Šta je novo?

Izbori 2025

1000029832.jpg

1000029833.jpg

Ćaci navijači na Brdu deluje kao udruženje sa Senjaka.

САОПШТЕЊЕ

У нападу протестаната на просторије Српске напредне странке, вечерас, у Стражиловској улици, повређен је полицијски службеник Полицијске управе у Новом Саду.

После непријављеног јавног окупљања у Kампусу новосадског Универзитета, учесници су, у Стражиловској, гађали топовским ударима и бакљама просторије СНС.

Припадници Министарства унутрашњих послова предузимају све законом предвиђене мере и радње, како би очували имовину, безбедност грађана и јавни ред и мир на подручју Новог Сада.

Београд,

Број: 856 /25

Da li realno da ovo pišu. Gde mi živimo ljudi. Da verujem njima a ne svojim očima?

Лесковац вечерас. Зар они стварно умишљају да ће овим кантама да спрече народ да упадну одборе? Довољна су двадесеторица да ово преврну и уђу да све полупају.
1755114274085.png

Сукоб у Новом Саду. Ово је постављено пре 40 минута.

Novobeograđani dobrano najurili kerove.

Ispravka: je..še im Noovobeograđani kevu.

Za sve vas koji ste kukali - evo vam i nasilja večeras širom Srbije, moraćete da smislite nove izgovore i kuknjave.
Праштале су шок бомбе и пандури су бацали сузавце на народ. Ово без оружаног сукоба се неће завршити, али тако мора јер је ово дојадило.

Sad treba snimati ćacije i policiju kako ih štiti u šenlučenju, pa podnositi tužilaštvu krivične prijave protiv batinaša i policije. Koliko smo videli, tužilaštvo posle nekog vremena počne da podiže optužnice i protiv naprednjaka ako je dovoljno jak pritisak javnosti.

Праштале су шок бомбе и пандури су бацали сузавце на народ. Ово без оружаног сукоба се неће завршити, али тако мора јер је ово дојадило.
To smo zapravo svi trebali znati još 2012, ali smo se zavaravali kako treba kazniti Tadića pa ćemo ih lako smeniti. 🤡

Kako su kerovi uvek mirni i fini kada su u manjini. 😆 Pogotovu kada nemaju opremu i oklope.

U Kragujevcu brdo ljudi došlo pred kordon plave gologuzije (bez oklopa) i komandir im odma prilazi i moli ih da se smire i da pričaju sa njim i trt mrt... 😆

Vučiću je loše, besni na svoje, poslao brata u Ćacilend

Aleksandar Vučić obratio se tokom večeri u Ulici Kneza Miloša članovima partije i nije mogao da sakrije bes zbog toga što su članovi njegove stranke na odmorima, umesto da, kako je naveo, "brane svoje ljude".

Brat predsednika Srbije, Andrej Vučić, inače član SNS, snimljen je večeras kako uvodi ljude u Ćacilend.

Njegovo učešće na ovom skupu i izlazak na ulicu slikovito opisuje trenutno stanje unutar vladajuće partije, gde, usled sve manjeg broja članova i funkcionera, na teren izlaze najbliži ljudi Aleksandra Vučića.

Da je atmosfera unutar stranke daleko od idealne svedoče i Vučićeve reči tokom obraćanja pristalicama u Kneza Miloša.

„Pred nama su ozbiljne promene, a to znači da i mi u državnim institucijama moramo da se menjamo. Želim da se večeras obratim i izvinim vama – običnim, vrednim ljudima, koji nikada niste imali nikakvu korist, čak ni od stranke koju iskreno volite, i koji od toga nikada niste živeli. Izvinjavam se i zbog toga što večeras mnogi funkcioneri nisu sa vama, širom Srbije“, rekao je on.

On je dodao da je mogao da bira gde će danas u biti – na plaži sa kamenčićima ili na pesku.

„Ali izabrao sam da budem ovde. I to je moja odluka, moja odgovornost. Onoga dana kada su naši ljudi bili napadnuti, njihova obaveza je bila da odmah dođu i prekinu svoje odmore. Nemam ništa protiv odmora, ali funkcije koje nose znače i odgovornost. Zato govorim o velikim, odlučnim i nemilosrdnim promenama koje slede u čitavom državnom aparatu, od Vlade Srbije, pa sve do policije. Promene će biti svuda, na svakom mestu“, naveo je on.

OPŠIRNIJE NA PORTALU BEZCENZURE.RS

Gotovo je ovo.

Vidimo koliko ih ima kad ih raširimo.

Banovo brdo nas par hiljada njih lojalista 10. Policajaca negde 30, čim se oni nešto pravdaju, raspravljaju, sve je jasno. Ovaj komandir im se trese bukvalno. Lome se.

Oni polićaci imaju onaj pogled ubice i biju i ne pitaju, ali kao što vidimo, njih ima malo, ne mogu da pokriju ni Beograd.

Крив је Г17 који се утопио у СНС. Тад настаје монструм који нас данас тлачи. Да није било тога, лако би се сменили.
Zanimljiva činjenica je da je DS sa tadašnjim koalicionim partnerima na tim izborima osvojio najviše glasova od početka vlasti, ali neko je hteo drugačije.
Ništa, ubuduće pamet u glavu. Ne glasati za radikalštinu nikad i ni pod kojim uslovima.

Ja tu grešku nisam pravio, ali znam mnoge koji su se pravili pametni pa nam zameniše DS gonoreju SNS ebolom.
Tako je. Zato nikakvi Šarovići ne dolaze u obzir. Opet su neki naseli na priču. Jednom radikal, uvek radikal.

"Zato govorim o velikim, odlučnim i nemilosrdnim promenama koje slede u čitavom državnom aparatu, od Vlade Srbije, pa sve do policije. Promene će biti svuda, na svakom mestu"

Jel on ovo satro preti svojima, veoma velika po meni greska u koracima

Vrh