tragac
Expert
Sad vidim prazno je jer je voda problem
Kakva voda je problemSad vidim prazno je jer je voda problem
Pa ne bih baš rekao da je mali taj prostor dole.Hm vidim da je plan u SC da otvore ovaj tip radnje? Taj kraj baš zaslužuje ipak jedan veći Lidl.
pa da ga preprodaju?Posle jutarnjeg iskustva molim vas recite komentar sta je problem, mi ili linda? U 7.30 sam prosao pored linde u visnjickoj. Cekalo je 10 ljudi svi preko 70 god. Onda u 29 vidim u 7.35 20 ljudi isto starijih. Vratim se u visnjicku gde zaticem 100 ljudi i onda opet nazad u 29 ti gde je 500 ljudi i policija zavodi mir. Hteo sam da kupim busilicu i to ne zbog cene vec zbog baterije i punjaca. Odustao sam ali resio da vidim sta se desava. U 8. otvaraju i svi nagrcu na pokretne stepenice . Ja prodjem obicnim stepenicama i prvi sam pred ulazom. Ljudi trce i sklanjam se u stranu i posmatram. U 10 sekundi otimaju 20tak busilica i glavna guzva oko tostera. Prvo grabe po 1 ili 2 a onda celu kutiju sa valjda 4 ili 5. Baka otima kutiju i bukvalno joj u rukama cepaju i otimaju sve. Vrlo tuzna slika. Ljudi, pa ta busilica je 29.90 eura napolju redovna cena svaki dan da kupis( ja kupio ) a i toster je verovatno 15 evra? Pokusavam da sagledam lidlovu odgovornost ali izgleda da je nasa narav problem. Neznam sto ne stave da je proizvod 3 puta skuplji i da je popust 75% kad narod veruje u svasta. Da je ovo iole normalna zemlja treba uvesti zabranu akcijskih cena osim na ono sto ima rok trajanja. Gledao sam i kasu, ti ljudi sto kupise busilicu, taj toster i plazma sekac nisu kupili nista drugo. I sta ce svima njima plazma sekac?
50% preprodavci, 45% pacijenti koji bi i go*no kupili da vide da je na akciji "u pola cene" i 5% onih koji bi to stvarno koristili i koji većinom do toga što je na akciji uopšte i ne dođu.Ok.To sam pomislio. Ali to je specifican alat i retko kome treba, a iako treba sigurno nece kupiti tu bizuteriju ni za 5.000 din. Pre ce biti da veruju da je stvarno upola cene pa aj kupi iako ti netreba. Ko sto kupuju vazdusni alat ko da su svi vulkanizeri ili majstori
Sa parizera su presli na vafle, napredujemo polako ali sigurno u standardu.Goloruki narod se tukao za aparat za vafle koji je 1499 din
Redovna cena mu pre neki mesec bila 2299 din ili tako nešto kad niko nije hteo da ga pogleda. Mislim da sam ja jedini koji ga je tad kupio