Šta je novo?

Hotel Jugoslavija [ Hotel ]

20251017_123127.jpg

Sprema se kopanje za toplovod

Njima je sada svečano nebitno dal' će biti nečega ili ne. Bitniji deo posla je odrađen. A svi znamo i zašto je odrađen.

P. S.
Nema potrebe da se pravimo da ne znamo i da govorimo kako se ne pravimo da ne znamo nego da zaista ne znamo. Ja mogu biti samo u pravu ili u krivu što se tiče mišljenja i razloga rušenja.​

Мафијашке муљаже на сваком кораку и у свему што се ради. Поставља се питање зашто ми уопште коментаришемо све те пројекте и дајемо им тиме легитимитет.

Njima je sada svečano nebitno dal' će biti nečega ili ne. Bitniji deo posla je odrađen. A svi znamo i zašto je odrađen.

P. S.
Nema potrebe da se pravimo da ne znamo
Šta si to umislio da "znaš"? Evo ja se ne pravim, nego naravno da ne znam drugi razlog za rušenje, osim planirane izgradnje na tom mestu.

Poslednja izmena:
Nije da nisam rekao.

Ovim tempom, apsolutno ne ne bi čudilo da zaista odustanu i prebace se na neki malo jači A Blok.
Зато што су неспособни. Ето зашто. Били су брзи у уклањању зграде и целог комплекса који је имао потенцијал да се претвори у најсавременији дом за студенте или пензионере, али су то уклонили под изговором да не ваља ништа. Београд има најлошије студентске домове, као и домове за пензионере. Уместо да се та зграда хотела и читав комплекс претвори у то и да Београд добије нешто што студенти или пензионери заслужују, добиће стаклене караконџуле које ће се распасти током градње, као и све што је њихова фирма изградила од крвавих пара. Срамно је шта се ради и на шта се троши новац, а то је на глупости!

Зато што су неспособни. Ето зашто. Били су брзи у уклањању зграде и целог комплекса који је имао потенцијал да се претвори у најсавременији дом за студенте или пензионере, али су то уклонили под изговором да не ваља ништа. Београд има најлошије студентске домове, као и домове за пензионере. Уместо да се та зграда хотела и читав комплекс претвори у то и да Београд добије нешто што студенти или пензионери заслужују, добиће стаклене караконџуле које ће се распасти током градње, као и све што је њихова фирма изградила од крвавих пара. Срамно је шта се ради и на шта се троши новац, а то је на глупости!
Ti penzioneri su i doveli do ovoga, jeste bas cemo da stavimo staracki dom na najbolju lokaciju u gradu

Jeste da zgrade sada niču kao pečurke ali potrebno je dosta vremena da se izadje iz zemlje na površinu.
Mene ovde ništa ne brine da je presporo pogotovu za objekat ove veličine.
Živim preko puta gradilista, rade, ali čini mi se najviše uvece/noću. Samo ne znam da li su pribavili gradjevinsku dozvolu.

Živim preko puta gradilista, rade, ali čini mi se najviše uvece/noću. Samo ne znam da li su pribavili gradjevinsku dozvolu.

To više nije preduslov za bilo šta u ovoj državi kada ti je na nekoliko većih projekata u gradu u poslednje 2 godine započela gradnja bez građevinske dozvole, čak i bez dokumentacije koja prethodi građevinskoj.

После годину дана блокада, мислим да се неће зидати ниједан студентски дом у Београду. Чак и онај анекс студењака на НБГ је питање.

Vrh