И даље мислим потпуно исто. Гађање паса фарбом и јајима, доприноси чему тачно? Насиље са наше стране не може бити било какво решење.
Ne gazis ti po izmetu vec izmet po tebi. Zivimo u septickoj jami koju neko konstantno dopunjava dok ne udavi citav narod. Ne znam sta u tom ima dostojanstveno? Mi smo samo u samoodbrani primorani da upotrebimo silu i ona je kao takva casna i sto puta casnija od davljenje u izmetu. Cak i hriscanstvo poziva na borbu protiv sotone. Ne da poziva nego te i obavezuje da se boris protiv sotone, ako treba i macem. Da ne pominjemo istoriju i " dostojnom cutajnu i povlacenju u cosak ". Ima mnogo tuznih primera do cega je cutajne i pasivnost dovelo i kakvi uzasi su se izrodili iz toga.kada ne zelis da gazis po izmetu, to se sada naziva slabost.
to uzdrzanost je meni pokazivalo dostojanstvo a ne glupost. to sto hocemo sve preko noci, i preko dana, i ulicarski, neplanski nego eto samo da se dela, nas je dovelo do toga. tako smo i izgubili rat u sfrj
Još će biti veći procenat propuštenih jer stiže još lokacijaЈбг, пропустићу скоро сваки овај протест.![]()
Ne gazis ti po izmetu vec izmet po tebi. Zivimo u septickoj jami koju neko konstantno dopunjava dok ne udavi citav narod. Ne znam sta u tom ima dostojanstveno? Mi smo samo u samoodbrani primorani da upotrebimo silu i ona je kao takva casna i sto puta casnija od davljenje u izmetu. Cak i hriscanstvo poziva na borbu protiv sotone. Ne da poziva nego te i obavezuje da se boris protiv sotone, ako treba i macem. Da ne pominjemo istoriju i " dostojnom cutajnu i povlacenju u cosak ". Ima mnogo tuznih primera do cega je cutajne i pasivnost dovelo i kakvi uzasi su se izrodili iz toga.
Победио га је тако што је умро.
Била је жестока туча у болници у Врбасу. Потукао се повређени народ са излупаним батинашима. Летеле су и тамо столице и столови. Неће се ово зауставити. Лаже ко каже да хоће. Раскрсница на Врачару.Bukvalno se narod sinoć pošibao pošteno i od tada počinje kuknjava kako se niko ne šiba i kako nećemo hipi protestima pobediti.
Potpuno se slažem sa Bekijem ovde.Bukvalno se narod sinoć pošibao pošteno i od tada počinje kuknjava kako se niko ne šiba i kako nećemo hipi protestima pobediti.