Koliko ljudi ste preobratili do sada? Koliko "neutralnih" je krenulo da prati proteste poslednjih par meseci?
Treba verovati, biti optimista, ali ova tatika ne daje nikakve rezultate (osim što nam rastu čirevi)
Neutralnih ne znam, ali znam za sigurno da sam mu uzeo 2 glasača za ovih 10 meseci. Mogu da garantujem za njih dvoje (jedan je čak uzeo SBB umesto MTS (što bi bilo nezamislimo prošle godine))
Mora polako i strpljivo i sa njihovim glasačima.
Propaganda kojom su izloženi decenijama je tako pakleno ZLO da će se to garant izučavati. Svako od urednika do novinara koji su samo radili svoj posao mora, čim napravimo promene, da završi u kamenolomu sa krampom u ruci. Svako.
Svakome prići, polako objašnjavati, imati spremljene slike, video materijal. Oni ne znaju ništa, ne znaju za Jovanjicu, za Krušik, ne znaju za SKY prepisku koju su nam francuzi poslali, za slike Hulje na paketićima kokaina(tu da budete spremni da im pokažete pravi video a ne one slike što su videli na informeru što je poturila BIA). Bukvalno žive paralelni univerzum. Istina uvek mora pobediti, samo polako i bez svađe.
Imam kolegu fakultetski obrazovan, napustio je zajedničku viber grupu jer smo slali snimke sa studentskih protesta(ne može to da gleda jer su svi isti, on ima dovoljno godina da zna da su svi isti i da se ništa ne menja a bio je bukvalno u prvom redu 2000-te) ali polako i reč po reč, na svaku nedelju dve, nigde ne žurim. Biće i on bar neutralan do izbora. Ne može se 10+ godina propagande rešiti za 7 dana ili za 70 dana...