Šta je novo?

Izbori 2025

И даље мислим потпуно исто. Гађање паса фарбом и јајима, доприноси чему тачно? Насиље са наше стране не може бити било какво решење.

Inace, @GOJE sve do sinoc sam se slagala sa tvojim stavom.
Sinoc sam videla da bi ovi mogli da koriste i pistolje i puske a da policija ne reaguje. Kasnije saopstenje MUP je jos odvratnije....

Ne znam do kada cemo moci i da ne reagujemo na sve zesce napade?
Valjevo- gađali predmetima
KV polivali i šmrkom vodom
NS krecili zgrade, gađali ljude farbom itd
...
Ali sada ovo eskalira sa njihove strane.
Barem sat vremena su rokali pirotehniku, ZALEĐENE flasice vode ì predmete...
Policija nista
Inace se slazem sa tobom da im ne treba uzvracati nikako, ali sada vise nije ni vazno.
Oni da su sinoc ubili nekog izasla bi vest da su se " blokaderi potukli"...
Moracemo da spasavamo zive glave kad god napadnu. Ili bezanija ili uzvracanje. Ovo u Vrbasu je bilo nista, cak kad god je policija dala znak da se smire ljudi su se smirivali. Jos imamo kocnicu

Poslednja izmena:
И даље мислим потпуно исто. Гађање паса фарбом и јајима, доприноси чему тачно? Насиље са наше стране не може бити било какво решење.

Пусти то. Нисам ни ја сад за насиље кад је однос снага неповољан и кад режим очигледно фабрикује ово изнуривање и метеж јер му је неопходан као нова нормалност и логичан степеник на доле у стандардима владања и политичког деловања.

Причамо о конкретном односу према репресивном апарату. Заговарао си добре односе са њим и бранио акте грађанске љубави према истом. Ево ти одговора на ту љубав.

1000049987.jpg

kada ne zelis da gazis po izmetu, to se sada naziva slabost.
to uzdrzanost je meni pokazivalo dostojanstvo a ne glupost. to sto hocemo sve preko noci, i preko dana, i ulicarski, neplanski nego eto samo da se dela, nas je dovelo do toga. tako smo i izgubili rat u sfrj
Ne gazis ti po izmetu vec izmet po tebi. Zivimo u septickoj jami koju neko konstantno dopunjava dok ne udavi citav narod. Ne znam sta u tom ima dostojanstveno? Mi smo samo u samoodbrani primorani da upotrebimo silu i ona je kao takva casna i sto puta casnija od davljenje u izmetu. Cak i hriscanstvo poziva na borbu protiv sotone. Ne da poziva nego te i obavezuje da se boris protiv sotone, ako treba i macem. Da ne pominjemo istoriju i " dostojnom cutajnu i povlacenju u cosak ". Ima mnogo tuznih primera do cega je cutajne i pasivnost dovelo i kakvi uzasi su se izrodili iz toga.

Ne gazis ti po izmetu vec izmet po tebi. Zivimo u septickoj jami koju neko konstantno dopunjava dok ne udavi citav narod. Ne znam sta u tom ima dostojanstveno? Mi smo samo u samoodbrani primorani da upotrebimo silu i ona je kao takva casna i sto puta casnija od davljenje u izmetu. Cak i hriscanstvo poziva na borbu protiv sotone. Ne da poziva nego te i obavezuje da se boris protiv sotone, ako treba i macem. Da ne pominjemo istoriju i " dostojnom cutajnu i povlacenju u cosak ". Ima mnogo tuznih primera do cega je cutajne i pasivnost dovelo i kakvi uzasi su se izrodili iz toga.

isus se borio protiv sotone, tako sto ga je prebio

Победио га је тако што је умро. СПН и 1 од 5 су се водили ваљда тиме

А видимо овде да преовладава мишљење да побеђујемо док криминалци, убице и пандури руку под руку млате и газе народ.

Последњи стадијум изградње култа жртве.

Bukvalno se narod sinoć pošibao pošteno i od tada počinje kuknjava kako se niko ne šiba i kako nećemo hipi protestima pobediti.
Била је жестока туча у болници у Врбасу. Потукао се повређени народ са излупаним батинашима. Летеле су и тамо столице и столови. Неће се ово зауставити. Лаже ко каже да хоће. Раскрсница на Врачару.

Ај да видимо шта ће да буде.

Ако има неко да је спортски настрајен нека не носи телефон

Bukvalno se narod sinoć pošibao pošteno i od tada počinje kuknjava kako se niko ne šiba i kako nećemo hipi protestima pobediti.
Potpuno se slažem sa Bekijem ovde.

Ovo je postala jako toksična tema. Da, sklonio se Cotra a i onaj njegov pajtos DB mračitelj - relativizer. Sklonile se čak i neke druge botine. Ali je zato počelo mračenje, zanovetanje i autosabotiranje od drugih ljudi, čak i od nekih za koje nikad ne bih očekivao. Čak se čovek nekako navikne na logoreje i psihoze nekih Slobista kojima niko nikad nije dovoljno veliki i dostojan Srbin. Ali kad na sve to čitam svake večeri, od ljudi koje sam smatrao normalnim, kako je sve uzalud, sve je bezveze, sve je plaćeno, sve je iscenirano, sve je maliciozno, sve je lažno... zgadi mi se tema i tačno se zasitim iste na bar nedelju dana. Jedva da i ulazim ovde u zadnjih mesec dana. Nemam ni živaca a ni vremena. Čak i tišina i neizvesnost lakše padnu nego čitanje svakog dana kako Peri ne valja ovaj, Žiki ne valja onaj, Mika hoće samo Gandi metode, Laza hoće samo Sparta metode, itd itd itd...

Mnogo toga u ovoj ludoj zemlji me podseća na sednice stanara. One su zaista slika, prilika i siže naše države i naroda.

У Новом Саду за сада седељка и говоранција у оквиру неке трибине. Људи се и даље окупљају.

Nisam našao zvaničnu informaciju, novi trač je da je pančevački skuter zapravo u vlasništvu Policije.

Meni je ovo vise smesno. Iz sns prostorija bacaju pirotehniju, kad su pokusali da se vrate građani, oni su od pozadi poceli da ih rokaju, policja ih ne cuva, suzavac izgleda bacen....

Ovo je glupost uopste izlaziti i protestvovati ako se ovako reaguje. Kao glineni golubovi a policija im ne da da mrdaju, a i nece građani

Vrh