Šta je novo?

Lidl Beograd

Da li neko zna šta će biti sa Mekom i autoperinicom? Na toj perionici često operem auto kad se vraćam sa puta, imaju dosta dobru hemiju, aktivnu penu i jako dobre puške. Nadam se da će perionica ostati ili biti tu negde u blizini ;) Za Mek pretpostavljam da će koegzistirati sa Lidlom poput Meka i Lidla u Borči.
Sve je vlasništvo Lidla. Mek i Autoperionica su zakupci. Tako da će se desiti šta god Lidl bude planirao.

Da li ostaje Septembar ili se nesto promenilo?
s obzirom da smo vec ozbiljno zasli u Avgust a nisam video nikakve najave ili obavestenja od trenutnih zakupaca

Nova Galenika. Bio sam ubeđen da prave neke montažne objekte, kad ono betonska tvrdjava.
1000004722.jpg

Nezgodno skroz za sve nas koji zivimo u blizini. Ostajemo bez jedinog super-marketa koji imamo u naselju. Sledeci najblizi je valjda Tempo pored Kvantasa.

Mogli bi u prizemlju da imaju market, zašto da ne.

Nezgodno skroz za sve nas koji zivimo u blizini. Ostajemo bez jedinog super-marketa koji imamo u naselju. Sledeci najblizi je valjda Tempo pored Kvantasa.
Ludost bi bila da bude samo upravna zgrada bez prodavnice. Ako računamo supermarkete iole pristojne veličine imamo Maxi u novoj zgradi u Ljubinke Bobić i Maxi u Nedeljka Gvozdenovića (Tempo nikom nije u pešačkoj razdaljini). Oba su drastično manja od Idee. Tako da nagađam da će biti i prodavnica pored upravne zgrade, a moja želja je i da mek ostane tu gde jeste 😉.

@solecar ja sam od pre godinu dana i starta te price cuo da kao uprava lidl Srbija ne zeli vise da putuje iz BG jer ih je preko 90 posto iz BG u upravi i da zbog toga prave zgradu. Mozda ostane nesto ali plan je da mahom idu tu

Ludost bi bila da bude samo upravna zgrada bez prodavnice. Ako računamo supermarkete iole pristojne veličine imamo Maxi u novoj zgradi u Ljubinke Bobić i Maxi u Nedeljka Gvozdenovića (Tempo nikom nije u pešačkoj razdaljini). Oba su drastično manja od Idee. Tako da nagađam da će biti i prodavnica pored upravne zgrade, a moja želja je i da mek ostane tu gde jeste 😉.
Prodavnice koje nemaju parking i ne racunam u super-markete :)
Te dve Maxi prodavnice su super ovima sto su do 500 metara udaljenosti. Nama koji smo dalje ne znace nista kad nemaju Parking.

s obzirom da koristim oba ta maksija, iako dobro popunjeni jako su ogranicena ponudom, cak i onaj veci u Nedeljka Gvozdenovica
neretko sam svracao u Idea, pogotovo kolima kada se vracam kuci da obavim vece kupovine.
treba napomenuti da "blizini" imaju i 2 Shop&Go radnje (u PA kod hrama i na pijaci) ali da bi gasenje Idee nastala velika rupa za snadbevanje pogotovu u bloku oko same lokacije.

@solecar ja sam od pre godinu dana i starta te price cuo da kao uprava lidl Srbija ne zeli vise da putuje iz BG jer ih je preko 90 posto iz BG u upravi i da zbog toga prave zgradu. Mozda ostane nesto ali plan je da mahom idu tu
po meni bi bilo suludo da ne iskoriste tu lokaciju na koju su ljudi navikli. Sto ne bi mogao u prizemlju da bude ogroman lidl market i neki gigatron i sta god... Gore poslovni deo i spratova koliko volis. To mi je realnije od ogromnog prostora za zgradu jer i taj narod koji radi tu mora negde do prodavnice a blizu bas i nema peske.

treba napomenuti da "blizini" imaju i 2 Shop&Go radnje (u PA kod hrama i na pijaci) ali da bi gasenje Idee nastala velika rupa za snadbevanje pogotovu u bloku oko same lokacije.
На Бежанијској коси нема више тих "Купи и иди" Делезеових радњи. Оба су одавно угашена, сада су средњи Макси (код цркве) и мини Макси на пијаци Бежанијска коса.
"Купи и иди" има у Пере Сегединца (доњи део улице).

На Бежанијској коси нема више тих "Купи и иди" Делезеових радњи. Оба су одавно угашена, сада су средњи Макси (код цркве) и мини Макси на пијаци Бежанијска коса.
"Купи и иди" има у Пере Сегединца (доњи део улице).
Delhaize polako phase-outuje shop&go brend, tako da ih nece ni biti uskoro.
Skontali doktori da biznis model od 1000 prodavnica jedna do druge ne radi bas idealno... Nije ovo poljska

Delhaize polako phase-outuje shop&go brend, tako da ih nece ni biti uskoro.
Skontali doktori da biznis model od 1000 prodavnica jedna do druge ne radi bas idealno... Nije ovo poljska
Сконтали су да је име глупо и да је макси много бољи бренд. Увек ме је чудила глупост која је направљена тим ребрендирањем као да су им циља група били тинејџери.

Ја је кладим да много пензионера није могло да повеже шопендгоу са максијем а да не причам о томе колико њих то може да изговори.
Баналанм пример, ако пошаље неког да му нешто купи лакше је да каже макси, аман, идеа, дис него шопендгоу

JA kad udjem u neki shop and go, ko da sam negde bogu iza nogu u nekoj lokalnoj seoskoj prodavnici.

Osim naziva S&G je skuplji od maxija za veliku vecinu cena, neke su iste ali ne sve.
Male su radnje a marze su visoke i u maxiju a da ne pricamo za S&G koji jos vise dere.

Vrh