Šta je novo?

Izbori 2025

Ma nek se nose u tri lepe svi... policijq napravi kordon, nasi postuju, a ovi rokaju pirotehniku, izazivaju na sukobe i ne znam sta misle?
Nego i sa nase strane nema odlucnih na to i razumem, ko zna kakvo oruzje imaju bolesnici....
Ali ubice nekog i sa pirotehnikom, samo je pitanje trenutka

Jooooj sto nece u Uzicu, ovamo na Zapadnoj Srbiji da im sve u dupe nabijemo.
Uzicani opet blokirali magistralu jer su tako u mogucnosti, svaka cast komsijama !

"Zato govorim o velikim, odlučnim i nemilosrdnim promenama koje slede u čitavom državnom aparatu, od Vlade Srbije, pa sve do policije. Promene će biti svuda, na svakom mestu"

Jel on ovo satro preti svojima, veoma velika po meni greska u koracima
Paranoja da obuzela. Ne veruje ni Dačiću više.
1000046270.jpg

А следећи месец, тамо 7-8ог кад дођу инфостан и струја сви уредно да платите! Немој да нам полиција и ћаци гладни газе народ, да нема Андреј да подели дневнице.

Свирање....

Volela bih da mi neko kaze, na X je veliko kao odusevljenje, ali ja sam i besna i razocarana.

Opet ce da hapsi, opet lupeta, pokazao je da i policija i hitna pomoc ( kazu u NS donose palice ćacijima hitna pomoc) rade za njih...

Lupeta oko broja, ne znam jesmo li mi dobili ili on, mislim da nece moci ovako dugorocno, ali opet, kakva je i ovo policija koja evo sad juri protestante kroz BG a ćacije ne dira....

Nece niko da dira policiju pa ni ove batinase, vidi se, ali njih bas briga, on pored minist.policije i direk.policije drzi govor i moze mu se, laze i maze... bas katastrofa a mogu misliti kako je onima koji su dobili batine veceras ili protestvovali celo vece...

Мош мислити Миро колико је њиних добило неке батине. Ипак народ иде испред њихових просторија, па не могу чак ни то да заштите. Да ли се они осећају као победници?

Да ли они и даље могу да поверују да их предводи победник над шест обојених револуција, и који има контролу над ситуацијом?

Да ли се осећају сигурно, када
"4,000 блокадера" по целој Србији оваква тигар држава не може да савлада?

Голи су ко пиштољ.

Volela bih da mi neko kaze, na X je veliko kao odusevljenje, ali ja sam i besna i razocarana.

Opet ce da hapsi, opet lupeta, pokazao je da i policija i hitna pomoc ( kazu u NS donose palice ćacijima hitna pomoc) rade za njih...

Lupeta oko broja, ne znam jesmo li mi dobili ili on, mislim da nece moci ovako dugorocno, ali opet, kakva je i ovo policija koja evo sad juri protestante kroz BG a ćacije ne dira....

Nece niko da dira policiju pa ni ove batinase, vidi se, ali njih bas briga, on pored minist.policije i direk.policije drzi govor i moze mu se, laze i maze... bas katastrofa a mogu misliti kako je onima koji su dobili batine veceras ili protestvovali celo vece...
Miro opusti se, sit back and relax ;)

U toku je visoki presing.

Hvala vam svima, neka minus faza, ne zamerite
nisam nista ocekivala, ocekivala sma doduse da ne smeju vise pirotehnikom, da ce se povuci... oni je*******ote u sred Novog Sada rokaju vatromet na koliko stotina metara od one železničke?!
Ne bih samo volela da se ljudi razocaraju jer je ovako i 15.03.bilo i stalno se desava, policija zaustablja ajde ok, ali posle bije, hapsi...ne znam fo kad cemo moci ovako, doduse bolje i ovako nego direktan sukob, a nadam se da ce on posustati jefnom.
Sve se nadam nestace mu para, on sad nadomescuje policijom...pa se napravio lep front ptotiv naroda

Evo snimka pistolja valjda

Jos jedan snimak

Vrh