Данас је објављен и текст и цртежи урбанистичког пројекта за овај нови Лидлов објекат у Земуну.
https://www.beograd.rs/cir/gradski-...e-formira-od-kp-10201-43-i-10201-44-ko-zemun/
Pogledajte prilog 142424Pogledajte prilog 142425Pogledajte prilog 142426
Ja sam cuo da je stopirana izgradnja novih objekata ne znam da li je tacno.
Kada su se pojavile izazvale su pravu senzaciju! Svako je želeo da ih ima, ali samo mali broj njih je dobio priliku za to.
Sada ih konačno možete prošetati i vi – i to već od danas!
Uz ovakav komad sigurno ćete biti primećeni!
Super cool Lidl patike i čarape u svim našim prodavnicama.
Pogledajte prilog 170559
izvor: FB
Košulja je dobra..Kada su se pojavile izazvale su pravu senzaciju! Svako je želeo da ih ima, ali samo mali broj njih je dobio priliku za to.
Sada ih konačno možete prošetati i vi – i to već od danas!
Uz ovakav komad sigurno ćete biti primećeni!
Super cool Lidl patike i čarape u svim našim prodavnicama.
Pogledajte prilog 170559
izvor: FB
Plati da bi nas reklamirao... isto vazi i za Nike, Gucci, Superdry i sve te brendove.
Konačno! Mogao bi taman jedan u prostoru gde su sada igraonice ispod Vukovog spomenika. Ili gde je bila Idea u pasažu između balkanske i terazija
tamo odavno nema idee koliko ja znammogli bi da otkupe i lokal od Rode/Idee u prolazu Terazije-Balkanska.
Polako raširiće se oni svudamogli bi da otkupe i lokal od Rode/Idee u prolazu Terazije-Balkanska.
To je karicevo valjda to je pripadalo srbijateksu sto je sve ispraznjeno ima 3 god niko nzamogli bi da otkupe i lokal od Rode/Idee u prolazu Terazije-Balkanska.