Uvedene su samousluzne kase samo u Vojislava Ilica Lindi za sad al kazu bice u svim Lindama nisu rekli rok. Za mene spas jer kupujem malo stvari a cekam red svaki put. I svaki put radi jedna do dve kase. Idi breAko se dobro sećam situacije od pre jedno 2 meseca, kada sam bio prethodni put u Merkatoru, tada su sve samouslužne kase bile samo za karticu. Inače, danas sam bio u Lidlu na Trošarini i tu nema samouslužnih kasa.
U lidlu u vojislava ilića su stavili rampu. Parking prazan…
Da li su se to stanari okolnih zgrada tu parkirali posto je uvek bio prepun
Tako je, u Svajcarskom Lidlu su cene kao kod nas. O drugim zemljama u evropi su stvari uglavnom jeftnije. Ja idem dosta redje jer se kvalitet bas pogorsao. Znaci samo od mene 500e manje mesecno. Primetio sam i ja da je mnogo podnoslljivije nego pre u nekim spic satima.Vec sam pominjao koliko se samo Lidl ubezobrazio. Pre neki dan u Španiji, gomila istih proizvoda koji se prodaju kod nas 30 do 50 posto skuplji (a nisu na akciji vec redovne cene). Isto sad u Italiji. Uproredjujem samo iste proizvode. U Poljskoj 1kg gauda sira Pilos 17,99 zlota sto je oko 480 dinara kod nas (sir je na akciji) . Samo bojkot Lidl Srbija i ćao
Ne branim ti da bojkotuješ, ali nije problem samo u Lidlu. Sve cene u Srbiji su bolesne u svim marketima.Vec sam pominjao koliko se samo Lidl ubezobrazio. Pre neki dan u Španiji, gomila istih proizvoda koji se prodaju kod nas 30 do 50 posto skuplji (a nisu na akciji vec redovne cene). Isto sad u Italiji. Uproredjujem samo iste proizvode. U Poljskoj 1kg gauda sira Pilos 17,99 zlota sto je oko 480 dinara kod nas (sir je na akciji) . Samo bojkot Lidl Srbija i ćao
Sa ovim se potpuno slažem. Cene su svuda bolesne, ali lidl opet doðe najpovoljniji.Ne branim ti da bojkotuješ, ali nije problem samo u Lidlu. Sve cene u Srbiji su bolesne u svim marketima.
U Lidl-u je još i najjeftiniji.
U Cvijićevoj su proradile samouslužne kase, završio sam na njima za 2min kupovinu, prilikom plaćanja nudi i opciju za gotovinu, ali ja ne videh gde se ubacuje novac, pa sam platio karticom.I u Cvijićevoj prave samokase.