Djole Pevcanin
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 3.637
Да, заборавио сам да се може кешом платити на самоуслужним у Аушану. Нешто се не сећам да се тамо излази уз скенирање кода са рачуна након завршеног плаћања.
У Аушану у RO постоје касе само за скенирање артикала, потом се са слипом иде на касу и плаћа се у готовини, вероватно је то.
Kakvo naselje takve ulice izgleda..Pretpostavljam da se neće uređivati trotoar do stanica Put za Kaluđericu? Pa će ljudi vući kolica i lomiti noge na razbijenim betonima i šljunku pod nagibom.
Naravno, ne krivim Lidl, niti oni imaju bilo kakvu obavezu da bilo šta rade van svog placa. Zna se na koga mislim.
Iskreno sam pomislio da se zezas. Mada nisam bio u kaludjerici 10 godina.Dobro pa je ovaj lidl u kaludjerici na najvisoj tacki u tom delu, nema odakle da se slivaju GOVNA po ulici kao u ostatku naselja.
Mrtav sam ozbiljan, ko prolazi ovih dana pogotovo, svaka druga ulica u kaludjerici je mokra od ispustene kanalizacije
Verovatno zbog pada prodaje i propasti zbog racionalnog srpskog potrošača. Dokaz za to stanje su gužve koje su bile suplo veće kada je Lidl imao 10 puta manje radnjiLidl otvara dve nove prodavnice
Kompanija Lidl Srbija će u četvrtak, 6. juna otvoriti dve nove prodavnice u našoj zemlji.www.b92.net
Ja bi na tvom mestu poslao email Lidl HQ sa upitom oko cena na SRB tržištu? Verujem da bi imali objašnjenje i razjasnili biznis model koji primenjuju na tržištima u kojima su iz faze rasta prešli u fazu "krave muzare".Vec sam pominjao koliko se samo Lidl ubezobrazio. Pre neki dan u Španiji, gomila istih proizvoda koji se prodaju kod nas 30 do 50 posto skuplji (a nisu na akciji vec redovne cene). Isto sad u Italiji. Uproredjujem samo iste proizvode. U Poljskoj 1kg gauda sira Pilos 17,99 zlota sto je oko 480 dinara kod nas (sir je na akciji) . Samo bojkot Lidl Srbija i ćao
Svadjao sam se sa dva drugara zbog ovoga, vode decu namerno da skipuju redove. Ne kazem da svi to rade.Au kakvu glupost pises, a kome da ih ostavim? Mozda da idem preko pola grada da ih ostavim kod roditelja zato sto mi treba par stvari iz prodavnice?
Mora uvek biti jedan radnik u blizini, zbog mušterija koje kupuju alkohol, pa mora da se potvrdi da je kupac punoletan. Isto i zbog toga što kase nekad "zabaguju" pa ne provale da je stavljeno nešto ili nije dobra težina (iako jeste).Da, ALI, ako uspe, prenose na sva ostala trzista.
Secam se u Budimpesti SPAR market ima sve samousluzne kase i jednu radnicu koja eventualno nadgleda.