Šta je novo?

Izbori 2025

Ништа, измет ће онда наставити да расте. Ситуација данас је немерљиво гора него пре 5 месеци.

Игноришете чињеницу да је блокада де факто разбијена. Има је још само на инстаграму.

Ништа, измет ће онда наставити да расте. Ситуација данас је немерљиво гора него пре 5 месеци.

Игноришете чињеницу да је блокада де факто разбијена. Има је још само на инстаграму.

ako mislis na blokadu faksa, meni je to ok, neka deca uce, dosta su zrtvala i uradila su mnogo vise nego mi svi zajedno. niko od nas nije prestao da radi.
meni situacija nije gora nego pre 5 meseci. pre 2 godine sam bio okruzen zombijima, sada vise nije tako.

ja ne znam sta ljudi ocekuju ovde, da za 24h sata se sve resi, nesto sto se talozi sto godina. nece da se stvari u drustvu srede ni za 50 godina, ali polako malo po malo.

Ја не знам шта људи очекују овде? Да 2 године народ страда на ситно а да се већ исцеђена држава разара на крупно и да то доведе неком магијом да позитивног исхода?

Једино горе и опасније од зомбија су зомбији који мисле да то нису.

Gora po koga?

Blokada čega? Fakulteta, države ili sve skupa?
Što se fakulteta tiče, studenti su izneli koliko su mogli (žrtvovali dosta) i ne može od njih više da se očekuje.

Ako je situacija po režim bolja, a po narod gora, zašto se dešavaju ove stvari u avgustu?

Blokada je uspešno ostvarila cilj da pokrene narod, prebaci loptu na stranu države koja očigledno ne zna šta da radi.

Ti si izgleda podlegao propagandist o završenoj obojenoj revoluciji. Realnost kaže da postoji aktivan otpor u avgustu što se nije desilo u poslednjih 25 godina.

Ја не знам шта људи очекују овде? Да 2 године народ страда на ситно а да се већ исцеђена држава разара на крупно и да то доведе неком магијом да позитивног исхода?

Једино горе и опасније од зомбија су зомбији који мисле да то нису.

narod strada vec 13 godina. samo smo sada poceli da brinemo za druge.

Ti si izgleda podlegao propagandist o završenoj obojenoj revoluciji. Realnost kaže da postoji aktivan otpor u avgustu što se nije desilo u poslednjih 25 godina.

Aktivan otpor je bio i u avgustu prošle godine, cela Srbija je bila na nogama, a baš ovih dana prošle godine je bio masovan skup u Beogradu protiv Rio Tinta.

Godinu dana kasnije, tu smo gde jesmo, manje više na istom...

Koliko ljudi ste preobratili do sada? Koliko "neutralnih" je krenulo da prati proteste poslednjih par meseci?

Treba verovati, biti optimista, ali ova tatika ne daje nikakve rezultate (osim što nam rastu čirevi)
Neutralnih ne znam, ali znam za sigurno da sam mu uzeo 2 glasača za ovih 10 meseci. Mogu da garantujem za njih dvoje (jedan je čak uzeo SBB umesto MTS (što bi bilo nezamislimo prošle godine))
Mora polako i strpljivo i sa njihovim glasačima.
Propaganda kojom su izloženi decenijama je tako pakleno ZLO da će se to garant izučavati. Svako od urednika do novinara koji su samo radili svoj posao mora, čim napravimo promene, da završi u kamenolomu sa krampom u ruci. Svako.
Svakome prići, polako objašnjavati, imati spremljene slike, video materijal. Oni ne znaju ništa, ne znaju za Jovanjicu, za Krušik, ne znaju za SKY prepisku koju su nam francuzi poslali, za slike Hulje na paketićima kokaina(tu da budete spremni da im pokažete pravi video a ne one slike što su videli na informeru što je poturila BIA). Bukvalno žive paralelni univerzum. Istina uvek mora pobediti, samo polako i bez svađe.
Imam kolegu fakultetski obrazovan, napustio je zajedničku viber grupu jer smo slali snimke sa studentskih protesta(ne može to da gleda jer su svi isti, on ima dovoljno godina da zna da su svi isti i da se ništa ne menja a bio je bukvalno u prvom redu 2000-te) ali polako i reč po reč, na svaku nedelju dve, nigde ne žurim. Biće i on bar neutralan do izbora. Ne može se 10+ godina propagande rešiti za 7 dana ili za 70 dana...

Имам и ја одређеног успеха, али око мене је баш тешко наћи кандидате, сви су већ на правој страни (причам о 100+ људи, старо/младо, село/град). Једино тазбина. Ту полако и опрезно рударим већ неко време. Ипак, кључан је тајминг. Када буде предвечерје гласања, знам шта ми је чинити - и таштина тврђава пада.

Ви већ по инерцији парцијално кривите реалност, бирате шта вам одговара а игноришете поражавајуће моменте. Не може тако даље. Не знам шта још треба за отрежњење?

Студенти поново уче - да супер. А шта ћемо са тиме што су управо професори ти који су издали ту децу и поклекли под притиском и ефективно разбили блокаде? У светлу тога каква листа уопште може да се формира?

Ви већ по инерцији парцијално кривите реалност, бирате шта вам одговара а игноришете поражавајуће моменте. Не може тако даље. Не знам шта још треба за отрежњење?

Студенти поново уче - да супер. А шта ћемо са тиме што су управо професори ти који су издали ту децу и поклекли под притиском и ефективно разбили блокаде? У светлу тога каква листа уопште може да се формира?

ko je izdao profesore?

Dešava im se narod u Bačkoj Palanci i Vrbasu koji su bili snažna SNS uporišta.

Mislim da svi pogrešno tumače nedavne događaje i previše je mračenja.

ko je izdao profesore?
Професори су очигледно негде дебело оманули кад су уопште дозволили да дођу у позицију да издају и буду издани. Ако су најбољи међу нама у тим работама чему остали да се надају?

Север Косова је подношљивији део Србије тренутно. Тамо барем гази туђин а не род рођени.

Професори су очигледно негде дебело оманули кад су уопште дозволили да дођу у позицију да издају и буду издани. Ако су најбољи међу нама у тим работама чему остали да се надају?

Север Косова је подношљивији део Србије тренутно. Тамо барем гази туђин а не род рођени.

pa mogu i tako na stvari da se gledaju.
svako boji sebi svet

Mafijaška organizacija sns i njena pretorijanska garda mup/navijači nisu moj rod rođeni već su tuđin.

Опет, погрешно тумачење сад већ на семантичком нивоу да би се наставило по старом.

Род рођени ти се одродио па је постао мафијаш. Дакле још горе ако га посматраш из т(в)ог угла.

Ajde sad, manje foruma, više ulice, pa nek tamo pokaže svoj bes svako na način na koji misli da je primeren

1000049986.png

Vrh