Šta je novo?

Izbori 2025

Koliko god bilo sporo, neefikasno, licemerno...

...Beki će biti i ostati eurotaliban koji će uvek braniti EU blok čak i onda kada je svima jasno da su ista g..na i bitange kao i svi drugi svetski blokovi i čopori.
Jesi primetio jednu stvar? Ni ti, ni ti latentni radikali što ti sad lajkuju post, niste lajkovali nijedan post oko oslobođenja Beograda.

Mozgovi toliko truli radikalštinom da ne mogu ni da proslave oslobođenje svog grada jer je tu bilo petokraka i srpova i čekića... a bilo je i zastava Amerike, Britanije...

Znaš li koja nacija je uz Srbe najviše učestvovala u oslobođenju? Pa Rusi, naravno. I hvala im.

Ja nemam problem sa tim, štaviše. Nisu to komunjare, to su 99 posto obični Rusi, mobilisani u borbi za sopstveni život pre svega, a onda i za slobodu i drugih.

Hvala Crvenoj armiji tada, hvala svakom partizanu tada, hvala svakom običnom građaninu koji je pomagao, hvala svakom vojniku JVuO koji se istinski borio za slobodu... i hvala danas Evropskom parlamentu koji je ustao i nešto rekao.

Novi Beki momenat:

Svako ko nije lajkovao ofrlje nađenu i okačenu sliku oslobođenja Beograda je radikal. 🤣

Toliki si fanatik postao da te sad hvata i paranoja i sumnja.

P.S.
Screenshotovaću ovaj izliv ludila da kačim sledeći put svima onima koji me optužuju da sam komunjara i levičar.🤣

Svakakve etikete i titule sam ovde nakupio, ali do sad me još niko nije nazvao radikalom. 🤣 Beki specijalac bez konkurencije je uspeo i to da nadmaši. 🤣

tito-pudlice01.jpg

Ko ne lajkuje ovo, taj je nečovek.

🤣

Šatro druge vređa da su radikali a služi se istim izanđalim Šešeljevskim forama i manipulacijama.

Супер, ај сад исто ово ал за литијум. 🙄

Ах да, усвојили су резолуцију где им је тровање Србије стратешки пројекат.

Немачка би да прекопа Србију
Француска рекетира милијардама целу Србију због података о Оскару

Али битно је да су саставили леп документ групе грађана парламента комесарске организације без икакве политичке тежине.

Poslednja izmena:

Непоменик се дословно попишао, попљувао и посрао на све милионе цивила које су нацисти побили на овим просторима у Другом Светском Рату. Нема одвратнијих створова од смрадикалске багре. Није болест све што боли, а жвалави је савршен пример тога.

Сад испада да си радикал ако не лајкујеш комунистичку окупацију Београда и Србије, а у исто време зову запад да ослобађа Београд. је*** ти живот, дај ми такав мозак да полудим на пар дана.

Iako se za sve ovo gore navedeno znalo i ranije, poštovaće se kao i 1244.

Danas negde naletih na članak, da li na masina.rs ili nekom sličnom portalu, EU planira da sve zemlje Zapadnog Balkana integriše u EU zbog geostrateških interesa i otklanjanja ruskog uticaja bez glasanja njenih članica. Znači, ulazak u EU na osnovu diskrecione geostrateške odluke.

Živimo u jako interesantnim vremenima.

Сад испада да си радикал ако не лајкујеш комунистичку окупацију Београда и Србије, а у исто време зову запад да ослобађа Београд. је*** ти живот, дај ми такав мозак да полудим на пар дана.
Ma zabole njega i za komuniste i za Beograd. 😁 Njemu smeta što je juče glumio nekakvog forumskog arhivara i voditelja, a nije dobio više reakcija na to.

A kao što je iskoristio manjak reakcija da izgradi priču da je radikal svako ko ne lajkuje jednu random sliku jugoslovensko - sovjetskog oslobođenja Beograda, tako isto da je više nas lajkovalo tu jednu sliku koju je okačio, gradio bi priču da je to još jedna potvrda da smo prikriveni titoisti, jugonostalgičari, spsovci, rusofili, i to na strani diktatura i represivnih režima.

Napravio lik lepu konstrukciju po kojoj šta god da odabereš i kažeš ili ne kažeš, ispadaš grozan čovek obrni okreni. I pritom proziva druge da su radikali, a sam se koristi podmuklim forama jednog Šešelja. Nije ni čudo što radi sa NVO. Očigledno je pazio na časovima i pokupio dosta caka.

Iako se za sve ovo gore navedeno znalo i ranije, poštovaće se kao i 1244.

Danas negde naletih na članak, da li na masina.rs ili nekom sličnom portalu, EU planira da sve zemlje Zapadnog Balkana integriše u EU zbog geostrateških interesa i otklanjanja ruskog uticaja bez glasanja njenih članica. Znači, ulazak u EU na osnovu diskrecione geostrateške odluke.

Živimo u jako interesantnim vremenima.
Idemoooo.

Овај народ могу да раде на исто фору до изнемоглости.

Шиптар је управо под "покровитељством" ЕУ (а сви знамо по наредби) преговарао у Бриселу са представницима Албанаца а што је за епилог имало управо деструкцију свих српских институција на Косову а самим тим и у целој Србији и сада тзв парламент тог под-окупатора усваја резолуцију да имамо право да њачемо на улици да немамо институције?!

Притом, управо је ЕУ компанија била надзор у Новом Саду. И то баш из земље која нас мафијашки рекетира прикупљеним инкриминушућим подацима њиховог полтрона у Београду. Ово је увертира пред изборе и сламка спаса за лажну опозицију и плејаду деструктивних, анти-студентских нво организација типа Став и други.

Јадан је овај народ, нема ни трунке достојанства у себи преосталог.

Najbitnije je da studenti ne padnu sad pod euforiju i ne dele se. Nije ovo EU protiv anti EU, a Vu*ić će verovatno pokušati da pretvori u to.

Ima među nama onih što im Vučić smeta jer se nije pridružio Putinu i pokrenuo južnu ofanzivu i granatirao Sarajevo, Zagreb i Tiranu.

Treba prvo izluftirati radikalski smrad, vratiti javnu debatu, nek javni servis i televizije sa nacionalnom frekvencije imaju ozbiljne emisije, nek se narod edukuje pa nek na referendumu odluči šta će. Kad budu baratali informacijama, a ne budu zaluđeni radikalskom propagandom.

Ko bude protiv EU, a edukovan, a ne zatrovan - pošteno.

Иронија је што би ми и била та Европа, заједница или унија, где реално и припадамо и то у њеном можда и најбољем периоду, да та банда није ослобађала (имовину највише). Сад сваким даном неке нове најаве, закони који личе на оне познате декрете, да то мени све више почиње да личи на СССР (па и ово отимање имовине итд). Буквално све политички што се дешава данас, можемо да захвалимо ослободиоцима, али буквално све им акорен у томе!

Осећам се поражено, између две ватре, не волим ауторитарне режиме, не радујем се технолошким и сваким другим успесима источних народа, Европу сам доживљавао и као кочницу и ревизију ових наших деспота, контролу за њихову бахатост, али ето стварно не знам. Сутра да се организује неки референдум са како год формулисаним питањем, не бих изашао, не желим да учествујем у томе.

Опет се неке ствари ломе, можда опет погрешимо као пре 35 година...

Не знам који су наши греси али мора да су велики чим су за дан ослобођења града довели Ђорђа Давида 😄
Ипак, људи су показали шта мисле о томе.

ajde delija monarhisto nemo patetises

За време монархије је демократија била на вишем нивоу него једно 50 година након. Објективно је демократски била зрелија него и данас, пре 1941. смо имали изборе и смене различитих странака на власти. За време монархије нисмо имали ситуације да режим ломи вилице девојкама нити их силује

Овај народ могу да раде на исто фору до изнемоглости.

Шиптар је управо под "покровитељством" ЕУ (а сви знамо по наредби) преговарао у Бриселу са представницима Албанаца а што је за епилог имало управо деструкцију свих српских институција на Косову а самим тим и у целој Србији и сада тзв парламент тог под-окупатора усваја резолуцију да имамо право да њачемо на улици да немамо институције?!

Притом, управо је ЕУ компанија била надзор у Новом Саду. И то баш из земље која нас мафијашки рекетира прикупљеним инкриминушућим подацима њиховог полтрона у Београду. Ово је увертира пред изборе и сламка спаса за лажну опозицију и плејаду деструктивних, анти-студентских нво организација типа Став и други.

Јадан је овај народ, нема ни трунке достојанства у себи преосталог.

Оно што је главно питање је шта ће да раде и кога ће да потурају уместо Вучића, њему је судбина била запечаћена када је фејловао да спроведе Рио Тинто. Постоји јака струја у Србији која већ пишки у гаће што је комисија из ЕУ изгласала текст о томе шта се дешава у Србији једно 8 месеци након што је то документовано и објављено на Википедији; та струја ће прва да наседне на следећег у низу.

Моје предвиђаење је да ће се допустити да студенти победе и спроведу услове за изборе а онда искористити успешно разорену десницу да потуре неку своју фигуру која ће наставити са истом политиком и на силу угурати Србију у другоразредно чланство ЕУ, против демократске воље грађана. Што је најбоље, сада ће та "нова" власт и ако буде на нивоу Тадића да се чини као бастион правне државе и поштовања закона у поређењу са овом

Vrh