Metro ispod zemlje! Već stotinu godina nisu izmislili ništa bolje.. :kafa:
JohnyBgood":3qu7b143 je napisao(la):Priblizavamo se 150-godisnjici otvaranja prve deonice metroa u Londonu (1863). ...