Да је ваљао, не би 40 година стајао као аветиња, са коцкарницом од пре 30 година, аутоперионицом, аутомеханичарском радњом и 2 кафића слабе рентабилности + продавнице бициклистичке опреме. Све је то крпеж. Једина исправна замерка јесте то што се подижу солитерчине. Све остало је промашена тема распалих југоносталгичара. Поменут Салцбург није имао револуцију која је користила бесплатну радну снагу да генералима и ађутантима новог поретка зида станвое. Салцбург такође сумњам да има зграде зидане после `45, да има 5 спратова а да немају лифтове. Такви бајни стручњаци су зидали такве нехумане зграде по читавом НБГД.Оно што није урадио НАТО, урадиће Миленијума тим! Срушиће хотел "Југославију" у чију изградњу су уграђени милиони сати добробољног рада акцијаша на омладинским радним акцијама. Сви ти ударници не могу да гледају урбицид и брисање историје напретка Титове Југославије.
Narodni hotel u kom se okupljala crvena elita i stranci! Narod Jugoslavije i kad bi zalutao u hotel ne bi imao para za cene u hotelu ili restoranu.Stoko! Vratite narodima Jugoslavije narodni hotel.
Pa tu imamo čoveka koji je prvi put je*******o.
Gde će vam duša?
како то треба да буде заштићен објекат у оваквом распалом облику… потпуно промашена тема…
Danasnja situacija sa parkingom u Marsala Tolbuhina. Sto rece Delija komsiluk je sam sebi najveci neprijatelj. Sa obe strane parkiraju, idu cak dotle da su bukvalno blokirali deo pred raskrsnicom za skretanje.
Pogledajte prilog 217277
Narodni hotel u kom se okupljala crvena elita i stranci! Narod Jugoslavije i kad bi zalutao u hotel ne bi imao para za cene u hotelu ili restoranu.
Kao kad je Čkalja u Vrućem Vetru hteo crevca. LOL
Ne mogu reći da mi kao klincu serija nije bila zanimljiva ali kao stariji sam shvatio da je ona promovisala alkoholizam, pevaljke sa ibarske, splavove tj otimanje javnog dobra.
Danasnja situacija sa parkingom u Marsala Tolbuhina. Sto rece Delija komsiluk je sam sebi najveci neprijatelj. Sa obe strane parkiraju, idu cak dotle da su bukvalno blokirali deo pred raskrsnicom za skretanje.
Pogledajte prilog 217277
Овде је профил од 2+2 траке непотребан, треба смањити коловозне површине, а повећати (легализовати) повећање паркинга. Може да остане и по средини, постоји по већим европским градовима.Danasnja situacija sa parkingom u Marsala Tolbuhina. Sto rece Delija komsiluk je sam sebi najveci neprijatelj. Sa obe strane parkiraju, idu cak dotle da su bukvalno blokirali deo pred raskrsnicom za skretanje.
Pogledajte prilog 217277
Pa kao i folk i turbo folk muzika tamo negde od 60ih pa naovamo.Ne mogu reći da mi kao klincu serija nije bila zanimljiva ali kao stariji sam shvatio da je ona promovisala alkoholizam, pevaljke sa ibarske, splavove tj otimanje javnog dobra.
Pa da ali više Scarface nego Kum 1, uostalom kakav je to protivargument?Или Кум 1, 2, 3 криминал у Америци четрдесетих.